• criticus
    8.1k
    Jel samo lupanje ili?ElDorado

Nepotpisani članak na Germanijaku. Sto posto provjereno!
  • NORTE
    24.6k
    /vijesti/boban-jos-nije-odustao-od-bennacera-ako-se-poklope-neke-stvariElDorado

Neka drhti cijela Europa.
  • Fan
    2.3k
    Logičko lupanje. Autor jasno nema pojma kak Boban razmišlja, ali je logično da ako Bennacer i Milan raskinu ugovor, i ako Bennacer prihvati 5 puta manju plaću i želi ostati u Zagrebu, da će ostat. Šanse za to su minorne jer bi bio lud da ostane kad bi mu se nudila ogromna plaća na istoku, al eto, there is a chance.
  • fakin
    4.6k
    10 mil eur je otkupna klauzula. Procjeni sam
  • rokikaciga
    14.5k
    jesi procitao clanak? Otkupna klauzula se nece aktivirati. Ceka se veliki.popust Milana i Bennija ili sporazumni raskid Bennija i Milana.
  • Crusades
    24.2k
    10 milijuna žetona možda.

Zadnja godina ugovora, u puno slabijoj ligi nego talijanskoj je imao problema s ozljedama.
  • Masto
    1.5k
    Dokle god nema oproštajne objave kluba na instagramu, šansa postoji
  • NORTE
    24.6k
    Milan ga ne želi u momčadi zbog plaće i vjerojatno su spremni pustit ga za manju odštetu.

Benni nije ni sjena igrača kakav je bio prije par godina u Milanu, karijera mu je opasno potonula, a dinamo mu je prilika za Ligu prvaka.
  • Efes Pilsen
    15.8k
    Izjavio je za africke medije da je u Europi ostao zbog pripreme za SP i da je zbog toga odbio unosne ponude s istoka.
    Ne vjerujem da ce sad odbijat, nema razloga vise, a bio bi lud s takvim koljenima ne hvatat zadnji vlak.
  • NORTE
    24.6k

Ima tek 28 i pol godina i priliku igrat Ligu prvaka kod svog Bobana.
  • Mr Anderson
    19.5k
    Preskup je Bennacer da bi bio novi Perić...više po ordinacijama i toplicama nego na terenu.
  • Efes Pilsen
    15.8k
    Pa igrao je LP sa Milanom, ja mislim da on vise nema previse sportskog motiva. Daleko su 4 godine do slijedeceg SPa, a ako pogledas popis Alzira jasno je i da Europa nije uvjet.
    Naravno, nisam insajder :lol:
  • Crni86
    22k
    Tolka suša informacija da smo poceli dobivat ne potpisane clanke
  • ElDorado
    11.3k
    pročitaj prvo članak
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    Svi klinčići koji nabijaju cijene Dinamu budu imali problema bez Dinama :lol:
    Pršir u wislu 8 momčad Poljske 200 milja , kaptajn Zlomisčić qarabaq 500 tisuća i to je navučeno. Sreća nismo dali priliku Mišku za njegovu patent rečenicu. 5 miliona eura za Dinamo. Najebo je ,nema miliona za fruka ,otići će za 3,4 Max a pojačanja će morati platiti. Nema džaba više ko od Dinama što je muzao. Stari moj ne gine ispadanje svima osim nas već na prvom koraku u Europi i titula nam je već na polusezoni. Admin može prebaciti u HNL ako misli da treba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.