• Maki17
    256
    mislim da šanse rastu
  • badjibadara
    5.2k
    Sjedimo OsamŠest i ja na kavi kad ono Jagušića izbacuju u DugavamaDoktor Kunić

Kaj je Podnar vođa puta Slaven Belupa?

@Haza @Miro Vugrinec

Gdje je zapelo sa D2B? Ili nije zapelo?
  • dinon7
    1.8k
    Bruno Goda itekako ima smisla kao rotacija za Vinlofa. Dobar potez Bobana. Još uz to dolazi besplatno. Odličan posao
  • Mali Zeus
    17.6k
    Di se spominje Goda?
  • tp1997
    1.6k
    Uz njega dovodimo i još jednog desnog beka, ali obzirom da ne želim ugroziti transfer, napisati ću samo inicijale T.B.Haza

Znači li to da se s RPGom ne računa, ili samo želimo biti ekstra pokriveni? Jer imali bismo tri desna beka onda.
  • GOAT
    2.9k
    A 'modri' će u blagajnu spremiti pet milijuna eura i nevjerojatnih 20 milijuna kroz bonuse, a osigurali su i 20 posto od idućeg transfera nevjerojatnog Portugalca.Ivdzo11

Ovo mi zvuci malo predobro da bi bilo istina ali saznat cemo uskoro vise nadam se.

Goda i Vinlof su top u rotaciji takoder Valincic ma joj odlicna ce ovo ekipa biti
  • Crni86
    11.5k
    par postova ispod tog je objasnio sitku oko rpga

Kak smo ovog malog bekadobili samo za 700k? Po tmu vrijedi 2,5 milje. Ak je istina samo 700k, to je brutalno dobar posao
  • Paggini
    52.7k
    Mediji iz susjedstva pišu da Dinamo za Radeljića nudi dva milijuna eura i Frana Topića.Nogo

Mediji iz susjedstva = Kvasina u podcastu 8/24 :lol: :lol:

A ako je Vinlof dosao za jebenih 700 000 eura, to je SULUDO dobar deal - 19 godina, mladi reprezentativac Svedske, najbolji LB austrije, Bayernova škola, nestvaran iznos
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Nadam se da je ovo s Varelom zadnji deal koji radimo s Barom na ovaj nacin. Nismo parkiraliste nego nogometni klub.
  • Crni86
    11.5k
    s obzirom kak ekipa opisuje Zvonu i njegov karakter sumnjam i da mu se ovaj deal svida, ali vjerojatno su mu ruke vezane jer su neke stvari dogovorene ocito prije.

Sumnjam da cemo pod Zvonom ikad vise vidjet ovakav ili slican deal. Ali zivi bili pa vidjeli
  • tp1997
    1.6k
    par postova ispod tog je objasnio sitku oko rpgaCrni86

Promaklo mi, hvala.

Ono što nisam skroz skontao je gledamo li prodati RPGa već sad ako dođe neka ponuda, ili ostaje bar još ovu sezonu.

Uza sve odlaske za koje mi nije žao, pustiti RPGa sad kao jednog od rijetkih na koje možeš sto posto računati bi baš bio propust...
  • dis
    69
    za ovaj deal sto je dogovoren 5m€ + 20m € potencijalnih i 20% od iduceg transfera se nema sta reci jako dobar deal za Dinamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.