• Jurki
    21.4k
    Dinamo je sam sebi napravio taj problem.
    Svih ovih godina su se preplacivale razne panjčuge, igraci koji su samo slucajno dosli u nogomet.. te smo sami sebi nabili "inflaciju iz hnl trzista".
    Jer gleda ovaj iz Belupa.. ako smo mogli platiti za bubam bezveze Majera, Ivanusca loksi xy milijuna.. nakon par godina uz pravu inflaciju dolazimo do Jagusica za 5 milja.

Sezonu dvije ih sve treba odjebat.. pa ce se svi korigirati.. pa taman u međuvremenu propustimo novog Messija ili fejk Ronalda.

Edit: uzmimo samo primjer Galesica.. 3 i pol milje eura plus 50% Jankovica.. na takve uvjete moze samo pristati covjek koji je pojeban u glavu bez vazelina.

Zato nam treba skautska sluzba koja ima bar 4-5 podjednako kvalitetnih alternacija.. pa mozes lagano zalizanom pizdunu reci.. ko ti jebe mater - ne zelim.
  • Orc123
    14.4k
    zato postoje postotci i bonusi koji ti povecavaju rizik ali potencijalno donose puno vecu zaradu. Svi govore kako Dinamo mora gledati i na interes Hrvatskog nogometa, stvarat igrace itd itd....a zasto onda i ostali klubovi ne gledaju tako i Dinamu ne daju ipak bolju ponudu nego sto vani mogu dobiti?

Svijesni smo situacija kad smo ucjenjivani od strane Loxe, Rijeke, Osijeka . . . Kad su rađeni pritisci preko novina, da bi na kraje ti igraci otisli za manje nego sto su nuđeni Dinamu.
    Dinamo je bio krava muzara za HNL i ssd je veliki problem kad se pipa malo pritvorila . . .
  • Zg123
    3.3k
    klubovi gledaju svoj interes, ja sam siguran da ce Belupo ugovoriti i postotak kod Jagusica, to sto smo mi pretplacivali zadnjih par godina razne poluigrace iz hnla nije razlog da sad kukamo sto Jagusic dodje 5 milki, ako se moglo Belju toliko platiti moze se i Jagusica jer novac ocito nije problem.
  • Jurki
    21.4k
    Svi govore kako Dinamo mora gledati i na interes Hrvatskog nogometa,Orc123

Aha znaci samo Dinamo mora gledati interes Hrvatskog nogometa?
    Kad se tam Istra, Belupo, Varazdin nakrcaju svakojakim šepavim igracima to je biznis.. a mi bi trebali kupovati njihov skupi škart jer je to interes domaceg nogometa.

Tko njima brani da u Europi naprave nekaj, da se i za njih cuje.. pa prodaj igraca u Leipzig, Tottenham, Inter..

Ovaj dio moze i u nepopularna misljenja.. boli me kurac i za domaci nogomet i za repku.. ako Dinamo mora "platiti" vecinu ceha na koji god nacin.
  • Netkos
    32
    To što smo jednog igrača preskupo platili ne znači da sad imamo love za sve da plaćamo banoslavne cifre. Baš suprotno, to znači da imamo manje love za nove transfere.
  • Kujtim Shalla
    8k
    Ako dinamo ponudi najbolje uslove i ako se Jagušić tu vidi ,ne vidim problem zašto ne bi došao kod nas. Isto tako vjerujem da će mu cijena samo rasti dok igra u HNL osim n daj bože ozljede. Ja moram priznati da ne poznajem većinu današnjih menagera , neke sam osobno upoznao , ali Skegru uopće ne poznajem. Kako ovdje čitam taj lik je neprijatelj Dinama , predstavljen kao neki mutan tip. Ja osobno pojma nemam tko je ,ali po onom što vidim on se brine za karijere svojih igrača. Sa Jagušićem su donijeli dobru odluku. Borio se za Mikica ,kako sam skužio on je njegov agent još uvijek. Pokazalo se da mali je morao dobiti priliku a da se Valinčić nije ozlijedio tko zna što bi bilo. Nadam se da idemo po malog Jagušića i to all inn. Pogotovo ako ode Stojke
  • Sajla
    16.3k
    Ja moram priznati da ne poznajem većinu današnjih menagera , neke sam osobno upoznao , ali Skegru uopće ne poznajem. Kako ovdje čitam taj lik je neprijatelj Dinama , predstavljen kao neki mutan tip. Ja osobno pojma nemam tko je ,ali po onom što vidim on se brine za karijere svojih igrača.Kujtim Shalla

"Matej Škegro u Dinamu je počeo raditi 2011. godine, u financijskoj službi, da bi 2014. godine postao član uprave i na toj funkciji ostao do 2018., kada je napustio klub i otvorio svoju agenciju za posredovanje u transferima igrača, čime se i danas bavi."

"Nadrealna scena muškarca koji usred opsežne antikorupcijske akcije i vala hapšenja nogometne vrhuške pred novinarima paradira prekrivajući lice maskom iz filma 'Vrisak' autorsko je djelo mladog Mateja Škegre, financijskog direktora i člana uprave Dinama."

70431.jpeg?cropId=0
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Sezonu dvije ih sve treba odjebat.. pa ce se svi korigiratiJurki

Pa kolko znam to smo napravili sad 3-4 roka i opet su svi prodali svoje igrače drugima. Puno je više danas klubova s parama i sve kaj mi ne želimo, ima tko hoće. Tako da taktika sad ćemo mi ignorirat i cijene će past nije dobra
  • Dadox
    1.2k
    Opet zazivanje Jagušića.Bio je tu i nije željan Dinama.Fin i dobro odgojen dečko ne želi eksplicitno izjaviti u novinama da ne želi u Dinamo.Na ljeto će van.
    Možda jednom kada se bude želio vratiti u Hr.
  • CastAway1986
    4.9k
    Sto je sa Soldom , jel ide za Česku ili je propalo?
  • Thor
    1.7k
    Ja ne bih da Soldo ode. Po meni je on odlican i dobar kapacitet za napredak i bit ce top igrac. Samo mu treba dati sansu.
  • Fan
    1.8k
    Pa kolko znam to smo napravili sad 3-4 roka i opet su svi prodali svoje igrače drugima. Puno je više danas klubova s parama i sve kaj mi ne želimo, ima tko hoće. Tako da taktika sad ćemo mi ignorirat i cijene će past nije dobraTvrdica McTvrdi
    Točno, ne kužim ko je uopće smislio ovaj scenarij koji se tu već jedno vrijeme vrti da će drugi HNL klubovi propast ako mi nećemo kupovat od njih. Neće propast, ima kupaca, nekad će ponudit i više od nas, nekad ćemo mi ponudit više od drugih.

Previše gledate druge, a premalo sebe.
    Nitko nam nije kriv kad plaćamo 2,3,4m eura moguće potencijale ili prosječne igrače osim nas samih.
    Na nama je da procjenimo isplati li se dat lova na igrača il ne. Ako ocjenimo da će nam Jagušić bit odličan, em će nam pomoći u borbi na sva 3 fronta, em ćemo ga za 3,4,5 sezona prodat za višestruki iznos za kojeg smo ga kupili. I to vrijedi za sve druge igrače. A to što nam je skauting očito bio, lijepo rečeno, ispodprosječan u zadnje vrijeme, to je do nas i to treba drastično poboljšat.
  • CastAway1986
    4.9k
    Sad kad se Bennacer ozlijedio onda sumnjam da Soldo ide igdje
  • blue heart 72
    3k
    Tko gleda takmu, kaj je bilo sa Bennacerom? Ozljeda teze vrste, ili vise mjera predostroznosti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.