• Orc123
    13.1k
    Jedan od glupljih poteza....jedino ako je pred prodajom negdje
  • scooniepenn
    5.5k

Kako ne, nema ništa logičnije nego imati zamjenu na bilo kojoj poziciji u igraču bez 90 minuta u seinorskom nogometu. Što tu može poći po zlu. Neka Moris doživi najlakšu ozljedu i par utakmica neigranja Teophille će krpati desnog beka.
  • hardek
    6k
    Očito su Kova, Boban i Capelas procijenili da Mikić može odraditi back-up desnog beka. Ja ne mogu reći svoje mišljenje dok ga ne vidim na par utakmica
  • scooniepenn
    5.5k

Uz svo dužno poštovanje svakome, i zaista ne mislim da sam ikakav stručnjak, u situaciji kakvu imamo na krilima kockati se i sa 3. pozicijom u ekipi je takva nepotrebna lutrija da je svaki komentar suvišan.
  • scooniepenn
    5.5k

Sve pet, ako se više ne vidi ovdje. No, zar onda ne trebamo imati već spremnu zamjenu.
  • Jaki991
    381
    Samo se nadam da ce se dobit neki povrat love za njega, njemu dati papire bi bilo suludo
  • Mr Anderson
    13.8k
    Osim Mikića, desnog beka mogu odigrati i Theo i Živković. Napisao sam prije par tjedana kako sam čuo iz kluba da je RPG-ova "ozljeda" misteriozna. To je obično ono kad igrač prijavi da ga nešto boli a nitko ne vidi što.
  • Masto
    120
    Problem s lijevog beka prešo na desnog
  • scooniepenn
    5.5k

Sve pet, ali zar nam nije bilo dovoljna prošla sezona da jednom za sva vremena prestanemo eksperimentirati koristeći koncept "to može i XY odigrati". Ionako smo ozbiljno deficitarni s krilima i to sam prihvatio pa da u zimu po potrebi reagiramo. Ali ovo na desnom beku je stvarno potpuno nepotrebno, da ne kažem besmisleno.
  • emilperska
    11.5k
    Po informacijama s treninga back up desno je Moreno Živković, a ne Mikić. Mikić ni nije cijelo vrijeme sa seniorima.
    Nisam neki fan Živkovića, ali manja je šteta da igra beka nego stopera gdje je kriminal.

Ovo s RPGom smatram bas glupim potezom. Bilo je mjesta za oba. Pogotovo sto je Kova prakticki otpisao MPV lijevo i to krpa Goda solo. Ako mu MPV nije dobar za HNL nece naravno igrati ni u Europi tom logikom. Pa je bilo logike da to s Godom krpa RPG, ali očito su ga škartali..
  • Crusades
    18.7k
    Pogotovo sto je Kova prakticki otpisao MPV lijevo i to krpa Goda solo.emilperska

:rofl:

A ti to znaš kako točno?
  • CastAway1986
    3.9k
    Nema teorije da je Kova otpisao Perez Vinlofa , to sto je Goda igrao zadnje tekme je vise stvar neke taktike i trenerovih zamisli
  • emilperska
    11.5k

Po tome sto je u prve 2 tekme zamijenjen u 60.oj.
    A sljedeće 3 nam je starter lijevo zamjena iz Rijeke i Belupa. Koji je ok lik, ali u ozbiljnom euro klubu nemre bit blizu 11. Dakle, ocito je da je MPV otpisan za ozb tekme jer nemre minute dobit protiv krša ekipe kao Istra, a trebali bi očekivat da ce ga Kova stavit u 11 protiv Fenera hahaha..

Dajte se uozbiljite..
  • emilperska
    11.5k

Stvarno misliš da ce trener kao Kova dat ikakve minute MPVu protiv Fenera i Lillea?
  • vjeko1701
    18.2k
    Jedini koji se treba uozbiljiti je onaj koji trenera otpisuje na temelju priprema a igrača na temelju prvih 5 službenih utkamica u sezoni u kojoj će se odigrati preko 50.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.