• Crusades
    16.4k
    Nekak si mislim da se novog stopera neće dovodit ako je istina ovo za Živkovica... riješeni su već Soldo, Vidović, Ljubičić, Mudražija, Lisica, Valinčić(?). Na to još moramo dovest šesticu, lijevog beka i špicu. Stoper bi bio deseti novi igrač ako ovo sve stoji kaj sam napisao.

Na stoperima imamo Tea, Mmaaea, Zivkovica (?), Galešića, Torrente će na zimu bit spreman. Ako se ne varam i Valinčić može na stopera. Mislim da se nećemo fokusirat na stopera osim baš ako nam se ne otvori neki kapitalac.
  • Orc123
    11.9k
    stoper, 2 l. Beka jer nemas ni jednog, 6ica, 1 ili 2 krila i napadac.....jos 6-7 igraca sigurno.
  • mlinchica
    3.2k
    A krila? A bekovi? :grin:
  • dzis
    1.1k
    Najjaci su oni koji se cude sto smo izgubili svu trojcu u danu. Bolje sad da se odmah zna na cemu smo i idemo gradit
  • Crni86
    11.4k
    Mislim da ce ovih tjedan dana pred pripreme biti bombasticni. I nije nikakva insiderska, samo mislim da sa dananjsim aktivnostima zapocinje cjelokupni proces redizajna momcadi.
  • vjeko1701
    15.7k
    Jbg, naravno da se ne treba očekivati da je to to ali bome trebat će nam barem 3 kapitalca za prvih 11 koji su dokazano klase iznad razine HNL-a.
  • The Undertaker
    8.2k
    Realnost je da bi druga fritula u nizu značila nove izbore.
  • nwankwo646
    581
    A šta ako sutra potpišu nove ugovore??? :grin:
  • gledatelj
    927
    Hoćemo skupiti mi igrača za pripreme. Jbt sve ode, čak i ovi koji vrijede. Ajde stisnute gas i dovedite nešto vise
  • Orc123
    11.9k
    I tako se nas dragi Max prodao prije Spikica i drugih nositelja. Toliko o tome da smo doveli francusku sobaricu kako ga je nazvao jedan cijenjeni kolega koji je silom prilika odsutan sa foruma. Dobar i rijetko posten igrac na kojem nismo spusili ni centa za razliku od mnogih drugih zvijezdica.
  • Jaki991
    292
    Strah nas je mladih i talentiranih pojacanja iz Hnla a dva najveca igraca u zadnjih 10 i vise godina smo doveli iz Verone i jbnog Uslana
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Na stoperima imamo Tea, Mmaaea, Zivkovica (?), Galešića, Torrente će na zimu bit spreman.Crusades

Mmmae ti odlazi, Teo nisam siguran, Torrente ako bude u dobar u svibnju možemo se lupat u guzicu od sreće… Ali Moreno, Jakir i Orlić su fkt jebeni… Ne znam da li trebamo dovoditi stopera, ak će ostati Teo.

napadacOrc123

Trebati će nam barem 2, ako ne i 3… Jer je sada najizgledniji scenarij da niti jedan od prošlogodišnjih ne ostaje…

Spikica i drugih nositeljaOrc123

Ne znam kakav ti problem imaš sa Spikicem… Nikada nije bio nikome problem, odigrao je vrlo solidne partije za nas voljeni klub, dijete je kluba… Drago mi je da smo se riješili Maxa za dobre novce ne vidim razlog za pljuvanjem po Spikicu….
  • Mazalo
    387
    Boban za 10 dana službene dužnosti obavio više transfera, nego neki za 5 prijelaznih rokova.
    Samo deri kapetane!!
  • Zagreb1992
    2.4k

Tuče Zvone prekovremene lagano :D
  • Orc123
    11.9k
    spomenuo sam ga primjera radi, ali i fuckas takvo dijete kluba i koji kao voli bezgranicno klub a otisao u Hajduk. Ne bi otisao dole da sam kruha gladan isto kao sto oni dole ne bi u Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.