• Zagi
    10k
    Imali su svi priliku za častan i velik oproštaj no nisu to iskoristili.
    Sada će dobiti to kaj i zaslužuju.
  • El Madrigal
    401

Ti bi tek bio glup potez!
  • Izet Hajrović
    5.4k
    postoji eventualno za rotaciju, ali ne i za prvih 11.

slažem se da su ovo barem prirodno lijevi bekovi pa je upgrade, ali pravi upgrade bi bio da dovedeš dokazano ime za prvih 11, a ne dečka sa solidnih dvadesetak seniorskih utakmica i igrača koji nije igrao cijelu sezonu. Opet ponavljam, obadvojica bi bili dobre opcije da budu rotacija pa neka se dokažu ako su bolji od npr. Sose, Mensaha i slično. Stvarno nemam ništa protiv da bilo koji od njih dva bude u paru s jednim "kapitalcem".
  • Facke
    6.1k
    Decki , i ja bi da Dinamo dopela novuga Cufrea na levomu beku. Same koj njih retke ima. Mene se Vinlöf i Goda ko dva leva beka svidaju.

Kaj se tice Sose posto se nacela tema. On mene uopce nije levi bek. On je po mene levi vezni igrac. A ta pozicija v denesnjem nogometu gotove pa ne postoji.
  • ToTo96
    32
    Theophile je ljudina i njega treba cijeniti!
    karakter ispliva na povrsinu kad tad, tesko je danas postati ‚legenda‘ u jednom klubu, treba to krvlju i znojem zaradit.
    Ja bi sada prestao trazit pojacanja po HNL-u , sta je dosta - dosta je.
    Idemo jako , Bobanu podrska , nema kraja !
  • modri7
    234
    Vidim da se lome koplja oko pojačanja i razumljivo je da mnogi nisu oduševljeni. Ali po mom mišljenju, nisu problem igrači koji su do sad došli/otišlii, nego će biti problem ako se ne dovede nekoliko klasnih/dokazanih igrača. Stoper, lijevo krilo i napadač su kritične pozicije gdje nam fale top pojačanja. Tu bih dodao pozicije zadnjeg veznog i desnog krila.
  • Jurki
    17.7k
    znas da su kvalitetni lijevi bekovi, govorim o kapitalcima nama financijski nedostizni.. Dinamo jednostavno nemre dopeljati lijevog beka za kojega bumo rekli.. da to je razina npr RPG-a.
    Takvi se igraci jako tesko mogu dopeljati i oni u vecini slucajeva imaju bolje i izdasnije ponude iz liga na Zapadu.
  • Zagi
    10k
    Lijevi stoper i napadač.

Ostalo je već popunjeno osim ako recimo Hoxha odlazi , a dolazi Ivanušec.
    (računam Valinčića i Jagušića)
  • Omake
    9.3k
    zato i govorim. Lako je nabiti statistiku protiv HNL krila koja su nikad gora u zadnjih 15tak godina, pogotovo desna. I bih liga ima boljih desnih krila. I Guliashili i Kulašin bi bili najbolja krila u HNLu. Dosta je teže imati ekstra defenzivnu statistiku kada čuvaš u tri kola tri krila koja zajedno vrijede 25 milijuna eura.
  • ElDorado
    4.3k
    Molio bi sve ove rodjene kontrase koji samo pisaju i seru po svakom potezu ili transferu da obavezno navedu alternativu ali realnu a ne samo hocemo kapitalca i takve gluparije
  • Sbkbbb
    333
    jednako pitanje, zasto Dinamo daje ponajboljeg igraca prvaka BiH iz prosle sezone u zamjeni za Radeljica?
  • Cif
    357
    vjerovatno po njemu špikić
  • Izet Hajrović
    5.4k
    Mensah je nerealan? Posudba Sose je nerealna? Hrvoje Smolčić je nerealan? To su samo neki...
  • hardek
    4.8k
    Vidim nitko to ne spominje baš ali Vinlof je prošlu sezonu igrao kao LWB što samim time znači da je i logično da će imati slabije defenzivne metrike ako ga se uspoređuje s klasičnim lijevim bekovima. Druga strana medalje je da je onda trebao imati i bolje ofenzivne metrike al eto.

Mislim da su on i Goda dobar rotacijski par lijevih bočnih. Vinlof bi trebao biti nešto ofenzivniji a Goda old school lijevi bek.
  • Time
    1.3k

Ako bi se razislo sa Kangom,Topic bi uz Kulenovica i jednog kapitalca sigurno imao mjesta,ne treba ga se prelako odreci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.