• Pacho
    1.2k
    Nadam se da nije istina ovo u vezi limita za place
  • ivanzg
    334
    Nekoliko godina nisam otvorio nijedan sportski članak na internetu u kojem je naslov saznajemo, informacije iz prve ruke, ekskluziva, breaking news itd itd, to je obični clickbait od kojeg ti portali žive a ljudi ih otvaraju kao ludi jer će saznati nešto prvi, saznati ćete kurac.

Kad vidim sliku igrača sa dresom i službenom objavom onda pročitam, sve ostalo je hranjenje štakora koji žive od senzacionalizma a u tekstovima prodaju maglu.
  • The Undertaker
    8.1k
    Sve ovisi kakvu ekipu Zvone slaže. Ako želimo odbranu ranga Uremović/Jedvaj ili Radeljić onda je Bernauer popuna. Ako slažemo odbranu ranga Torrente/Galešić onda je Bernauer legitimni kandidat za prvotimca.
  • Paggini
    51.4k
    Bolestan i šizofren odnos dinamovih navijača prema svojim igračima je za promatranje.

Svaku utakmicu koju je Bernauer igrao, a da smo mi kiksali - zna se krivac, ide na stup srama, dodatno će i novinari zakuhati sa "Evo popis svega što je Bernauer skrivio otkad je došao u Dinamo". Pljuvanje po klubu jer ga je doveo.

Naravno, to se odrazi i na ekipu i na samog igrača i na klub. Sumnjam da bi Bernauer išao na posudbu da je odnos prema njemu od strane prosjecnog navijaca i medija bio normalan jer on je korektan igrač u načinu igre koji njemu paše.

I sad kad čovjek ide, naricanje i, opet, pljuvanje po klubu jer ga se pušta.

Istu stvar je i Ristovski prolazio, i Špikić, i Kaneko, KTC je najeklatantniji primjer... Ne bi se čudio da krene i sa "Mmaee je za ovoga bio avion" kad neki novi obrambeni prvi put krivo ispuca loptu

Bolesno, bolesno, bolesno.
  • emreli21
    362
    boban ga nemre smislit, meni je max drag.
  • Noel
    12k

Zašto ni jedan sportski novinar nije izvukao smiješne reakcije Galešića. Od Lučićevog neopreznog nokauta do asistencije Goričanu protiv Lokomitve. Bilo je još toga ali zamišljam situaciju da je to napravio Bernauer. Još je Galešić plaćen 4 milje a Bernauer 1 milju. Bernaueru su mamićevi isprdci brojali svaki put kad je prdnuo za tu milju eura kolko je plaćen. Onda bi po toj pravdi Galešiću za 4 milje trebali brojat kolko puta udahne na dan.
  • Paggini
    51.4k
    Zašto ni jedan sportski novinar nije izvukao smiješne reakcije GalešićaNoel

Mislim, jesu, ali nisu u tolikom obujmu. I hvala Bogu da nisu, ne treba nam još jedan igrač na tapeti tih bolesnih monstruma, Galesic ulazi u iduću sezonu sa epitetom tipa koji je obranom zakopao tovare, a ne kao tip koji je krivo ispucao Goricanu na šut
  • Noel
    12k

I Bernuaer je ušao u sezonu kao netko ko je obranom sa crte zakopao tovare na poljudu. Svi se sjećamo kako je dočekan njegov prvi kiks protiv Monaca. Cigani mamićevi dnovinarski.
  • Paggini
    51.4k
    Pa dobro, ali ti si sad ljut jer nisu napadali još jednog dinamovog igraca hahah, opet ideš u druge krajnosti. Poanta je da ne napadaju nijednog bespotrebno a ne da pizdimo sto nisu i drugog napali haha

Oni su stakori koji se nakace na popularno misljenje iz komentara opceg puka i udaraju gdje je najlakse.

Jednaka je tu krivica i navijaca koji traze krv i ovih koji im daju krvi
  • PatrikDirektor
    46
    kiks monaka je samo slag na tortu ovakva smijesna ciscenja kakvo je napravio galesic protiv lokomotive on ima svaku utakmicu
  • Noel
    12k

Ma dobro mene je sad prehitilo malo hahaha Galešić je isto dobar stoper da nebi ispalo ali me užasno nepravda prema jednom poštenom dečku kao Bernauer nervira.
  • Zagi
    9.8k
    Boban ga nemre smislitemreli21
    Koga, Maxa? Kak znaš?
  • emreli21
    362
    A da, pristao bi ga prodat i da su ovi dali 200 tisuća valjda. znam.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    ali me užasno nepravda prema jednom poštenom dečku kao Bernauer nervira.Noel

Opet ću ponoviti, imali smo u Dinamu kroz godine raznih očajnih braniča (i stranih i domačih), ali ja se iskreno ne sjećam nijednog koji je na toliko čestoj i brutalnoj razini dobivao uvrede i kritike kao Bernauer. Rekao bih čak da razni Lecjaksi, Mihajličenki, Sose (ne Borna), Mmaei ili Moubandjei nisu dobivale takve komentare kao on.

Sretno mu bilo dalje i da dogodine izbori sa St Ettienom povratak u prvu ligu.
  • Brusa
    3.3k
    boban ga nemre smislitemreli21

Ako je istina, žalosno je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.