• Haza
    9.3k
    Znači li to da je agent dobio košaricu?Enco

Nećemo o detaljima, ali da, agent i igrač nisu u idealnom odnosu, međutim, i dalje agent formalno pravno zastupa igrača, i navedeno obitelj Mikić može promijeniti jedino ako isplati agenta, za što nemaju love.
    Kad se potpiše ugovor s agentom, isti nije jednostavno raskinuti.
  • Jaro
    10.3k
    Nećemo o detaljima, ali da, agent i igrač nisu u idealnom odnosu, međutim, i dalje agent formalno pravno zastupa igrača, i navedeno obitelj Mikić može promijeniti jedino ako isplati agenta, za što nemaju love.
    Haza

e jbg roditelji, razmislite kome djecu prodajete... Da Matej Skegro...
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Ovo je svakako najbolja opcija za sve. Valinčić je već sada spreman imati ulogu u Dinamu i mijenjati RPG-a kada je potrebno, a Mikić će svakako dobiti više minuta u Istri kada će biti baš njihov igrač, a ne igrač koji je na posudbi. Ako sve bude idealno, Istra će dobit novce od buy-back klauzule, a mi gotovog igrača.

Nadam se da će se i Mikić što prije uspjeti osloboditi iz ralja Škegre.
  • Enco
    434

Da, o tome sam nedavno pisao. Nisu mi jasni roditelji
    koji klince stavljaju u takve odnose, a sve radi par kopački , radi par lijepih riječi (poguranca) treneru, selektoru, šefu škole, radi par individualnih treniga i ne znam čega još.

A još više me čude kada ti isti roditelji u ovakvim slučajevima "zaobilaze" agenta s kojim su eto bez prisile potpisali i koristili sve što im je isti omogućio.

A moglo je i bez toga, samo treba imati vjere u sebe i strpljenja, sve gore navedeno, razni novinski članci (plaćene reklame) i ne znam šta još neće te napraviti igračem.
    Bar to je jednostavno ili jesi ili nisi, a teži put je ponekad jedini ispravan.
  • Droljo
    16.5k
    Znam iz prve ruke kak je prije funkcioniralo. Potpišeš sa mamićem (preko vuksana ili marija m.) i onda ti zdravko da ogroman stipendijski ugovor od dinamove love.
  • ElDorado
    4.1k
    a za siću prodaš postotak od prodaje koji isto mazneš iz Dinamove love
  • Twisted1
    728
    Po meni je okosnica petko, pjaca, mišić, ljubičić, galešić, rpg, ktc, neva ok.Droljo

Pjaci je ponuđen manji ugovor i smanjena minutaža.
  • Droljo
    16.5k
    smanjena minutažaTwisted1

Tko, osim trenera, mu može to ponuditi?
  • Twisted1
    728
    Tko, osim trenera, mu može to ponuditi?Droljo

Ne glumim nikakvog insajdera ni ništa. Rijetko kad pišem ovakve informacije.

Napišem kad dobijem informaciju od osoba kojima vjerujem. (Kao što je to bio slučaj s dolaskom Tibora Halilovića)
  • deda
    37.3k
    Inače te fraze smanjena ili povećana minutaža su vrlo upitne. Recimo ti obećaš Pjaci 60 minuta po tekmi, a on ne može ni 45. Ili drugi slučaj obećaš mu 60, a drugo lijevo krilo se ozlijedi i ovaj mora igrat 80 po utakmici. Nije to baš vaganje laboratorijskom vagom.

Prije bih rekao da se kaže da si broj 1 ili broj 2 ili broj 3 na nekoj poziciji.
  • mlinchica
    3.1k
    Ali kaj znači smanjena minutaža? Da neće biti prvi izbor za lijevo krilo? Ne znam tko je to u ekipi trenutno ispred njega na toj poziciji.. a ako unaprijed planiraš smanjiti minutažu postojećem i to mu obznaniš, prije nego si doveo zamjenu (koja će onda očito biti jeftiniji, a bolji izbor) je malo čudno.
    Ne ide tebi @Twisted1 vec uopće razumijevanju ovakve ponude trenutno.
  • rioda
    8.6k
    Ako se Pjaci nudi "smanjena minutaža", to može značiti samo da dolazi neko dobro pojačanje na tu poziciju :cool:
  • Rex Ramae
    3.2k
    Kiril Despodov welcome.
  • deda
    37.3k
    Meni bi recimo Pjaca imao manju plaću iz razloga što ne može svaku tekmu 90. I vidim Bobanovo razmišljanje se podudara s mojim. On bira igrače koji svi mogu 90. Tko ne može 90 Dinamu ne treba.

Isto tako jedan Baturina ne može dobiti povećanje plaće i ostvarit transfer kao što neki od vas očekuju jer ne može 90. Kad bude mogao, onda se karte miješaju tj. on ima argumente za novi bolji ugovor i bolji transfer.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.