• Eduardo
    29.6k
    Zašto nebi vjerovao čovjeku?Droljo

100 godina ste ovdje i stvarno mislite da bi Papa brže bolje jednu takvu informaciju plasirao na forum prije nego se klub oglasi putem službenih kanala?

BTW, mogu se složiti s već napisanom konstatacijom da zajebancija nije bila baš primjerena :smile:

Ja se nadam da Zvone pricao vec s Eduardom i da su razgovarali o tome da nam Matheus bude sljedeci projekt kluba u napadu.Orc123

Orc, mogu potvrditi da nikakav razgovor na tu temu između nas nije vođen.
  • Droljo
    28.4k

Nemam pojma više. Nekad i sam sebe iznenadim a kamoli da me drugi ne mogu iznenaditi objavom... Nisam navikao niti na takvo trolanje od dotičnoga.
  • Orc123
    15.9k
    nisi, e jbg onda..
  • FazeN
    6.8k
    Ne znam ko je Olivariju insajder ali mogao mu je bar reci da provjeri status ugovora oko Danija.
    Daniju ističe ugovor iduće sezone a baš će nam ga Barca dati na posudbu do kraja ugovora pa da im ode džabe.
    Transfer..
  • austrijanac
    11.3k
    Ljudi koji se zovu Dani vole doc kod nas :cool:
  • joesimunic
    171
    Iskreno ne znam koliko je istina jedan poznanik mi je rekao da je Fulham zainteresiran za Stojkovica i da su u pregovorima
  • FazeN
    6.8k
    Ljudi koji se zovu Dani vole doc kod nas :cool:austrijanac

Ne samo Dani, već Španjolci općenito cijene jako Dinamo. :cool:
    Moram reći sad kad je izašla vijest oko Danija, znaju već neki ljudi jer sam im pričao, ali
    Preko jedne mreže stupio sam u kontakt s mrežom gospodina Correasa, novinarom SPORT-a, kojeg osobno smatram jednim od najpouzdanijih izvora kada su Barcelona i događanja oko kluba u pitanju.

Osim razgovora o Daniju, dotaknuli smo se i Dinama općenito.
    Iskreno, iznenadilo me koliko se u Španjolskoj prati naš klub. Sugovornik je imao samo riječi hvale za Dinamo, njegovu reputaciju, rad s mladim igračima i status koji je kroz godine izgradio u europskom nogometu.
    Također mi je spomenuo Jordija Fonta i koliko se nije dvoumio ni sekunde doći u Dinamo, kad je čuo da ga želimo..

Ponekad mi ovdje sami nismo ni svjesni koliko je Dinamo cijenjen izvan Hrvatske...
  • Gradina
    86
    Orsa je prosa ljecnicki i potpisaLjubuški86

Na ovome forumu ima više insidera nego ljudi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.