• emreli21
    443
    boban ga nemre smislit, meni je max drag.
  • Noel
    13.1k

Zašto ni jedan sportski novinar nije izvukao smiješne reakcije Galešića. Od Lučićevog neopreznog nokauta do asistencije Goričanu protiv Lokomitve. Bilo je još toga ali zamišljam situaciju da je to napravio Bernauer. Još je Galešić plaćen 4 milje a Bernauer 1 milju. Bernaueru su mamićevi isprdci brojali svaki put kad je prdnuo za tu milju eura kolko je plaćen. Onda bi po toj pravdi Galešiću za 4 milje trebali brojat kolko puta udahne na dan.
  • Paggini
    58.8k
    Zašto ni jedan sportski novinar nije izvukao smiješne reakcije GalešićaNoel

Mislim, jesu, ali nisu u tolikom obujmu. I hvala Bogu da nisu, ne treba nam još jedan igrač na tapeti tih bolesnih monstruma, Galesic ulazi u iduću sezonu sa epitetom tipa koji je obranom zakopao tovare, a ne kao tip koji je krivo ispucao Goricanu na šut
  • Noel
    13.1k

I Bernuaer je ušao u sezonu kao netko ko je obranom sa crte zakopao tovare na poljudu. Svi se sjećamo kako je dočekan njegov prvi kiks protiv Monaca. Cigani mamićevi dnovinarski.
  • Paggini
    58.8k
    Pa dobro, ali ti si sad ljut jer nisu napadali još jednog dinamovog igraca hahah, opet ideš u druge krajnosti. Poanta je da ne napadaju nijednog bespotrebno a ne da pizdimo sto nisu i drugog napali haha

Oni su stakori koji se nakace na popularno misljenje iz komentara opceg puka i udaraju gdje je najlakse.

Jednaka je tu krivica i navijaca koji traze krv i ovih koji im daju krvi
  • PatrikDirektor
    46
    kiks monaka je samo slag na tortu ovakva smijesna ciscenja kakvo je napravio galesic protiv lokomotive on ima svaku utakmicu
  • Noel
    13.1k

Ma dobro mene je sad prehitilo malo hahaha Galešić je isto dobar stoper da nebi ispalo ali me užasno nepravda prema jednom poštenom dečku kao Bernauer nervira.
  • Zagi
    10.7k
    Boban ga nemre smislitemreli21
    Koga, Maxa? Kak znaš?
  • emreli21
    443
    A da, pristao bi ga prodat i da su ovi dali 200 tisuća valjda. znam.
  • Sibirski plavac
    5.7k
    ali me užasno nepravda prema jednom poštenom dečku kao Bernauer nervira.Noel

Opet ću ponoviti, imali smo u Dinamu kroz godine raznih očajnih braniča (i stranih i domačih), ali ja se iskreno ne sjećam nijednog koji je na toliko čestoj i brutalnoj razini dobivao uvrede i kritike kao Bernauer. Rekao bih čak da razni Lecjaksi, Mihajličenki, Sose (ne Borna), Mmaei ili Moubandjei nisu dobivale takve komentare kao on.

Sretno mu bilo dalje i da dogodine izbori sa St Ettienom povratak u prvu ligu.
  • Brusa
    3.5k
    boban ga nemre smislitemreli21

Ako je istina, žalosno je.
  • emreli21
    443
    a jbg, znalo se da će pola momčadi promijeniti. on je jedan u nizu.
  • Zagi
    10.7k
    Ma lik nagađa.
  • Brusa
    3.5k
    ma zato sam i napisao ako je istina.
    Meni je Max drag i puno puta je bio nepravedno napadan (I tu) za ono što je pružio.
    Poslali smo ga na posudbu jer ga mister nije šmekao (valjda), a mislim da bi nam dobro došao ove polusezone. I Galešić je meni drag i sve ok, al ništa više nije od Maxa pružio, a nekoliko puta je skuplji. Ako možemo dovesti boljeg od njega odlično!
  • emreli21
    443
    onda je taj 'lik' puno puta do sada točno nagađao haha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.