• scooniepenn
    7.3k

I to sto kazes stoji, ali to su bile individualne pogreske Misica i Valincica. Golovi, dakle, nisu imali nikakve veze s kombinatorikom, prebrojavanjem, prebacivanjem tezista na drugu stranu ili bilo kojim elementom ofanzivne igre Vikinga. Zato ne mislim da bi tu Bakrar bio problem odnosno problem lezi prije u defanzivnoj igri Valincica.
  • fakin
    5.8k
    ja prije par dana iz zajebancije ovdje napišem sad će Barca kupiti Livija i poslati ga nama na posudbu, a evo sad na indexu vele Bara dogovorio to. nevjerojatno kako često ironija i zajebancija postanu istina.
  • Crni86
    23.7k
    tesko je rec jer opet u izgradnji igre i dodavanjima je bakrar slabiji od recimo lisice. U defanzivnim akcijama takoder.

Tesko da bi u tim segmentima bio bolji od Lisice, a upravo ro nam je potrebno za stabilnost igre. Ako zakljucimo da je realizacija bila dobra (zabili smo dva gola), tesko je rec sto bi bakrar pridonio igri jucer. Ja vidim da moze bit isti ili slabiji od lisice u gore spomenutim segmentima igre.

Vale i miske da. Pa i sergijevo izljetanje kao iz topa kod prvog gola, pa i misicev sterilni ulazak u blok tad itd. Al moze se desit svakome. Treba pocet rezat te greske na minimum i bit ce sve okej
  • Noel
    23.7k
    Ide Prevljak, kaj se tresete..Noel

Livaković dolazi, ne tresite se.Noel

Koji sam tier insajdera trenutno?
  • keppi
    607
    Najnoviji info: Livi dolazi na posudbu kod nas, a Zagorac ide na posudbu u Barcu...i još nam malo nadoplate.
  • Ludovic IX
    12.5k
    ovo je napisao Dragi za Zona dinamo podcasta koji je u podcastu ponekad pretjerano pesimističan i ponekad prerealan (dinamov navijač nije oličenje realnosti) tako da sumnjam da bi napisao to da se stvarno nešto ne kuha
  • scooniepenn
    7.3k

Nikad necemo saznati. Samo mislim da bi nam ubojiti realizator kao Bakrar donio jucer pobjedu i to je to. Gledao sam navecer snimku i meni je kod 1. gola veci problem sto je Valincic neovisno o Dominguezu morao cvrsce uci u duel i onda njihov napadac sa jedno 14 metara iskosa ne bi onako mogao zabiti. Nema sanse.
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    Pozdrav svima i jebiga za sinoć ,uz čašicu svi smo selektori uključujući mene prvog. Tema transferi, a nakon prespavane noći hvala bogu nije glavna priča golman kao što su mnogi mislili da će biti i tjerali Nevu. Poznajem norvešku ligu,Viking i nisam ga podcijenio. Čak iskreno bilo me strah prije tekme, više nas i koliko možemo. Da ih ne podcjenimo ko Thun. I moram priznati da smo bili dobri i samo sreća je nedostajala da pobijedimo jakog protivnika. Pokazali smo dobru igru ,bilo mi j krivo što smo se povukli ali ne možeš očekivati potpunu dominaciju protiv Vikinga. Imali su i oni period od 20 min gdje su dali dva gola ,da greške ,ali treba to i kazniti. Pokazali su kvalitetu ,a mi da možemo protiv jakih protivnika i ako uđemo u ligu prvaka , siguran sam da nećemo biti kanta za napucavanje. Momčad je pokazala da može i da zna. Brine me Valinčić totalno je pao ,Mišić griješi baš ono, greške koje koštaju golova ,a osim toga top. Oršića nekako treba dovest u red da nam bude od koristi , jer ovako nije . Ako to bude 30 tak minuta onda najbolje iz njega izvlačiti. Dobili smo Kačavendu, MPV , Galešić dobro izgleda gdje god ja koristi. Uz golmana , još jedan vezni bit će to dobro. A ako ponovimo ovakvu igru slavimo u Stavangeru
  • scooniepenn
    7.3k

Dragi ako bude u pravu za Livija od mene dobiva nadimak Dear Brother za sva vremena.
  • Crni86
    23.7k
    sinoc mozda da, al po meni dugorcno moramo prestat poklanjat golove suparnicima. Od Thuna pa do Vikinga.

Nemremo doma primat dva gola kao iz sale. Puno puno pre lako.
  • hardek
    12.1k
    Ovo mi djeluje nemoguće, brani znači nije u problemu i ima ugovor na jos 2 godine. Ali ovaj Moretto je bio prvi koji je objavio Sergia iz Barce u Dinamo
  • Omake
    20.3k
    Možda je Moretto nešto pogrešno razumio . Možda su mi rekli za Pedra Rangela a on razumio Raula. Jedan nam je realan, drugi djeluje kao Sci FI.
  • Dzoni
    7.6k
    Tim više jer je prvi navedeni ozlijeđen
  • Diavollo094
    193
    Sad kad novinari pročitaju zonu pa krenu članci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.