• ZgDLions
    1.1k

To mi nekako daje filing da je dobar za kontru i ekipe koje ne igraju zgusnutu obranu.
    Na postavljenu obranu kakvu svi igraju protiv nas bumo vidjeli.
  • The Octopus
    336
    Ma Mmae je definitivno broj 1, tipujem da je zbog frizure
  • vjeko1701
    15.4k
    Kaj se tiče Šole, ja se ne sjećam nekih velikih promašaja kad je pisao o Dinamu niti nekih bombastičnih naslova. Dojam mi je da kad nešto piše o nama, da onda iza toga i stoje neke konkretnije informacije. Definitivno daleko legitimniji od likova poput Lesičkog koji nažalost ima još uvijek dosta izvora u klubu ali jednostavno nije nimalo vjerodostojan, konstatno plasira poluistine i laži a svoje namjere je davno pokazao.
  • CastAway1986
    3k
    Bernauer je simpatičan lik kakvog svatko voli imati u momčadi , 1.5M ako nude je solidna cifra za igrača koji ipak nikad neće biti više od rotacije..
  • miro
    6.5k
    Ne znam, meni bi Max bio startni stoper u igri s 3 iza, ali jbg nisam ja trenerske škole završio
  • rokikaciga
    1.5k
    Ja sam bio da Max ostane jer takav igrac uvijek treba klubu (nesto kao Johny Evans u Man Utd), ali za 1.5m? To je lijepa cifra za ugraca kao Max
  • Time
    1.3k
    Max je okej igrac,ali takvog nekog imas u juniorima vjerojatno...bolje da kad ima prostora igra neki Jakirovic,Perkovic, itd koji može uz trud i zalaganje možda biti novi Šutalo,Gvardiol a Max(i slicni njemu)to nikad nece biti
  • Omake
    8.8k
    Znači mi bi potencijalno mogli na Maxu i Špiki zaradit kao Rijeka na Fruku
  • Brusa
    3.3k
    dapače!
    Ali zašto ne igraju, zašto ih nema, gdje su?
  • Time
    1.3k

Nadam se da ce pod vodstvom Bobana igrati,cak sam uvjeren u to
  • jedan u nizu
    13.4k

A nisam se htio prije izlanuti, ali eto sad je javno, pa mogu mirne duse reci:

9vrw26.jpg
  • Orc123
    11.7k
    I na kraju od igraca koji je nazivan doslovno anti nogometasem od strane nasih novinara i to od 90% njih do igraca na kojem cemo jos i zaraditi!? Rijetko koji igrac je bio toliko pljuvan i omalovazavan... Izgleda da ce umjesto Maxa najveci anti talenti ispasti bas ti spomenuti novinari.
    Max ima jako puno kvaliteta, ali nakon ove sezone pokazalo se da nisu najveci krivci stoperi za kaos od defanzivne igre nego cijela momcad.....samo sad pred kraj vise nije bilo dezurnih pedra Maxa i Mmaea.....ali, za razliku od Mmaea Maxa bi uvijek zelio imati u momcadi jer je dobar igrac i ljudski i karakterno jedna velika gromada!

Ako je to to Max, zelim ti svu srecu i hvala ti na svakoj iskrenoj emociji i utakmici u svetom dresu!
  • don
    13.2k
    Dakle, AKO Boban, ne može smisliti Maxa (nogometno, jel) onda bi mu bilo uputno da umjesto njega dovede igrača/igrače , koji će biti puno bolji od Maxa, da ne kažem da bi trebali izgledati kao svemirski brod naspram njega. E sad, dali će se to dogoditi ostaje za vidjeti.Brusa

ruku na srce, ali ako nismo u stanju dovesti boljeg stopera od Maxa... zadnji neka ugasi svitlo.
  • skener
    2.9k
    Prije 15 dana Badelj se službeno oprostio od Genoe, a još nije objavio kraj karijere.
    Možda tu stvarno ima nečega
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.