• MolonLabe
    494

Znam da svi zele neka velika imena i ozbiljna pojacanja ali meni se jako svida ovaj novi smjer u kojem idemo. Mladi dobri HNL igraci, mladi reprezentativci, koji ce se, ako Bog da, skroz afrimirati u klubu i donijeti nam i titule i novce, to je Dinamo
  • scooniepenn
    4.6k
    Dinamo je najveci uspjeh u novijoj povijesti napravio kada je sklopljen spoj mladih i iskusnih. Koncept mladih reprezentativaca iz HNL-a na jednom mjestu je zavrsio nesto malo manje uspjesno ili da budem precizniji debaklom.
    Dinamo moze dovesti pokojeg potentnog mladog igraca iz HNL-a, ali razina koju je nas klub dosegnuo jednostavno trazi i dovodjenje igraca kao sto je Ljubicic koji ce ciniti okosnicu. Dakle, trebaju nama i rotacije, ali nam bome trebaju i ozbiljna pojacanja, jer cemo se u suprotnom opet zapitati sto je poslo po krivom kad iduce godine u ovo vrijeme budemo cupali prvenstvo.
  • Izet Hajrović
    5.3k
    budžet nam sigurno nije velik, računam negdje 10 mil. cca. Ono što vidim kao problem je to da Lisica i Valinčić dolaze za ukupno 2.5 mil. cca., Mudražija 700k, Soldo 1 mil. Dakle, 4.2 mil., skoro pola budžeta nam odlazi na rotaciju gdje je za neke upitno koliku će ulogu imati uopće, a trebaju nam još barem 1 stoper (možda i 2, ovisno o statusima Maxa, KTC-a i Mmaee-a), 2 lijeva beka, šestica, desno i lijevo krilo te vjerojatno napadač, ovisno o odlasku nekog od prva 3 napadača. Kako ćemo mi sve njih strpati u budžet od 6 mil. ako na rezerve trošimo kao pijani milijarderi? Za slobodne igrače je već prošao vlak, eventualno nam ostaju posudbe što bih pozdravio u slučaju Sosa npr., ali teško je i to isposlovati, pogotovo na početku prijelaznog roka, a nama bi odgovaralo da prava pojačanja dođu što prije zbog uigravanja.
  • Crni86
    11k
    zas mislis da je za slobodne igrace kasno? Pa mozda se jos nista nije probilo do medija, mi ionako jos nismo odradili niti jedno predstavljanje za novi sezonu. Moguce je da neke karte jos nisu otkrivene.

Uvijek tu postoje jos posudbe s obveznim otkupom iduce sezone, pa na kraju i same posudbe kao sto se spominu za belju, matanovica i medica.

Uz ljubicica i misica mislim da nam trebaju jos 2/3 igraca iste tezine kako bi dobili korektan balans. Da dodu Medic i Matanovic na posudbu s opcijom otkupa te uz jos jednk kvalitetnije ime mislim da bi se oformio nekakav kostur igraca koji bi cinio novu okosnicu. Kad na to nadodas jos nevu, galesica, rpga,stojketa bilo bi to dosta solidno. Naravno kroz sezonu bi se ocekivalo onda da galesic preuzme jos vise tu poziciju vodeceg stopera uz medica, da se stojke dodatno istakne itd.
  • Hebimir Strašni
    76
    Mislim da bi mogo biti...može to on :chin:
  • Hebimir Strašni
    76
    tu bu jedan (ja mislim Valinčić) išel leve :smile:
  • E46
    1.4k
    recept za izgubit prvenstvo opet, dušu dao.
  • Hebimir Strašni
    76
    yep :sweat: kad imaš nišu ne mijenjaj :grin:
  • Srelee
    166
    Rekao je zeko da je punica radila u Dinamu da su si dobri,dolazi Luka u Dinamo mora se vratit protuusluga haha
  • Droljo
    16.5k
    Po meni je okosnica petko, pjaca, mišić, ljubičić, galešić, rpg, ktc, neva ok. Dodati mlađe potentne igrače (ovi šta se spominju iz istre te ovi već dovedeni) + još ovi tko ostane (kanga, mmaee, hoxha, kule, mbuku, cordoba). Lijevi bek, zadnji vezni, desno krilo... U biti ništa dok ne vidimo tko ide. Nebumo sigurno imali 40 igrača.
  • Haza
    9.2k
    Jučer je bio sastanak u klubu između obitelji Mikić i sportskog direktora Dabca.
    Mikić je načelno pristao da u trajnom transferu ode u Istru, dok će Dinamo imati opciju povratka Mikića za unaprijed dogovoren iznos. Mikiću se sviđa opcija Istre, tako da sve ide u dobrom smjeru.
    Ovo će značajno ubrzati dolazak Valinčića iz Istre, te mogu reći da nam je ovime Valinčić jako blizu, iako još nije sve potpisano, do kraja tjedna bi trebalo biti riješeno.
  • Droljo
    16.5k
    Sad kad mali eksplodira u istri a valinčić se pokaže kao flop :lol:
    Zona bu izgorela :snicker:
  • Crni86
    11k
    win-win situacija. I ta fora gdje imamo opciju otkupa mi je puno puno bolja nego kad ugovorimo postotak od iduceg transfera.

Istra se pokazala kao jako dobar poligon za razvoj igraca i bilo bi dosta dobro s njima ostvariti nekakve takve korektne prijateljske odnose.

I vratimo ga iducu sezonu i odlicno. Nema kaj zona izgorit.
  • Enco
    434
    "Obitelji Mikić"

Znači li to da je agent dobio košaricu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.