• mlinchica
    6.3k
    Ta tvoja tipkovnica je humor..
    Zlomisčić :lol:
  • NORTE
    24.6k
    Preskup je Bennacer da bi bio novi Perić...više po ordinacijama i toplicama nego na terenu.Mr Anderson

Benni i Perić ne mogu u istu rečenicu.

Benni 38 klupskih utakmica u zadnje dvije sezone + 8 tekmi za repku.

Perić 10 MINUTA u zadnje dvije i pol godine.

Pa igrao je LP sa Milanom, ja mislim da on vise nema previse sportskog motiva. Daleko su 4 godine do slijedeceg SPa, a ako pogledas popis Alzira jasno je i da Europa nije uvjet.Efes Pilsen

Liga prvaka je svakako mamac, dinamo mu je prilika za ostanak u europskom nogometu i eliti.

Odlazak po još para u arabiju u neki manji nebitan klub bio bi moguće kraj ozbiljne karijere.
    Za to on još ima vremena.
  • Jos-Optimus
    10.8k
    Koliko bi ti love dao liku koji prošle sezone nije imao apsolutno nikakav utjecaj na našu titulu? Preprodajni potencijal nema, a zdravlje definitivno nije nešto u što se možeš pouzdati.
  • Paggini
    86.3k
    Perić 10 MINUTA u zadnje dvije i pol godine.NORTE

I to kakvih 10 minuta
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    ma to je ništa kako me kurva zna zajebati. Da ti vidiš moje prste , stisnem pet slova odjednom. Dobro to još i ispadne kako može biti. Sa 5 tipkovnica se služim , pa dobro nije Zlomislić ispao Andersen :rofl:
  • CastAway1986
    5.7k
    Nepotpisan članak ali neki i dalje vjeruju u bajke o ostanku Bennacera nakon sezone gdje je dobro placen a nije rezultatski pomogao gotovo nista osim marketinški svojim imenom
  • ElDorado
    11.3k
    Koliko mislite da moramo platiti neku ozbiljnu šesticu kao zamjenu Mišiću? Da li ove godine želimo igrati ozbiljnu Europu? To sigurno ne možemo s 15 igrača. Zanimljiva je statistika PSGa. Npr Dembele je počeo samo 11 tekmi u prvenstvu.
    Nije da se nešto uspoređujem s najboljima ali ako hoćemo igrati ozbiljnu Europu ove godine moramo rotirati u HNLu znatno više nego prošle sezone.
  • Mali Zeus
    21.4k
    Ako raskine ugovor i pristane na smanjenje plaće to je kak bi se na engleskom no brainer da ostane.
  • ElDorado
    11.3k
    Članak je sada potpisao Ničota i stavili su ga u glavnu vijest.
  • vjeko1701
    25k
    Čak i da raskine ugovor i voljan je doći, koliku maksimalnu plaću bi bili voljni ponuditi s obzirom na rizik?
  • fakin
    4.6k
    Placa po učinku i zdravlju, ali naravno da on na to ne bi pristao
  • Omake
    17.8k
    Ima dovoljno besplatnih igrača kojima istječe ugovor, a i mladih šest ispod dva milijuna eura. Ne treba nam cifra od 3+
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.