• scooniepenn
    7.3k

Uz svo dužno poštovanje svakome, i zaista ne mislim da sam ikakav stručnjak, u situaciji kakvu imamo na krilima kockati se i sa 3. pozicijom u ekipi je takva nepotrebna lutrija da je svaki komentar suvišan.
  • scooniepenn
    7.3k

Sve pet, ako se više ne vidi ovdje. No, zar onda ne trebamo imati već spremnu zamjenu.
  • Jaki991
    642
    Samo se nadam da ce se dobit neki povrat love za njega, njemu dati papire bi bilo suludo
  • Mr Anderson
    21.5k
    Osim Mikića, desnog beka mogu odigrati i Theo i Živković. Napisao sam prije par tjedana kako sam čuo iz kluba da je RPG-ova "ozljeda" misteriozna. To je obično ono kad igrač prijavi da ga nešto boli a nitko ne vidi što.
  • Masto
    2.1k
    Problem s lijevog beka prešo na desnog
  • scooniepenn
    7.3k

Sve pet, ali zar nam nije bilo dovoljna prošla sezona da jednom za sva vremena prestanemo eksperimentirati koristeći koncept "to može i XY odigrati". Ionako smo ozbiljno deficitarni s krilima i to sam prihvatio pa da u zimu po potrebi reagiramo. Ali ovo na desnom beku je stvarno potpuno nepotrebno, da ne kažem besmisleno.
  • emilperska
    18k
    Po informacijama s treninga back up desno je Moreno Živković, a ne Mikić. Mikić ni nije cijelo vrijeme sa seniorima.
    Nisam neki fan Živkovića, ali manja je šteta da igra beka nego stopera gdje je kriminal.

Ovo s RPGom smatram bas glupim potezom. Bilo je mjesta za oba. Pogotovo sto je Kova prakticki otpisao MPV lijevo i to krpa Goda solo. Ako mu MPV nije dobar za HNL nece naravno igrati ni u Europi tom logikom. Pa je bilo logike da to s Godom krpa RPG, ali očito su ga škartali..
  • Crusades
    25.5k
    Pogotovo sto je Kova prakticki otpisao MPV lijevo i to krpa Goda solo.emilperska

:rofl:

A ti to znaš kako točno?
  • CastAway1986
    6.3k
    Nema teorije da je Kova otpisao Perez Vinlofa , to sto je Goda igrao zadnje tekme je vise stvar neke taktike i trenerovih zamisli
  • emilperska
    18k

Po tome sto je u prve 2 tekme zamijenjen u 60.oj.
    A sljedeće 3 nam je starter lijevo zamjena iz Rijeke i Belupa. Koji je ok lik, ali u ozbiljnom euro klubu nemre bit blizu 11. Dakle, ocito je da je MPV otpisan za ozb tekme jer nemre minute dobit protiv krša ekipe kao Istra, a trebali bi očekivat da ce ga Kova stavit u 11 protiv Fenera hahaha..

Dajte se uozbiljite..
  • emilperska
    18k

Stvarno misliš da ce trener kao Kova dat ikakve minute MPVu protiv Fenera i Lillea?
  • vjeko1701
    28.3k
    Jedini koji se treba uozbiljiti je onaj koji trenera otpisuje na temelju priprema a igrača na temelju prvih 5 službenih utkamica u sezoni u kojoj će se odigrati preko 50.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Ako Mikić sad ne može bit u rosteru kao rezerva, onda niti nije za Dinamo i tu sagu završavamo. Svi zazivaju mlade - eto ti mali i igraj.
  • Crusades
    25.5k
    Nije nitko rekao da će bit u prvih 11 protiv Fenera, ali to ne znači ni da je "otpisan" nakon 5 utakmica u sezoni. Pa koji god tebi bili kriteriji za "otpisivanje"
  • hardek
    12.3k
    Stvarno misliš da ce trener kao Kovaemilperska

A kakav je to trener Kova?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.