• GeneralNapoleon
    2.4k
    Vezni red sljedece sezone: Modric, Brozovic, Kovacic. Dajte mi da sanjam :lol:
  • vjeko1701
    21.3k
    Kovačić nema šanse. Brozović igra laganini za ogromne pare a oko Modrića se tolko koplja lomi da je pitanje kako bi to izgledalo.
  • Laugreano
    4.8k
    A sta cemo sa lijevom krilom. Pjaca, da se ne zove Pjaca, vec bi bio prekrizen. Premalo energije i brzine, za ono sto nama treba.
  • Paggini
    74.5k

Senatore mijenjamo senatorima...
  • Laugreano
    4.8k
    Ovo su level up senatori :sweat:
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Loksa + Ljubicic :monkey: Ne bih podcjenjivao nikoga, ali ono..
  • vjeko1701
    21.3k
    Ne kažem da je to dobro ali mi nekako izgleda izvjesno osim ako Boban ne dogovori neki veliki "povratak".
  • ElDorado
    8.1k
    Prave šestice u Hrvata nema. Tu će se ići vjerojatno na stranca. A i lijevi bek!!!!
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Ma brijem da nasi senatori jednostavno nisu jos dovoljno iskusni. Sto stariji to karakterniji.
  • Laugreano
    4.8k
    Rpg-galesic-pojacanje-pojacanje
    Pojacanje-ljubicic
    Pojacanje-stojkovic-pojacanje
    Pojacanje

Dobro ovo izgleda
  • Paggini
    74.5k
    level up senatori :sweat:Laugreano

Da, samo jedan od njih dimi.

Pjaca, da se ne zove Pjaca, vec bi bio prekrizen. Premalo energije i brzine, za ono sto nama treba.Laugreano

Pjaca je najbolje lijevo krilo u HNLu, mislim da je on fkt najmanji problem trenutno. Ima mrljavih utakmica, ali to je pitanje forme
  • Laugreano
    4.8k
    A nije bas da gori konkurencija od lijevog krila u HNLu
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Mislim da je vise u tome sto je i takav nase najbolje krilo. A opet njega smo dobili za 750k. To je realno kikiriki. Uz njega se na desno krilo trebalo dovest bombu a ne da on bude bomba.
  • scooniepenn
    6k

Slažem se potpuno. Pjaca nije možda oduševio, ali je po meni u našoj ofanzivnoj liniji i najviše isporučio i najkonstantniji je. Boljeg igrača za novce koje smo ga platili teško ćemo dobiti. Nakon RPG-a i Mišića je naš najkonstaniji igrač ako se uzme sezona od samog početka do ovog trenutka. U posloženijoj, bolje izbalansiranoj, dinamičnijoj i jednostavno boljefunkcionirajućoj ekipi on će po mom mišljenju biti još razinu bolji.
  • Paggini
    74.5k
    Pjaca nije možda oduševioscooniepenn

Mislim da je Pjaca ove sezone imao najviše briljantnih individualnih utakmica od ekipe, s tim da je i dobar dio igrao na kontra krilu. Isporučio je itekako svoje ove sezone, a s obzirom da je i najstalniji po pitanju izostanka ozljeda, svakako bih ga držao u ekipi.

S nekim bržim, ofenzivnijim lijevim bekom bi bilo to puno opasnije, Franjić se drži pomalo previše iza što je ok, ali u tom slučaju je Pjaca često udvojen na izolaciji naprijed, a čak i tad izmisli nešto.

S obzirom da je promijenio stil igre da se ne oslanja na brzinu i eksplozivnost, može još dobar dio godina igrati na ovoj razini, uvjeren sam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.