• Nogo
    7.1k

1m staviti u džep i Bari odj...za ovakve poslove. Samo loše od ovoga može ispasti. Mislim da će Boban sada sve to malo drugačije rješavati.
    Haza :clap:
  • austrijanac
    7.2k
    Haza i Niko dragi moji, uvijek bilo i bit će :wink:
  • pešća
    317
    skroz dobra kombinacijaJaki991

Puno puta sam cuo "dobra kombinacija" i u 90% slucajeva je bilo za zatvor, ali doslovno :rofl:
  • Crni86
    11.5k
    nema sanse da bi Zvone na to pristao.Ivdzo11

Pitanje koliko ga se pita i sta je tocno dogovoreno prije njega.

@Haza tko je dogovorio varelu u dinamu?
  • rokikaciga
    2k
    Po meni za kurac kombinacija. Kaj smo mi posrednik da Bara spremi 30 milja kuna u dzep? Jebote pa Modrica se razapinje jer se ne zna gdje je zavrsilo 30m od njegovog transfera u Tottenham a tu se slavi Baru jer je izvukao 30m kuna iz Dinama uz pomoc svog frenda Marica?

Dajte najte

Ako Dinamo uprihodi od 15 mjeseci Varele preko 10m eura onda mi se ovaj deal ne bi gadio.

Radije bih na cisto imao igrace i transfere, a ne da prodajemo dusu zbog milju eura...jebote miljun eura pa jednog Bernauera smo za vecu lovu prodali
  • Nolifer
    11.4k
    Zakaj je Sosa otpal, ak je otpal? Jel tražil previše ili?
  • Jaki991
    292
    ma istina, ovo sam napisao prije nego sam vidio Hazin post, katastrofa dogovor ako je sve tako kako Haza kaže, a vjerujem da je
  • ElDorado
    4.3k
    Sori ali ova priča s Varelom meni je potpuno suluda. Mozemo mi zaraditi 1,2 ili 3 milje ali mi smo preveliki klub da bi glumatali protočni bojler za mngrske makinacije. Decko nece nikad vidit prve momcadi Barce pa su i ovi bonusi besmislice.
    Do pred tjedan dva pricalo se da ce potpisati prof ugovor.
    Bara je ocito potplatio novinare da titraju jajca Bobanu, a ja se toplo nadam da je ovo posljednje ovakvo sranje.

Bajdvej lijevi bek sjajno pokriven!
  • Crni86
    11.5k
    financijski dobar poso, niti orao niti kopao i dobio si nekaj love.

Za ugled je ovaj posao los, ali ne vjerujem da ce se ovakvi dealovi ponavljat. A bio bi red i da cujemo tko je dogovorio Varelu u dinamu pod ovim uvjetima i zasto
  • Haza
    9.8k
    Sto posto sam siguran da je Ničota clan foruma i da ima RSS feed na Hazine postoverokikaciga

Ničota mi je očito jedan od onih kojima šaljem naivno poruke u inbox, danas sam mu dva članka napisao.
    Ali ajde, nije ni sve za forum;)
  • dinon7
    1.8k

Upravo tako. Ubrzo će putem nekog novog Rennesa, pa od tamo samo Bog zna gdje.
  • dinon7
    1.8k
    Još uvijek čekamo Hazinu bombu da eksplodira
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Zanimljivo da je Goda Tarzanov igrač, a da se oko Pjace nije našao konsenzus...
  • Haza
    9.8k
    tko je dogovorio varelu u dinamu?Crni86

Ne pita se Bobana skoro ništa, jer je sve dogovoreno oko Varele prije njega.
    Marić je dogovorio Varelu s Barom, a Manenica naivno odobrio.
    Dovoljno je reći koliko je čist posao, kad sam prije 5 mjeseci napisao da mali ide u Barcelonu.
    Barcelona je stvarno solidna praonica love...
  • BBB Mataa998
    2.5k

Daj molim te jednom lupi neku info,nemoj bas nekog nerealnog igraca,i stavi da vec danas/sutra potpisuje. Da vidimo sto ce dnovinarcici uraditi :lol: :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.