• Nolifer
    11.4k
    Možda vratimo petkovića za špicu. Ne smijem ništa više reći.Droljo

Kaj si novi insajder ili?
  • Facke
    6.1k

Tvrda je Istra v pregovorima.
  • rokikaciga
    2k
    Više insajdera nego regularnih forumaša
  • Nogo
    7.1k

Ovo je jedino moguće ako se makne od Tarzana. Isto tako i Pjaca.

Vjerujem ali ako momak želi samo kod nas onda ćemo se valjda na nekoj cifri naći.
  • ElDorado
    4.3k
    Svi su tvrdi s nama
  • scooniepenn
    4.8k

Mozemo li se onda sloziti da se Radeljic ne uklapa u koncepciju igre kojoj tezimo s novim Dinamom. Niti igrackim karakteristikama, a bome niti kvalitetom za 1. stoperski par. Volio bih da me netko argumentima uvjeri kako je Radeljic jedan od tri ozbiljna igraca koja trebamo dovesti za tri kljucne, a i dalje otvorene pozicije.
  • Common Sense
    1.1k
    Istri možda čak i ne odgovara prodaja MV. Imaju Koskija na kojem će ovo ljeto jako dobro zaraditi jer je dečko odigrao jako dobru sezonu. Za Marešića vrijedi isto.

Ali morat će ovo ljeto prodavat MV jer mu istječe ugovor iduće ljeto. Pitanje je samo hoćemo li kupci biti mi ili netko drugi.
  • mrgud
    449
    Pitanje samo kaj ti znači nezadovoljan igrač u svlačionici koji hoče otiči
  • Paggini
    52.9k
    Istra je, vjerujem, računala na dolazak Mikića plus miljka eura plus neka buyback klauzula za Mikića.

Sad kad je to propalo, jbg, pričamo sad drugačije, ovako su imali win win - ode Moris za dobre pare (za njihove standarde), dobiju na ugovor klinca iz najbolje škole nogometa, ne moraju se zajebavat s trazenjem novog desnog beka, sve na gotovo.
  • Niko1986
    1.8k
    Baski su u proteklih nekoliko sezona shvatili da i od Istre mogu fino zaraditi. Ne daju ništa ispod cijene, vidite da i Hajduk 3 tjedna muče jer su im iza leđa pregovarali s Garcijom.
  • ElDorado
    4.3k
    Imam blagi filing da ce Boban odustat od Valinčića i Jagušića ak ce ga ovak trzati
  • Facke
    6.1k
    Za Jagusica bumo uskoro vidli.
  • Nolifer
    11.4k
    Ovo je jedino moguće ako se makne od Tarzana. Isto tako i Pjaca.Nogo

Pa ako ima nade. Nek se to dogodi, ak nije kasno...
  • ElDorado
    4.3k
    mislis pozitivno ili negativno
  • Zagi
    10k
    Baski su u proteklih nekoliko sezona shvatili da i od Istre mogu fino zaraditi.Niko1986

Možda im dođe iz guzice u glavu da to kaj mi želimo u Slo, oni imaju u Istri. Pol španjolske u21 reprezentacije bi mogli pokupiti i odgojiti , te pokrasti sve ovdašnje talente.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.