• Dzgšb
    1.7k

Ako je to istina , po meni odlično pojačanje.
  • Krizy
    58.9k
    Sljedeći koji prenese vijest od "Faze Nouns", tko god taj "insajder" bio, od mene za nagradu ima ban.
  • Laugreano
    4.4k
    Ja sam cuo da ce nam hoxha i Špikić bit prva krila. Boban ce nas unistit. Jos ako mu prođe plan da štefulj bude prvi bek gotovi smo.
  • emreli21
    443
    jakir ce tek od zime dobit pravu priliku
  • Jaro
    10.5k
    Meni se nekako nazire Bobanova strategija:
    - senatori koji više ne zadovoljavaju kvalitetom odlaze
    - igrači koji ne pristanu na smanjenje plaće odlaze
    - svi koji nisu bili u rotaciji ili nisu zadovoljili prodaju se ili se raskida ugovor
    - svi igrači na posudbi u klubu ne otkupljuju se
    - svi igrači na posudbi u drugim klubovima vraćaju se i dobit će priliku ili ako ne zadovoljavaju odlaze
    ElDorado

Ukratko - ko ne valja odlazi - škandal!
  • Common Sense
    1.2k
    Tzv. "unutarnje rezerve".
  • Neron53
    1.8k
    Sve je to lijepo , samo se jos mora pojaviti klub koji potpis ne uvjetuje lijecnickim pregledom :)
  • mali M
    8k
    I meni se ovaj scenarij čini kao najrealniji... Petko u svoj svojoj maeatralnosti i genijalnosti ima baš problema s glavom.. koliko donosi dobrih odluka na terenu toliko pokazuje manjak inteligencije van terena.. ne kažem da je glup nego baš doslovno ima loše odlučivanje u važnim odlukama. S druge strane opet malo pretpostavljamo jer uzimamo novinare kao vjerodostojne...
  • ElDorado
    4.7k
    Ovo je sigurno istina. Očito nije spreman na potpuni angažman i motiviranost. I to je ok. Sretno mu bilo.
  • vjeko1701
    16.5k
    Dal je istina ili ne, teško će se saznati ali ima puno više smisla od Lešinarovih bajki.
  • emilperska
    11k

Šola (nazalost Hajdukovac hehe) i Boban su bili dobri kolege u 2 Bobanova mandata HANZA/EPH. Bio je Bobanu urednik pa glavni urednik..
    Ne velim da ce mu Boban lifrat informacije niti da ce Šola glumit Fabrizija, ali ono sto Sola napise u rukavicama u vezi ZBovih radnji, je po meni daleko najtocnije.

To mislim i na ovaj clanak + par ljudi s foruma sto zna Bobana je pisalo u tom istom smjeru samo ih se nije slusalo ili znalo slusati..
  • NitkoBitan
    28.8k
    Sa Indexa za Baturinu. Zar ne trazimo 20-25 milijuna eura fiksno? :chin:

"Zagrebački klub nada se kako će s bonusima zaraditi oko 20 milijuna eura, dok je zasad ta cifra puno bliža 15 milijuna eura."
  • emreli21
    443
    mozemo mi traziti koliko god zelimo, pitanje je koliko ga je netko spreman platiti. volio bih da bude 20-25, ali bojim se da je to jako nerealno. bojim se da to ide 12-13 max, plus neki bonusi.
  • scooniepenn
    5.1k
    Poznajem Solu dosta dobro i istina je da je dobar s Bobanom tako da ocekujem kako ce imati najtocnije informacije. Inace, premda je hajdukovac, za razliku od dobrog dijela svojih novinara je obrazovan, kulturan, normalan lik. Islreno malo poznajem navijaca tuge s juga, neovisno o razini obrazovanja i kucnom odgoju, da se moze na nekim realnim osnovama razgovarati o Dinamu, hajduku i opcenito hrvatskom nogometu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.