• Orc123
    14.4k
    Konacno i ta saga pri kraju. Sretno mu u nastavku karijere i mjesto na tribini ga ceka. . . Nije kvalitet za prvih 11, a zeli igrati, ovo je najbolje za sve.
  • CastAway1986
    4.9k
    Ako je istina nek mu je sretno , ako nista ispunio je svoj dječački san..Za neku bitnu ulogu u Dinamu nije ali ruku na srce nije dobio ni upola šansi kao neki..
  • skener
    6.9k
     Istina je da pregovaramo sa Slovanom, ali daleko smo još od potpisa. Robert je igrač svog voljenog Dinama i sjest će sa Slovanom tek ako bude postignut dogovor između dva kluba po pitanju odštete. I nije Slovan jedini koji želi Mudražiju - kazao je Živković.
  • Jurki
    21.4k
    kad je Bakrar jeo travu protiv Predavca, Mudri se prešetaval.. jbg.
    Ako ne igras.. onda kad i dobijes priliku.. moras dati maksimalni angazman.
    Kak si sam napisal ostvario je djecacki san i sretno mu u nastavku karijere.
  • Crni86
    18.8k
    Dva ljubimca publike u Slovanu - Mudri i Tola.rokikaciga

A tko kaze da ce tola tamo ostat :joke:
  • Fan
    1.8k
    Mudri i Soldo, dovedeni za 1.5m eura, nemaju skupa 10 utakmica u polusezoni, a mogli bi se skupa prodat za 3m eura.
    Do ozljede Bennacera bi bio no brainer, al sad izgleda da bi ipak mogao Soldo ostat...ko zna, možda nešto i pokaže.
  • Zagi
    14k
    Ne znam kako i zašto je nama Ljubičić u prvoj ali siguran sam da to kaj on dela na terenu, Soldo može bolje.
  • rokikaciga
    9k
    Povratak Tolica :heart:
  • civortimod
    7
    Dinamo je uvijek imao par mladih igraca u sredini, koji bi u pocetku dobivali par minuta no onda polagano dobivali vece uloge u prvih 11. Sada tog nemamo niti vise ne praticiramo. Baturina, Ivanusec, Jakic, Majer, Kovacic i mnogi drugi. Ako su kvalitetni, bolji su od svakog stranca kojeg dovedemo za velike pare.
  • Facke
    7.4k
    Zake skoro svi novi ljudi dolaziju na forum same srati?
    I to jos mlatiju jedne te iste cele vreme. Jeste vise dosadni. Imate jednu tu istu temu cele vreme.
  • Jurki
    21.4k
    izgleda da bi ipak mogao Soldo ostat...ko zna, možda nešto i pokaže.Fan

Mislim da od Solde mozemo puno toga dobiti. Naravno, nije kvaliteta Bennacera..
    Bez obzira na ozljedu Bennacera, ostavio bi ga u kadru. I takvu šesticu nebi prodaval ... pogotovo ne za takvu siću.
    Ima vremena za njegov transfer.. za godinu.. godinu i pol.. i to za puno jacu odstetu.

Baturina i Ivanušec ne mogu jednom Soudaniju ni kopačke čistiti. Da su obojica odigrali takve sezone u Dinamu kao Soudani.. prodali bi se svaki za minimalno 20 - 25 milijuna eura.

Bilo je tu jos sjajnih napadacki orjentiranih igraca stranaca.. Kadzior, Fernandez, Hajrovic prije toga Morales vrlo zahvalan igrac itd..

ja bi razmel da postoji neka sumnja, skepsa prema igracu koji tek treba doci u klub.. al da se takvim postovima ujedno poseru igraci koji su dali veliki doprinos klubu mi nije jasno.
  • tp1997
    2.4k
    A tko kaze da ce tola tamo ostat :joke:
    1h
    Crni86

Bolje mu je da ostane jer mu je inače plafon nešto tipa Zrinjskog ili Rijeke.

Poluigrač oko kojega se stvorio umjetni hype dok je bio u Dinamu, na istoj razini kao i "a zašto Mudri ne igra?!?!?!" bojna, samo što je Mudražija kudikamo bolji igrač i manje igra sam za sebe silujući loptu
  • Efes Pilsen
    14.4k
    Mudrazija bolji od Tolica? U kojem svijetu?
  • Jurki
    21.4k
    pogledaj samo komentare na klubsku fb objavu vezanu na Bennacerovu ozljedu... naricanje za Mudrazijom je vec pocelo.
    Nist protiv njega.. al da jebe rak raka.. Mudri nije vise nego da bude rotacija.
  • rioda
    12.6k
    A kaj će tek biti kad zabije prvi gol za Slovan...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.