• Paggini
    51.7k
    Vidović spor? nisam dobio taj dojam,,,Shkera

10. i 42. minuta, oba puta izbačen na krilo, s loptom u for, jednog ga je stigao obrambeni iako je imao metar i po prednosti, drugi put jedva stigao ali je pobjegla.

U oba slučaja brzo krilo bi to lako stiglo i riješilo. Ima još situacija, al ne da mi se traziti i vaditi iskreno.

Ništa protiv Vidovića, drag je meni dečko, ali ne znam kako se uklapa u novi Dinamo.

onda se odluči da ga se ne kupi nego krenu po Cordobu za malo manji iznos pa još koji stranac od kojeg nije ništa bilo a imali smo igrača za prvih 11.serbus

Poslali smo mi ponudu od 1.7m, ako se ne varam. Bayern je htio 3.5m, a Cordoba je na suprotnoj strani uostalom.
  • Mihaljević
    13k
    Dizajn-bez-naslova-20250603-115423-0000.png
    Grafika Luke Modrića i Kevina De Bruynea.

De Bruyne će biti dočekan kao novi Maradona u Napulju, a kako vidim Modrić kao penzioner.
  • Twisted1
    728
    3,5 vs 2,2 nije bas malo manji iznos, ali stoji sve kaj si naveo.
  • rokikaciga
    1.6k

10-a minuta

Obrambeni ga je stigao jer je Vidović morao stati do linije inače bi mogao nastaviti trčati štafetu po atletskoj

mJW9bcz.png

42 minuta

Ista stvar. Čak se i odvojio od obrambenog prije nego je morao štopati loptu

5y5sMRU.png

A da ne napomenem odlično lažno kretanje u 42 minuti i odvajanje od beka i ulazak u prostor.
  • Crni86
    11k
    Vidovic je takve izvedbe kod nas imao samo s 20 godina… Ja bi ga isto vrlo rado opet vidio kod nas.

Stojke je najbolje partije u loksi odigrao lijevo. Na kraju i kod nas je doso kao zamjena za ivanuseca.
  • Noel
    12.1k
    Bilo bi super da nam kolega @Omake malo izvuče podatke o Vidoviću i njegovoj brzini i trčanju..
  • Krizy
    57.4k
    Vidović je prošle sezone bio treći najkorisniji igrač Dinama, iako se tek prilagođavao na novu poziciju i imao gotovo duplo manju minutažu od Petkovića i Baturine. Igrao je i wing-backa u jako puno utakmica.

1. Petković (18 golova i 10 asistencija - 3686').
    2. Baturina (8 golova i 9 asistencija - 3900').
    3. Vidović (9 golova i 3 asistencije - 2051').

Upisao je devet golova i 3 asistencije u 1400 HNL minuta, s 20 godina.
  • deda
    37.3k
    Moje nepopularno mišljenje je da mene Vidović lani nije oduševio, bar ne za tražene pare. Vjerujem da se u ovih godinu dana popravio.

Jednostavno mi je prečesto bio nevidljiv, ali apsolutno nevidljiv.
  • hardek
    4.6k
    Vidovicu koliko znam ističe ugovor sljedeće godine pa Bayern i nema neku pregovaračku poziciju. Osim toga prošlu sezonu je bio ozljeđen pa je upitno koliko je klubova uopće zainteresirano. Možda probat sa 1 miljom + 20% od sljedećeg transfera.

Ma da ne znam koliko se uklapa u Bobanovu strategiju on.
  • Paggini
    51.7k
    Ista stvar. Čak se i odvojio od obrambenog prije nego je morao štopati lopturokikaciga

Bio je u startu odvojen, ali ovo je fkt brzina obrambenog kad stiže loptu na krilu.

Kažem opet, španer je Vidović, ali pričati da je brz je smiješno. Na lijevom krilu je operirao gotovo jednako kao Pjaca. Ako stojimo visoko, dobije loptu i probija driblingom, ako stojimo nisko, nitijednu kontru u tranziciji nije istrčao ili pustio trk ala Hoxha

Opet, meni se sviđa dečko, ima nogometa u njemu, ali na lijevom krilu ne znam koliko je bombastičan, a na 10ki sitno sto je igrao je bio grozan
  • NKDZ86
    4.3k
    Vidović bi bio veliko pojačanje za prvih 11, to je sigurno.
  • deki87
    66

U 10.min Vidovic usporava dok obrambeni trči u punom sprintu
  • austrijanac
    7.1k
    Ono što sam siguran je da on paše u Dinamov novi sustav visokog intenziteta.
    Ne igraš cijeli život u Bayernu, a ni ne sjediš na klupi zadnji dio sezone ako nisi u stanju trčat 90 minuta.
  • Tranzicijski Napad
    460
    S obzirom na proslosezonsku minutazu cisto sumnjam da bih bio za prvih 11.
  • don
    13.2k
    10Paggini

pa tu nije ni iša u punoj brzini na loptu jer bi ga ovaj 'bodycheckom' posla van crte, ovako je usporia da ga natjera da ukliza i izbaci loptu u korner.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.