• Krulek
    1.1k

Na koliko važnih utakmica su se Ljubičić i Villar "prešetavali" ili koliko su minuta dobili bez obzira na "šesticu/osmicu i polušpicu". Nema opravdanja.
  • Dzoni
    3.4k

I kaj znači što je možda veliki Dinamovac ako je najgori na terenu kad god zaigra?

Na koliko važnih utakmica su se Ljubičić i Villar "prešetavali"Krulek

Ljubičić je dao gol i asitenciju u EL s kojim smo uzeli 3 boda protiv Maccabija bez kojih danas ne bi imali šanse proć dalje u EL, Villar uz malo minuta je dao 1 gol, iako ga smatram flopom. Mudražija protiv ljudi koji su uzimali slobodne dane s posla da bi odigrali utakmicu s Dinamom nije mogao meda napraviti.
    Ako ćemo se voditi logikom velikih Dinamovaca, uzmi 11 najboljih sa sjevera pa nek igraju.
  • Zg123
    3.3k
    Mudražija protiv ljudi koji su uzimali slobodne dane s posla da bi odigrali utakmicu s Dinamom nije mogao meda napraviti.Dzoni

Nisam fan Mudrazije i bio sam protiv tog transfera ali ne moze ti ovaj argument biti validan. Cinjenica je da je Mudrazija dobio najmanje prilika od svih veznih i prakticki se nije mogao dokazati, jedna utakmica sigurno ne moze biti mjerilo necega.
  • Mr Anderson
    16.3k
    Drag mi je Mudražija, ali ako se može uzeti 700.000 za njega, super. Kad je dolazio odmah sam rekao da ne bude niš od njega u Dinamu. U Lokomotivi je bio glavni igrač, sve se vrtilo oko njega, koncepcija igre je bila građena oko njega. U Dinamu to ne može biti ni u kojem sustavu, pogotovo ne u ovom koji mi igramo.
  • njurci10
    321
    Meni nije ni previše drag ja bi ga upakirao i još masnicu stavio ako ga netko želi uzeti.
    U usporedbi sa svim ostalim u momčadi je inferioran.
    Neka ga negdje drugdje :smile:

Ne kužim to idolopoklonstvo na fejsu i sl.
    Daj Mudrog i zašto Mudri ne igra ,kad to netko čita pomislio bi da držimo Messija i Ronalda u jednom na klupi.
  • Crusades
    20.8k
    Hvala mu na Franu Topiću i sretno dalje.

Čuj ovog, uspoređuje Kranjčara i Deverića sa Mudražijom. Koji sport ti gledaš?
  • Efes Pilsen
    14.4k
    Ja sam se nadao da moze bit super sub, ali vec u Rijeci u onim pocetnim kolima je pokazao da nije ta razina.
    Steta kao i za svaki promasaj, ne moze niko reci da nije imao vrhunske brojke u Loksi..
  • Crni86
    18.8k
    Strasno koliki hejt trpe neki sadasnji i bivsi igraci dinama.

Ne znam sta su vam iskreno napravili Tolic i Mudrazija da su to zasluzili. Jesu se oni sami kupili i potpisali? Nisu. Da li bi svatko objerucke prihvatio priliku da bude dio kluba iz svog grada? Bi. Da li su oni vjerojatno davali svoj maksimum u tim trenutcima? Jesu.

Vasi komentari su usmjereni na krive adrese. Tuzno je citat ovakve komentare o deckima koji su dinamovci, i nisu nista lose napravili klubu. Nit su ga ostetili, nit su ga vrijedali, omalozavali ili ne postovali. Jednostavno nisu bili dovoljno kvalitetni, za sta opet nisu oni krivi nego oni koji su ih doveli. Tako da se svi skupa mozete sramit takvih upisa, jer svaki dinamov sadasnji i bivsi igrac/trener je zasluzio bar neku dozu dostojanstva i postovanja od strane dinamovih navijaca. Jer oni jednog dana kad odu i dalje predstavljaju djelomicno dinamo koji im pise u CV-u.

Jedne mudrazija nervira jer ga drugi navijaci dinama vole…. Pa eto da ne moraju citat komentare na fejsu o njemu… pa ljudi kae s glavom? Ak vam je najbitnije kaj citate u komentarima na fejsu i na temelju toga sudite o nekome onda fakat ne znam evo…
  • Mr Anderson
    16.3k
    Ja sam se nadao da moze bit super sub, ali vec u Rijeci u onim pocetnim kolima je pokazao da nije ta razina.Efes Pilsen

Točno, ušao je drugo poluvrijeme u Rijeci i tu smo dodatno pali. Nije niti jedan duel dobio, odbijao se od Riječana ko da je nekakav junior.
  • NKDZ86
    7.1k
    slažem se, u potpunosti si u pravu. jad i bijeda od navijača.
    kaj se čudimo kakva nam država, pogledaj kakav nam je narod.
  • Mr Anderson
    16.3k
    Ne kužim, tko ga vrijeđa, jednostavno je mišljenje da nije dovoljno dobar za nas. Bolje da ide negdje gdje će igrati stalno.
    Što se tiče Tolića, mislim da je bolji igrač od Mudrog i puno više je pokazao kod nas.
  • Fatos Beqiraj
    776
    Ne treba hejtat igrace, ali ne triba ni plakat za njima. Mudrom je 28 godina, nije se izborio. To je to kraj price uzeli smo nesto love za njega i dobro. Jedan manje nezadovoljan
  • Crni86
    18.8k
    ne odnosi se ovo na recimo tvoj komentar ili kolege efesa. Respektiram takve komentare i slazem se cak s njima 101%. Evo i Fatos je dao odlican konstruktivan komentar i to mi je okej. S aspekta dinama ovo je dobar posao za nas.

Bilo je zadnjih par stranica glupih komentara i o toli i o mudrom. Opcenito takav neki hejt prema mudrom jer ga dio navijaca dinama voli mi je od samog pocetka debilan. Ili da jedva cekas da on ode da ne citas o njemu u komentarima na fejsu. Ne svi, ali pojedinci su usmjerili hejt na tolu i mudrog iz xy razloga za koje oni nisu niti priblizno krivi.

Covjek dobi feeling ko da smo se opet rijesili mmaea, skupog problematicnog stranca. A ne jeftinog domaceg decka koji nije radio probleme. Malo vise postovanja kao sto ste ti i kolege prikazali bi trebalo biti u upisima o takvim igracima kao sto su mudri i tola. Ne treba plakat, al postivat treba.
  • Dzoni
    3.4k

Kako su onda Bakrar i Zajc dospjeli u prvih 11 na temelju te iste utakmice protiv Predavca?
    Stvar je i pristupa i kvalitete, možda nije imao kvalitetu, ali ako već nemaš kvalitetu, pokaži da ti je stalo i da izgaraš u svakom duelu.
    Goda nema nešto previše talenta pa se uberprofesionalizmom i pristupom izborio za mjesto u početku u prvih 11.
  • Zg123
    3.3k
    Kako su onda Bakrar i Zajc dospjeli u prvih 11 na temelju te iste utakmice protiv Predavca?Dzoni
    Opet promsena teza ja ne tvrdim da je on trebao biti u prvih 11, ali je cinjenica da on niti u rotaciji nije bio i da je imao najmanje minutaze od svih veznih. Bakrar i Zajc su vec ozbiljno participirali kao rotacija i dobivali barem pola sata po tekmi.
    Goda nema nešto previše talenta pa se uberprofesionalizmom i pristupom izborio za mjesto u početku u prvih 11Dzoni
    Nije isto kad ti je konkurencija 6 igraca i 1 igrac. Dakle ponavljam covjek je dobio 1 pravu priliku, ako ti dajes sud na temelju 1 tekme onda nemamo o cem pricati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.