• Gringo
    372
    Možda je Matej Vuk z Varaždina
  • Ludovic IX
    9.2k
    iz osobnih razloga bi njegov dres odmah prvi dan kupio
  • jedan u nizu
    14k
    Vanja Modric (VM) dolazi biti tajnica Zvonimiru Bobanu (ZB)
  • jedan u nizu
    14k
    MV = Miro Vugrinec - novi voditelj dinamove skautske sluzbe
  • hardek
    5.2k
    Možda je pojačanje u vidu izlaznog transfera. Mmae van
  • Dadox
    519
    Lijepo bi bilo ponovo spojiti Lisicu i Vuka u Maksimirskoj šumi.
  • Ivan0302
    968
    kada su predstavljanja, ako znaš slučajno?
  • Crni86
    12.6k
    Moris i rpg desno ufff. Usudio bi se rec da nam je pozicija desnog beka od tog trenutka uvjerljivo najjaca u ekipi.

Mislim da je to samo dobar znak kako ce Zvone slagat momcad, poduplane pozicije igracima slicnih kvaliteta koji ce se tuc za prvih 11.
  • San Lorenzo
    19.9k
    Baš me zanima hoćemo li probati i Mitrovskog dovesti budući da je Kovačević u jednom podcastu rekao da njega jako cijeni i smatra najboljom lijevom nogom u ligi.
  • Paggini
    59.2k
    poduplane pozicijeCrni86

Ajmo mi prvo lijevog beka, lijevog CB, šesticu i desno krilo naći pa onda duplati ostale pozicije :lol:
  • Crni86
    12.6k
    a tko zna da ih zvone nije nanisanio i da nije in progress?

Znam na kaj mislis, ali ako smo poduplali tehnicki najstabilniju u ekipi, kaj mislis da onda Zvone spreman za ostale pozicije koje su nam u banani… Vjerujem da je to dobar pokazatelj kako Zvone zeli da ekipa izgleda, da kvaliteta frca sa svih strana na bilo kojoj poziciji.
  • Droljo
    18.6k
    Opet vas rajcaju insajderi. Ko francuske sobarice ste. :lol:
  • Paggini
    59.2k
    Baš me zanima hoćemo li probati i Mitrovskog dovesti budući da je Kovačević u jednom podcastu rekao da njega jako cijeni i smatra najboljom lijevom nogom u ligi.San Lorenzo

Znam da je HNL igrac i HNL kalibar, ali je zajeban lik, jako inteligentan s loptom i vižljast. Meni se on osobno sviđa, ali baš da je za Dinamo nisam zicer

Vjerujem da je to dobar pokazatelj kako Zvone zeli da ekipa izgleda, da kvaliteta frca sa svih strana na bilo kojoj poziciji.Crni86

Da kvaliteta frca sa svih strana i onda dovedemo Soldu :lol:

Zajebavam se naravno, jasno je meni sve i smjer u kojem Zvone ide, ali ove pozicije me znoje već godinama i ne mogu se ni veselit kako spada ikome novom ako nam ovo zjapi prazno
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Moris i rpg desno ufff. Usudio bi se rec da nam je pozicija desnog beka od tog trenutka uvjerljivo najjaca u ekipi.Crni86

mene iskreno ne bi čudilo da ako u praksi RPG ide na LB, a Valinčić RB ili obratno, i da nam to budu udarni duo bekova u početnih 11.

Noa Mikić kao RB zamjena, a LB vjerovatno Franjić ili čak Pero Benzinac...auuu, nisu ulice, benzinske i nogometni tereni spremni na to.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    ako nisi skužio, Franjića više nema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.