• scooniepenn
    4.6k

Podržavam takvo razmišljanje per se, no imalo bi smisla (svaka sličnost je slučajna) kad bismo bili u stanju dovesti dva lijeva krila bolja od Pjace. Iskreno, dosta je upitno hoćemo li dovesti i jedno koje je bolje od njega.
  • ElDorado
    4.1k
    Možda će Ivanušec opet biti tema
  • Mr Anderson
    11.9k
    Kiril Despodov welcome.Rex Ramae

Dugo ga nitko nije spomenuo:grin:
  • Efes Pilsen
    11.2k
    Mene vise zanimaju novosti oko odlazaka - Peric, Hoxha, Bulat, Bockaj.. Krenuli su fino sa zahvalnicama, ajmo dalje, jos jace :blush:
  • deda
    37.3k
    Naravno, govorim o uvjetima gdje imaš rješenja i stabilnost na dugi rok tj. roster na dugi rok. U pravu si da u ovom resetu pravila igre mogu biti malo modificirana. Opet primjer. Možda ćemo imat 2 lijeva krila koje ni jedno ne može 70 jer nismo našli dva krila koja mogu 90. Sve su to moguće kombinacije. No na dugi rok vidim da Boban hoće ono što i ja zamišljam. Momčad u kojoj svaki igrač može 90, momčad u kojoj nema 8 igrača sa povredama križnih ligamenata, momčad u kojoj je 18 od 20 boraca, a ne 5 od 20.
  • Ritam Ulice
    580
    dodao bi Spikica takoder ako ne bude otkupa ili produzenja posudbe ili kaj god.. samo da ga nema
  • GeneralNapoleon
    1.7k
    Ne kuzim zakaj neki jedva cekaju odlaske :lol:

Jasno mi je da su ti neki igraci vise manje beskorisni i samo sjede na placi. Ali opet je poanta da mi ni kroz jedan odlazak ne postajemo jaci. Naravno da se oslobada placa i time otvara mogucnost dovesti nekog boljeg i korisnijeg.

Samo sto na kraju krajeva to ne znaci da cemo stvarno i dovest nekoga tko je bolji i korisniji. Pa tako me odlasci ni malo ne uzbuduju. Prakticki me ni ne zanimaju dok su u pitanju ti "balast" igraci, a za ove od kojih imamo barem ikakvu korist sam uvijek prvo skeptican. Tak da stvarno ne znam zakaj je nekima to zanimljivije od iscekivanja pravih pojacanja :lol:
  • Laugreano
    4.1k
    Moguce da se ide na brze i eksplozivne krilne igrace koji mogu igrat presing. Slaven je pod Kovom igrao odličan presing. Mislim da su drugi po broju oduzetih lopti u zadnjoj trećini.
    Zbog toga mislim da ce Mierez bit meta. Boljeg igrača za presing dostupnog nama ne mozes naci.
  • Efes Pilsen
    11.2k
    jedan od razloga zasto nema dolazaka su balast igraci. Mi smo vec prakticno na gornjoj granici s proracunom, sad ide i druga ekipa, troskovi rastu, a igraci koji ti nisu u nikakvom planu cicaju finu lovu. Preduvjet za pojacanja su odlasci, ne prica se bezeveze ni o smanjenju placa..
  • Tranzicijski Napad
    460

Treci iza Dinama i Lokomotive
  • scooniepenn
    4.6k

Slažemo se oko dugoročne, čak i srednjeročne vizije. U ovom trenutku treba targetirati jedno vrhunsko mlado lijevo krilo, a Pjaca će svoje isporučiti, u to sam potpuno siguran i sigurno neće biti uteg za igru kojoj bi Kovačević trebao težiti.
  • rokikaciga
    1.6k
    Daj cijeli tekst okači ovdje
  • deda
    37.3k
    Iluzija je očekivati u jednom prijelaznom roku riješiti sve probleme. Tko misli da je to moguće nek navija za tovare jer to je njihov modus operandi.
  • emilperska
    10.8k
    Jel ovo za Sosu zbog jucerasnjeg komentara na zoni?Laugreano

Nije, ta opcija je stalno aktualna jer postoji zelja s druge strane, provjereno..
    Ali, postoji i ugovor na jos 3 godine s Ajaxom, opcija otkupa Torina i placa kakvu mi ne zelimo dati nikome.

Nisam optimist ni pesimist, ne ovisi samo o nama. Njušim jos 1 trakavicu koja moze trajati cijeli rok, a za koju ZB (opravdano) vjv nece imati zivaca..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.