• dinon7
    1.8k
    Možda stvarno Bobanova ideja o 90% kadra na početku priprema i nije daleko od realizacije.
    Vezni red smo i vise nego solidno popunjeni, bekovi se naziru i poslovi su pri kraju.
    Ostaje pozicija stopera, još jednog desnog krila ako se ne računa na Cordobu, oba lijeva krila te jedan ili dva napadača.
  • Nogo
    7.1k
    Evo i Ničota kaže za Godu.
    @Haza trebao bi naplačivati svaki post svoj.
  • Crni86
    11.5k
    Nicota je sad vec polako besraman.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Kakva sreca! Osvojili ste lotto! Javite se u inbox sa podatcima kreditne kartice i ne zaboravite CVC broj! :party:
  • Haza
    9.9k
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/582782

Što se tiče malog iz Porta koji treba doći u Dinamo.
    Samo da ostane upis, Andy Bara je jednom hrvatskom prvoligašu prije mjesec dana ponudio da mali ode u taj klub, da on ima dogovoreno da se mali na ljeto proda u Barcelonu za 5 milja eura (navodno je još jedan klub u igri za kombinaciju), a da od toga 4 milje mora ići Bari nazad, a klubu koji mu pomogne u registraciji igrača ostaje 1 mil eura (znam koji klub je bio u igri i koji menadžeri). Sličan je modus s Fayeom bio.
    Čisto da ostane upis, ako je ovo dogovorio s Marićem, i ako ovo misli provesti na ljeto u djelo neće mu dobro proći.
    .....
    Ovo sam napisao prije 5 mjeseci.
    Dakle prije 5 mjeseci sam napisao da Varela ide u Barcelonu.
    Nadam se da više nećemo biti Barine fufice, članak je dobar PR, ali od sve silne love koje se spominje, mi ćemo dobiti 1 mil eura, a Barca možda neku istragu oko pranja love.
  • rokikaciga
    2k
    Sto posto sam siguran da je Ničota clan foruma i da ima RSS feed na Hazine postove
  • Ivdzo11
    7k
    Znaci u jednom danu rjesena dva lijeva beka.... Vinlof starter, Goda zamjena.... Svida mi se izbor :grin:
  • Dani Olmić
    1.6k
    jedan ili dva napadača.dinon7

Pod hitno 2 napadaca s obzirom da trenutno nemamo ni jednog :monkey: Kulenovica bas ne racunam
  • Peškaman
    7.1k
    Ekstra je to posao ako je točno ali Boga pitaj koliko kome ide i u kojem odnosu od fiksnih 5mil€ pa do 20mil€ bonusa.

A za Godu,iskreno i ne baš pretjerano oduševljen.
  • Twisted1
    769
    Evo i Ničota kaže za Godu.
    @Haza trebao bi naplačivati svaki post svoj.
    Nogo

Realno, javit se germanijaku pa nek mu plate kintu koju. Ovo kaj delaju je dno novinarstva.
  • pešća
    319
    Kako ostvariti te bonuse za Varelu? S obzirom na iznos pretpostavljam da nisu laki uvjeti. Pa nisu iz Barcelone glupi dat nam milijune eura na konto toga da cemo mi Varelu ubacit 15-20 minuta u igru.
  • Mlađi referent
    13k
    IMO, ovo nam je trenutno situacija, ako računamo da su poslovi s Bayernom skopljeni

S obzirom da je danas 12.6, rekao bih čak FENOMENALNA situacija, gledajući da traje veliki reset i da do sad neke pare i nismo potrošili, pogotovo ako je istina da Vinloef 700k€.

Ne fali nam puno za prvih 11, a backupovi će već doći.

93d14012-ec4f-480a-a308-943480103721.jpg
  • Jaki991
    294
    Ma odlican je deal, nije neki klinac iz akademije nego decko koji je 4 mj u Dinamu, i pogotovo ako ne postoji neka klauzula da mora imati x nastupa za nas u ovoj sezoni…nebi trebalo biti pravilo ali u ovoj situaciji skroz dobra kombinacija

ipak nije, sada vidim Hazin post
  • Ivdzo11
    7k
    nema sanse da bi Zvone na to pristao.... Vise vjerujem opciji u kojoj Dinamo dobiva 57%....
  • skener
    3.2k
    Goda, rodom iz Županje, kao klinac već je bio u Dinamu, a konkurent za poziciju u mlađim kategorijama bio mu je Borna Sosa. Doznajemo da je sad sve dogovorio i vraća se u Dinamo. Potpisat će na tri godine uz opciju produljenja na još godinu.

- Istina je, ostalo je samo još odraditi liječnički pregled i bit će na raspolaganju Dinamu od prvog dana priprema - potvrdio nam je Ivan Cvjetković, popularni Tarzan, igračev menadžer.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.