• vjeko1701
    25k
    Ovisi kolko se bonusa i u kojim iznosima aktiviralo do sad.
  • Dzoni
    5.9k
    Dok drugi klubovi ne mogu vidjeti 10mil da si ih napišu na papir, mi ni orali ni kopali bi ih mogli dobit
  • Archangel
    110
    Moraju i insideri imati forum na kojem se mogu družiti
  • Crni86
    22k
    ma zato i kazem cca.

Bati se strasno digo, ali iskreno mislim da nitko nece ovog trenutka platit za njega 80 milijuna.
  • deda
    46k
    Rano je još. SP će definirat cijenu.
  • vjeko1701
    25k
    Al da se razumijemo, da se dogodi scenarij - Baturina za 70+, Joško za 90+, mi bi praktički samo time pokrpali gotovo sve kaj nam treba bez LP ove sezone, ukoliko računamo da je Hoxha za 5 gotova stvar.
  • Paggini
    86.4k
    Dok drugi klubovi ne mogu vidjeti 10mil da si ih napišu na papir, mi ni orali ni kopali bi ih mogli dobitDzoni

drugi prodaju klub nepismenom idiotu i njegovom ukrajinskom jataku za pola tog iznosa, a mi kruzamo lagano
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Ma rano je Batiju ic jos, nek odigra jos jednu kompletnu sezonu za Como, onda ce bit spreman za PL
  • Efes Pilsen
    15.8k
    Onaj masterclass potez strgani Perisic za postotak Vuskovica ce ostat zlatnim slovima upisan u povijest olupine s juga.
  • GOAT
    8k
    Ako budemo pravi i kompaktni na SP

Mislim da Baturina moze ici za 60-65 a ako Gvardiol ode u Real onda je to sigurno 100 milijuna.
  • vjeko1701
    25k
    Rehabilitacija Perišića će ih na kraju koštati nekih desetak milijuna eura.

Istina, al jbg. nama bi dobro došlo ovo ljeto. Bati, Gvardiol, nešto od naknade za razvoj za moguću prodaju Kove, neka naknada za razvoj ako Ajax unovči Šutala, priča se i o prodaji Olma, tu imamo opet za razvoj a možda i neki postotak postotka ko i za Gvardiola. Skupili bi se tu dobri novci.
  • Dzoni
    5.9k
    Samo na ovim naknadama i postotcima bi se dalo ugrabit 12-15mil, možda i više. Preko pola one famozne svote od 27mil što nam treba od prodaje igrača
  • Fan
    2.3k
    Ako budemo pravi i kompaktni na SP

Mislim da Baturina moze ici za 60-65 a ako Gvardiol ode u Real onda je to sigurno 100 milijuna.
    GOAT

Za Baturinu je realno da ide za 60m eura, čak i sa lošin SPom, tu bi utržili kojih 8m eura.
    Gvardiol neće za više od 90, tu nam ide 3%, znači 2.7m eura.
    Ne treba zaboravit ni Sučića koji sigurno ne ide ispod 50, što bi nam donijelo oko 3.5m eura.
  • mlinchica
    6.3k
    ukoliko računamo da je Hoxha za 5 gotova stvar.vjeko1701
    Kao onaj gol iz Dubrave. Ne očekuješ ali pogodi ga.
    Hoxha presudan za definiranje budgeta.
  • OsamŠest
    7.6k
    Ček, jel Almena propao obzirom da se ide opet po Rodrigueza? :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.