• tp1997
    2.4k
    Svakoga tko je pogledao ijednu utakmicu Tolića u Dinamu. Ante Tomić vol. 2.
  • Orc123
    14.4k
    zanimljivo je kako naricaju bas oni koji najvise seru po Bobanu. Tu mislim na Insta i fejs....takvi najvise koriste Mudraziju u kampanji protiv Bobana jer tako najvise mogu zapaliti masu.....
  • OsamŠest
    6.6k
    Ante Tomićtp1997

Kakav je to španer bio.. Ubijao je i na dvoranskom prvenstvu. Odma mi je u glavi onaj njegov volej iz blatnjave Koprivnice kad smo izgubili 3:1, sezona 04/05, na ubačaj Ljubojevića. Malo iznad gola je prošlo, uh..

Ak netko ima arhivu utakmica, nek napravi neki gif..
  • tp1997
    2.4k
    Ubijao je i na dvoranskom prvenstvuOsamŠest

Da, toliko da je i na službenoj stranici Dinama pod opisom igrača stajalo da bi se trebao okanuti malonogometnih navika.

Igrač kojem će proći jedan od 27 driblinga i poteza i nakon šest pivi će te time dići na noge, ali za bilo kakvu taktiku i bilo kakav sustav samo poluigrač. Što mu nažalost karijera i pokazuje, kao i uostalom Toliću.
  • rokikaciga
    9k
    Što mu nažalost karijera i pokazuje, kao i uostalom Toliću.tp1997

Igrac koji za Slovan ima 60g+a u 110 nastupa je poluigrac, kojem prolazi jedan od 27 driblinga? Decko u 79 nastupa u HNL ima 26 g+a
    U Dinamu je imao gol ili asistenciju svakih 150 minuta. U Ligi Prvaka ima 10 g+a u 24 utakmice. Neki igraci bi si kurac skratili za tu statistiku.

Ali neka, glavno da se sere i pljuje po drugim bivsim igracima, takoder velikim i odanim dinamovcima od malih nogu. Moze te sram biti, cisto da znas.
  • SAS1987
    19.4k
    Kakav je to španer bioOsamŠest

Superkup protiv Hajduka, 4-1, komentator hrt ga najavio ko novog Prosineckog :lol:
  • Jos-Optimus
    8.6k
    miješaš kruške i jabuke. Tomić je bio lik koji nikad nije na utakmici pokazao ono što je pokazivao na treninzima, strah ga je pojeo. Tolić vuče Slovan u LP, možda nije Dani Olmo, ima svojih manjkavosti, ali ga nepotrebno omalovažavaš.
  • don
    17.6k
    Mudražija ne može u istu rečenicu sa Tolićem.
  • Thor
    1.7k
    Trebaju nam i Tola i Soldo. Mudrom sva sreca dalje u karijeri. Nadam se da bu ostvaril transver. Jos mozda jedan,dva i skupimo lovu za Livija i to je to.
  • tp1997
    2.4k
    Očito nemam neke šanse u raspravi protiv "ovaj čovjek voli Dinamo" argumenta, ali eto - što je taj kvazi-španer ikad napravio kad je dobio šansu u Dinamu?

Slovačku ligu mi ne spominji, svakakvi su igrači u tim marginalnim ligama imali ili imaju statistiku, od Florucza i Kovačevića u Sloveniji do Dugandžića u Rumunjskoj pa do Kerića u istoj toj Slovačkoj. Jesu li to igrači za Dinamo? Bi li bili da su negdje, eto, rekli da jako vole Dinamo?

Za sve te igrače, da se spomenu u kontekstu Dinama, rekli biste da su ispod razine kluba. Ali eto Tolić ne upada u tu kategoriju.

Da se razumijemo, Mudražija mi nije ništa bolji ili lošiji igrač od navedenih. Eto, ako ode u Sigmu ili gdje već, vjerojatno će i skupiti 15ak G+A. Ne čini ga to igračem za Dinamo. Onaj tko je za Tolića uspio napraviti spin da je nekakav igrač treba odmah dobiti posao u marketinškom odjeli.
  • NitkoBitan
    34.3k
    Ispunila mu se zelja - zaigrao je za Dinamo, potpisao je jaci ugovor nego u Loksi, postao miljenik zapadne tribine, zivio je jos par mjeseci u Zagrebu sa malim djetetom i zenom umjesto da je odmah otisao van, Dinamo ce na kraju i zaradit na njemu... Win win win win.

Hvala na nicemu i dovidenja. Nikad nije ni bio kvaliteta za Dinamo, jos jedna u nizu panicnih kupnji tijekom rezultatske krize dijelom radi i umirivanja navijaca.

Vidimo se jednog dana opet u HNLu, samo ne znam u kojem dresu, nadam se ne bilom :joke:
  • Krulek
    1.1k
    Dinamo se uz kojekakvih čudnih razloga i u daljoj i u bližoj prošlosti rješavao svojih domaćih igrača koji su bili ono što čim se danas mnogi ismijavaju, veliki dinamovci. Odlazili su tako ili na neki način otjerani nekad Deverić, mali Kranjčar i to u redove najvećeg rivala kao I u bližoj prošlosti Tolić, sada Mudražija. Zato su sada kao " pojačanja" dovedeni Villar, Ljubičić kojima su dali vremena za pokazati koliko su loši, a Mudražiji ni malo vremena sa pokaže da je možda i bolji od njih. Sve najbolje odlazećima u novim sredinama, nadam se da Dinamo neće zbog toga zažaliti.
  • Jurki
    21.4k
    ne ulazim sad u to koliko su kvalitetni Villar ili Ljubicic (zasigurno imaju bolji CV).. ali stari moj ako igraš u kupu protiv nizeligasa, a smatras da moras vise igrati.. onda jedes travu, a ne kaj se prešetavaš.
    Soldo (dobio crveni al nema veze) i Bakrar su u toj utakmici jeli travu.. pa sad igraju.
    Moze Mudrazija biti ne znam kakav Dinamovac.. ali jebiga to je igrac oko kojeg se sve mora vrtjeti u momcadi.
    Nije on bezveze bio u Loksi do 28. godine zivota.
    Isto tak, glupo je uspoređivati Ljubicica i Villara koji su šestice/osmice sa Mudrim koji je neka lutajuca polušpica.. jebiga ne uklapa se u nas stil i idemo dalje.
  • Jos-Optimus
    8.6k
    Kranjčar nije otjeran, mali šupak nije htio prihvatiti odgovornost i njegov odlazak nije imao veze s tjeranjem, nego s parama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.