• Nogo
    7.1k

Namjerno nisam ovo stavljao jer on piše Istra će to odbiti jer traže 2m.
    Šta on zna koliko traže i šta će biti.
  • Ludovic IX
    8.8k
    Ademi se nije trebao ni vratiti. Imao je oprostwjnu tekmu protiv belupa pred 11k ljudi, posebnu emisiju na dinamo tv, slikanje sa trofejima i onda se nasilu vratio i nismo dobili 50% od nekadašnjeg ademija. Po meni je to umanjilo njegov status legende. Cijenim ga i poštujem ali isto tako mu zamjeram izjave o mamicima i velikoj zahvalnosti prema njima. Nije jedini alo je kapetan pa su njegove riječi teze
  • Nogo
    7.1k

Meni je jedino žao šta se Boban nije vratio godinu dana ranije, potjerao Marića i krenuo u sve ovo prije.
  • criticus
    3.9k
    MV kaže MV dolazi, LL kaže MV ne dolazi.

Koje MV jerovati?
  • Ludovic IX
    8.8k
    MV i LL i svi insjaderi ovdje nisu jednu riječ o ovom Šveđaninu napisali. Fala kurcu pa iz kluba ne izlaze vijesti vec očito od trećih strana.. ne treba vjerovati nikome dok se ne poslikaju igrači u dresu.
  • Jay
    1.7k
    Soldo uzeo 14, broj jedinstvenog i nadam se neponovljivog Oliverasa
  • Ludovic IX
    8.8k
    Kad se radi ovakav remont, nije samo kvaliteta igre bitna kod dolaznih transfera. Posto mi mjenjamo krvnu sliku momčadi uz kvalitet je najbitnija stavka mogućnost prilagodbe na novu sredinu, na novi način igre, na nove suigrače.

Jebes kvalitetu ako se ta kvaliteta ne uklapa u sustav.

Također, ljudska kvaliteta je ovdje bitna jer oni moraju kliknut doslovno od prvog dana da nešto na sve to liči sa početkom kolovoza.

Bjelica je od ekipe koja je par mjeseci ranije gubila od rudesa i lokomotive u hendikepu složio momčad koja nije izgubila utakmicu u skupini europa lige sa igračima poput dilavera, ktc-a, petka, orse.. nisu oni bili top igrači ali se su top uklopili i stvorili top momčad.

Zanima me vrijednost te momčadi početkom sezone 2017/18?
  • Jos-Optimus
    5.9k
    ja ne kužim, Ademi je imao užasan utjecaj na momčad prošle sezone, dečki koji su sada glavni (RPG) nikako nisu s njim klapali, zbog privilegija koje je imao. To nije bio stari Ademi, forsirao je igranje, koristio svoj status, šta dobroga može donijeti njegovo prisustvo? Čast svemu napravljenom i to je to, gotovo je
  • luka modic
    888
    Kako smo krenuli dogodine bi mogli biti najmlađa ekipa u ligi...
  • badjibadara
    5.2k
    Soldo uzeo 14...Jay

Dokaz da smo puni k'o brod i ne moramo stedjeti na slovima i brojkama kod predstavljanja Dejana...

IMG_9779_15ad9617-a4cc-4b16-8567-6e1161dd181d.jpg
  • Teofil Kateran
    2.7k
    Ademi je definitivno legenda kluba, čovjek je prošao s Dinamom sve, osvojio najviše trofeja, bio ključan kotačić sve ove godine do odlaska u Kinu. Donio je i veliku energiju i kapetanski nosio Dinamo do titule 23/24 iako su se već vidjele naznake pada, zato je uostalom ranije i otišao u Kinu.

Ali mislim da ljude to očito zasjepljuje jer Ademi u protekloj sezoni nije donio ama baš ništa, kako će onda sada odjednom biti standardni prvotimac i magično nas nosit do povratka naslova u Zagreb? Mislim da se brzo zaboravljaju njegovi izlasci iz igre, a pogotovo kulminacija toga kada u ključnoj utakmici kada su oba konkurenta kiksala mi u Velikoj Gorici završavamo utakmicu sa 10 igrača jer je Ademi odigrao 5 minuta i napustio igru, a zamjena više nismo imali... Na kraju se ispostavlja kako bi nam bod u toj utakmici donio i naslov prvaka.

I ne, ne želim ovime reći da nam je Ademi izbio naslov ili išta slično. Ali, nije nam ga ni donio. Dapače, odigrao je jako lošu sezonu i vidi se da više nije na toj razini, ovo bi mu bila već četvrta sezona svojevrsnog pada forme od onoga što je kao igrač prije bio. Možda to sa 4 sezone zvuči pretjerano, ali nu stvarnosti nije jer zbog pada u formi koji je i sam priznao u 2022/23 odlazi u Kinu. Potom se vraća 2023/24 gdje igra po meni ponovno ispod svoje razine, ali nam kapetanski nekim bitnim golovima donosi naslov. I zatim već opjevana sezona 2024/25 gdje je igrački potpuno pao i po meni nema smisla da uzima mjesto Kačavendi ili Vrbančiću...

Nek ode kao legenda, a ne da gledamo kako izlazi nakon pet minuta igre iduće sezone na gostovanju u Vinkovcima...
  • Dani Olmić
    1.6k
    Pjaca nije ni dobio ponudu smanjenja plaće … otvoreno se izjasnio na instagramu…. Kako zalosno
  • Orc123
    11.9k
    Pjaca stavio story
  • Twisted1
    772
    Može netko screenshot za nas koji nemamo instagram?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.