• emreli21
    362
    a jbg, znalo se da će pola momčadi promijeniti. on je jedan u nizu.
  • Zagi
    9.8k
    Ma lik nagađa.
  • Brusa
    3.3k
    ma zato sam i napisao ako je istina.
    Meni je Max drag i puno puta je bio nepravedno napadan (I tu) za ono što je pružio.
    Poslali smo ga na posudbu jer ga mister nije šmekao (valjda), a mislim da bi nam dobro došao ove polusezone. I Galešić je meni drag i sve ok, al ništa više nije od Maxa pružio, a nekoliko puta je skuplji. Ako možemo dovesti boljeg od njega odlično!
  • emreli21
    362
    onda je taj 'lik' puno puta do sada točno nagađao haha
  • Zagi
    9.8k
    Dok neki piju kavu sa menađerima, neki sa predsjednicima uprave.
    Nemamo svi tu privilegiju.
  • emreli21
    362
    ne, nisam to rekao. ali znam. ma svejedno, i meni bi bilo drago da grijesim, drag mi je max. uzivajte!
  • Filip85
    218
    Pogotovo ga je "pju" rešetao bez milosti...mislim ja sam Hrvat do kostiju, ali takvo orgijanje po dečku samo zato kaj je stranac je too much i za moj ukus
  • ElDorado
    4.1k
    Kolega @emilperska je potpuno u pravu za Šolu. Ovdje je sad spika svi novinari su govna. Nije baš tako. Šola se iskreno divi i poštuje Bobana i ovaj danas članak nije nimalo slučajan. Možemo ga čak nazvati jednom vrstom demantija. One koje stvarno ne treba čitati su Lesički i Krušelj.
  • don
    13.2k
    Ako je istina, žalosno jeBrusa

šta je žalosno? Ako je istina da ga ne može smislit (a vjerovatno nije), to se odnosi kao igrača i njegove kvalitete i to je sasvim legitimno.

pa nisu oni dica da se međusobno mrze/ne vole, ljudi rade svoj posa najbolje šta mogu i to je to.
  • Tvrdica McTvrdi
    245
    Neki su osuđeni na pijenje kave s mamom ili ženom :(
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Koliko god Max bio drag igrac jednostavno je limitiran u nekim stvarima i previse forsira svoje dijagonale.
  • Brusa
    3.3k
    pa nisam ja govorio o Maxovim ljudskim kvalitetama, nego nogometnim, isto kao i ti.
    Dakle, AKO Boban, ne može smisliti Maxa (nogometno, jel) onda bi mu bilo uputno da umjesto njega dovede igrača/igrače , koji će biti puno bolji od Maxa, da ne kažem da bi trebali izgledati kao svemirski brod naspram njega. E sad, dali će se to dogoditi ostaje za vidjeti.
    Nije ih dovodio Boban, naravno, ali stoperi koji su poslije Maxa došli u klub, nisu bolji i nisu pokazali više od njega (za sada), samo su puno skuplji.
    Tako smo se i Brodića riješili , pa pola sezone je umjesto njega došao nitko, a poslije Kanga, koji je
    lošiji i skuplji od Brodića.

apsolutno.
    Sve prinove su se pokazale lošijima od igrača umjesto kojih su došli.
    Jedino Franjić bolji od Ogiware.
    A i tu smo imali Perkovića, koji je solidno igrao lijevog beka, pa je sjedio na klupi pa otišao na posudbu, iz razloga koje mi koji nismo insajderi nećemo nikada saznati
  • Noel
    12k

Dodao bi i micanje Kaneka kojeg smo zamjenili lošijima Mbukuom i Cordobom..

Slažem se moramo dovodit kvalitetu više od onoga kaj imamo.. jedino mogu prihvatit igrače za rotaciju poput Mudražije..
  • Mlađi referent
    12.8k
    Zanimljiv podatak mi je kod Lisice da je 8/10 njegovih sudjelovanja u pogocima došlo protiv četverca Dinamo - Rijeka - Hajduk - Osijek

U sezonama ranije dodao je još po jedan gol Rijeci i tovarima. Valjalo bi da dobijemo novog Mr. Derbya. :smile:

EDIT; ispravio sam gaf, zaboravio sam Osijek
  • Marley
    4.2k
    a jbg, znalo se da će pola momčadi promijeniti. on je jedan u nizu.emreli21

@jedan u nizu je li ovo istina?!
    Ako je, pa svaka cast, vrhunski si se infiltrirao ovdje i stopio s nama obicnim navijacima :ok:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.