Jurki
Orc123
Zg123
Jurki
Svi govore kako Dinamo mora gledati i na interes Hrvatskog nogometa, — Orc123
Kujtim Shalla
Sajla
Ja moram priznati da ne poznajem većinu današnjih menagera , neke sam osobno upoznao , ali Skegru uopće ne poznajem. Kako ovdje čitam taj lik je neprijatelj Dinama , predstavljen kao neki mutan tip. Ja osobno pojma nemam tko je ,ali po onom što vidim on se brine za karijere svojih igrača. — Kujtim Shalla
Tvrdica McTvrdi
Sezonu dvije ih sve treba odjebat.. pa ce se svi korigirati — Jurki
Fan
Točno, ne kužim ko je uopće smislio ovaj scenarij koji se tu već jedno vrijeme vrti da će drugi HNL klubovi propast ako mi nećemo kupovat od njih. Neće propast, ima kupaca, nekad će ponudit i više od nas, nekad ćemo mi ponudit više od drugih.Pa kolko znam to smo napravili sad 3-4 roka i opet su svi prodali svoje igrače drugima. Puno je više danas klubova s parama i sve kaj mi ne želimo, ima tko hoće. Tako da taktika sad ćemo mi ignorirat i cijene će past nije dobra — Tvrdica McTvrdi
blue heart 72
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.