• Ludovic IX
    8.8k
    balaban je bio prvi strijelac kad se vratio prvi put ako se dobro sjećam. U nekim našim okvirima, bio je zvijezda ekipe
  • Haza
    9.9k
    Baš me zanima kakvi bi komentari bili da je Marić ovako popunio najkritičniju poziciju u momčadi gdje godinama tražimo pravo rješenje.Izet Hajrović

Marić je popunio sa Oliverasom i Franjićem. Goda i Vinlof su za njih svemirski brodovi. Oliveras s nula nastupa u seniorima, a Franjić kao DM, koji krpa LB jer ima lijevu nogu.
    Dajte molim vas izbrišite Marića iz kolektivne memorije, ne postoji gori sportski djelatnik u Dinamu unazad 20 godina.
  • Zagi
    10k
    Nemojte mi Franjića dirati. Njemu fakat teško imamo kaj zamjeriti.
  • bongo
    1.1k
    Da li se itko sjeća da je ijedan povratak zvijezda u klub bio isplativ i koristan?!ElDorado

KTC kao najsvježiji primjer. Prije toga se mora baš dobro čovjek zamisliti pa spomenuti da su solidne povartničke role odradili Balaban (prvi povratak u sezonu 2002/2003) i Mikić. Ali to mi je sve u sferi korektnog, ništa ekstra, ali nije ni ispalo loše.
  • Doktor Kunić
    5k
    Da tipovi kao Dani Olmic briju da ga je Dinamo ostetio i da bude zrtvaPaggini

Treba imat dva grama mozga za 'pročitati sa razumijevanjem', i onda ti objasni takvima transfer politiku kluba pa to je next level. A ima ih
  • Paggini
    52.9k
    KTC kao najsvježiji primjer. Prije toga se mora baš dobro čovjek zamisliti pa spomenuti da su solidne povartničke role odradili Balaban (prvi povratak u sezonu 2002/2003) i Mikić. Ali to mi je sve u sferi korektnog, ništa ekstra, ali nije ni ispalo loše.bongo

Mislim, možemo nadodati, u sferi igračkog doprinosa, povratak lopova jr. 2005, jako je dobro odigrao taj povratnicki dio
  • Izet Hajrović
    5.4k
    na stranu Marić, da je bilo tko drugi u pitanju (npr. samo Dabac), a da nije Zvone, ne vjerujem da bi se pisali takvi hvalospjevi. Austria Beč je klub u rangu Osijeka, malo bolji možda. Da je Oliveras došao u npr. Osijek (da nema Jurišića), prilično sam siguran da bi skupio sličan broj nastupa i sličnu ili bolju statistiku. Oliveras je enigma, sigurno nije neka taraba, ono malo što smo ga vidjeli na pripremama u Turskoj, nije djelovao kao netko tko se prvi put sastao s loptom. Valjda shvaćaš poantu, jedan ne može prismrditi klupi Dinama, a drugi bi trebao biti prva opcija na lijevom beku, a nije baš tako ogromna razlika između njih.
  • don
    13.4k
    na dan kad ti budeš zadovoljan, ne znan jesmo uspili ili smo u kolektivnoj katastrofi.
  • Ludovic IX
    8.8k
    On toliko ovo ponavlja i sad da kaže da želi dobro dinamu, ja mu ne vjerujem. On želi bit u pravu a ako ne bude a ne bude, onda ce pričati razne priče kak je htio samo najbolje.

Nemati ni malo vjere u ovoj dinamo je užas. Da si mi frend, poslo bi te vec sto puta u onu stvar. Ja frendovima kažem što mislim makar u tom trenu pretjerao
  • E46
    1.4k
    realno sad ga i ti izmisljas, po meni je austrijska liga malo jaca od nase, a ovaj decko je tamo pravio razliku, pa jbt jurisic mali ljigavi ne moze u svom dvoristu pravit razliku a ne da ju je u osijeku pravio. Isto tako vrijedi i za ove ostale usporedbe iz hnla, stavi lucica u ekipu austrije bec pa da vidimo
  • Omake
    9.3k
    postoji li ijedno dobro desno krilo u HNLu?
  • ElDorado
    4.3k
    dobro KtC se zapravo vratio iz maksimirske šume. Ali Prosinecki da apsolutno
  • Haza
    9.9k
    Valjda shvaćaš poantu,Izet Hajrović

Goda je prije dvije godine bio među dva najbolja beka lige, dominirao je u Rijeci. Ima hrpu iskustva generalno u HNL, i po vokaciji je čisti LB što nemamo od Leovca. Dolazi besplatno, a prošlu godinu nije igrao ponajviše zbog ozljede i jer nije htio produžiti ugovor.
    Drugi je talentirani klinac, na pragu A repke Švedske, koji iza sebe ima top sezonu u austrijskoj ligi koja je dva koplja iznad naše. Usporedba Osijeka možda da, ako je u pitanju neka ekipa koja se bori za ostanak u Austriji, a sigurno ne Austrija Beč.
    Ako usporediš tko ti je igrao LB zadnjih godina, ovo je upgrade, i ne vidim razloga za dramu.
    Naravno, nitko ne može garantirati nešto, možda će ispasti promašaji, ali se barem vidi smisao u prijelaznom roku.
    Dovodimo mlade i potentne igrače, a takvi moraju biti temelj Dinama.
    Prošle godine smo imali tromu, staru ekipu, koja se šetala terenom, sad je cilj da ekipa ima balans, mladih i iskusnih, modernih brzih igrača, i ne vidim dramu niti strah.
    Čak i da ne prođe sve po planu, imati ćeš od ovih 10 mladih igrača barem 4 koje ćeš moći prodati na temelju perspektive, mi da smo još jednu sezonu gurali stare i istrošene igrače, bi u slučaju ne osvajanja naslova bili na rubu kolapsa. Ovako smo u situaciji da ovim potezima na neki način osim što dižemo i moderniziramo ekipu, vodimo i odgovornu politiku.
    Svi oni koji su ljuti, neka se samo sjete Kranjče, poraza 3-0, guženja od Belupa 4-1, poraze od Hajduka, i kikseve protiv Gorice.
    Za kim mi suze ronimo, pa većina ovih igrača koji su otišli prošle sezone nisu bili u stanju dominirati protiv Lokomotive i Gorice, valjda je svima jasno da je REMONT nužan.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Slažem se da moramo remontirati momčad, ali bi fkt molio ljude da ne koriste ovu situaciju da pisaju po senatorima…
  • Jurki
    17.7k
    zašto Bayern "najboljeg beka austrijske lige" i takav potencijal pušta za svega 700kIzet Hajrović

Zato jer Bayernu ne treba najbolji bek austrijske lige.. vec minimalno najbolji bek Njemacke lige (namjerno nisam napisal Bundeslige jer se obje lige tak zovu).
    Bayern ima valjda 100tinjak igraca pod ugovorom i nemaju se oni vremena zajebavati s jednim igracem... to je isto kao da se Dinamo trudi za npr Šaranica izvuci koji euro vise.
    Procijenili su da nebu kvaliteta za Bayern.. daj neku simbolicnu odstetu plus postotak i vozi.
    Jagusic je s druge strane najbolji eksponat Slaven Belupa i oni boljeg igraca za prodaju nemaju.. zato i navodno traze 3 milje ili kolko vec.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.