• skener
    3.2k
    Koga sutra predstavljamo? Od sigurnih nam je ostao još samo Ljubičić
  • GOAT
    2.9k
    Treba uzeti u obzir i da je austrijska liga jaca od nase i po rankingu su nekih 7-8 mjesta ispred nas. Također njihovi top klubovi imaju vecu vrijednost po TM-u od Dinama što je jedan od pokazatelja neke kvalitete valjda i samim time lakše je ispasti Maradona kod nas nego u Austriji
  • Zagi
    10k
    Baš me zanima kakvi bi komentari bili da je Marić ovako popunio najkritičniju poziciju u momčadi gdje godinama tražimo pravo rješenje.Izet Hajrović

Pa ne moraš nagađati. Došao je Oliveras, bili smo zabrinuti kaj nema niti jedne seniorske minute ali pogledali smo highlightse i nadali se da bu neš iz toga. Nije bilo ništ.

Ovaj je igrao standardno u ozbiljnoj konkurenciji cijelu sezonu i netko je kod nas odlučio da je to to.
    Bumo vidli, kaj drugo?
  • Jurki
    17.7k
    Koga sutra predstavljamo?skener

Sutra je vrijeme za jos poneki oprostaj :rofl:
    Treba jos tih oprostaja poprilican broj "odraditi"
  • Izet Hajrović
    5.4k
    nema nam druge nego nadati se najboljem, apsolutno. Da, većina smo popapali liješnjake iz čokolade koju je Marić prije toga pocuclao. Opekli smo se i zato govorim iz današnje perpektive, da je danas tu Marić, kakva bi bila reakcija na takva 2 transfera za lijevog beka?
  • Sajla
    9.3k
    sutra je petak 13. pa molim u ime svih praznovjernih da se objave dolazaka/odlazaka odgode za subotu :rofl:
  • crophantom
    776
    Ako preživim sutra let posto je petak 13 budem malo tamo na dolascima osto pit kavu ili vinčeko pa kad vidim neko nogometno lice bacam se iza zidica i glumim paparaze. Ako uhvatim nekoga imate ekskluzivu.
    Dok sam odlazio su bili samo neki stranci iz NK segeste na non šengenu.
  • Ludovic IX
    8.8k
    Eto, po underu, izetu i jos nekima, trebalo je zadržati petka sa 1,5 milje ugovorom..trebalo je zadržati i pjacu i sa prvom tekmom koju bi odigrao, mozemo i 2,4 milje za njega odvojit. To je 4 milje za njih dvojicu. Petko u tom slučaju nebi potpisao ugovor i svakako bi otišao iduće sezone ali on ove sezone nebi smio bit prvi i jedini izbor ma koliko zdrav bio jer ako se stvara nova okosnica i nova igra, petko se svakako ne uklapa u to pa je bolje uigravat novog napadača ali što onda sa 1,5 miliona ako ti taj igrwc ne igra jer moraš slagati igru za idućih par sezona a ne za jednu.

Pjaca je mogao reći, ok, ajmo odraditi ovu sezonu pa onda vidimo. Zaradio bi prilično puno u dinamu a dinamo ne bi bio talac te glupe klauzule.

Znaci, bilo je potrošiti 4 milje na dva igrača koja sw možda i ne uklapaju u novi dinamo ili potrošiti 1 milju i napraviti rez..ja sam za ovu drugu opciju.
  • Paggini
    52.9k
    Bespredmetno je uspoređivati Oliverasa i Džanija sto se tiče onoga "na papiru".

Jedan je s 19 godina stvarno zanimljiv prospekt koji ima dosta dobru sezonu u dobrom austrijskom klubu, sezonu u Bayernu II, cak i jedan nastup za prvu ekipu, mladi reprezentativac Svedske u svim uzrastima, a drugi je tip koji nije minute igrao seniorskog nogometa.

Kužim na čeg ciljaš, ali postoji razlika između njih dvojice na papiru, a klub neće umrijeti s njegovim dovođenjem od para kao recimo sa Cordobom, Mmaeeom
  • Mlađi referent
    13k
    Kažu Šveđanin ipak 1.5 milijun eura
  • IceMan
    3.3k
    Znam da sam rekao da ga nikad nebi uzeo natrag, al ja bi dovodio sad natrag Ivanušeca (ako je to moguće)....
  • Zagi
    10k
    da je danas tu Marić, kakva bi bila reakcija na takva 2 transfera za lijevog beka?Izet Hajrović

A kaj ja znam. Znam kakva bi reakcija bila da Marić nakon svega nije dobio otkaz.
    No dobio je. Nebitan je.

A kaj se Zvone tiče, to je stvar povjerenja. U startu ga ili imaš ili nemaš. Pa ti ga osoba sa svakom svojom odlukom podiže ili spušta.

Osobno sam već dugo vremena za brutalne rezove i okretanje mladim i gladnim igračima.
    Nije ovo gotovo , ima još par imena za sreljanu.

Tak da sam trenutno sretan ko pajcek u loju.
  • ElDorado
    4.3k
    Da li se itko sjeća da je ijedan povratak zvijezda u klub bio isplativ i koristan?!
  • OsamŠest
    5.4k
    Da li se itko sjeća da je ijedan povratak zvijezda u klub bio isplativ i koristan?!ElDorado

Zvonimir Boban.
  • Paggini
    52.9k
    li se itko sjeća da je ijedan povratak zvijezda u klub bio isplativ i koristan?!ElDorado

Prosinecki, KTC na prvu ovako
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.