• NitkoBitan
    26.8k
    Nek ide u Rijeku, njima će top doć za LPMaximo

Kakva Liga prvaka, ispast ce odmah u prvom pretkolu.
  • ToTo96
    19
    zasto se zelimo pojacavati sa igracima <5-8‘000‘000 € ? zasto se toliko bojimo transfera od >1‘500‘000 , kad smo jedini klub na ovom prostoru koji smo zavrsili u plusu prosle godine ? ponasamo se kao da smo ‚mali‘ klubic
  • Maximo
    780

Haha,pa naravno, mislio sam da se podrazumijeva da neće ući u lp,ali mogli bi možda proći pretkolo
  • GOAT
    2.7k
    zasto se zelimo pojacavati sa igracima <5-8‘000‘000 € ?ToTo96

Ovo ne govorim samo tebi ali zar ne bi bilo zanimljivije za sve nas da kad uputite svoju kritiku ili pitanje u ovom slučaju, ostavite i poneki prijedlog ili svoju ideju?

Imamo temu skaut službe pa tamo slobodno ostavi par svojih prijedloga tih malo skupljih igrača da te cujemo malo :grin: a ovdje cemo raspravljati o istima.

Eto recimo Ljubičić je igrač od 5mil ako to zadovoljava tvoje uvjete ili je bitno samo da se taj novac potroši i pokažemo da imamo?
  • scooniepenn
    4.5k

Gledao sam Ajax poprilican broj utakmica pretprosle sezone i Sutalo i Medic bas i ne stanu u istu recenicu. Sutalo je bio jedna od rijetkih svijetlih tocaka po kojem se sralo u trenutku kad je igra Ajaxa bila tragikomicna pa je on valjda trebao krpati propuste preostale trojke u obrani. Medic je odigrao malo vise od Oliverasa u Dinamu pa je mislim to dosta dobra ilustracija njegove uloge. Nemam nista protiv decka, ali ne vidim kako cemo dobiti na brzini u zadnjoj liniji kad je Teo za njega brzanac. Moram priznati da ne vidim Medica kao pojacanje kakvo nam treba za prvih 11.
  • scooniepenn
    4.5k

Znaci dovedes igraca losijeg od RPG-a da bi ti najbolji desni bek lige krpao poziciju lijevog beka. Pa to i je logika zbog koje smo ostali bez naslova, takvim veleumnim potezima nas je Maric doveo tu gdje jesmo.
  • scooniepenn
    4.5k

Kadzior je bio poljski reprezentativac pa ako je to anonimac onda OK. Inace, odmah bih potpisao igraca toga ranga. U trenutku dolaska u Dinamo imao je malo jaci pedigre od Lisice trenutno.
  • Paggini
    50.7k
    Sutalo je bio jedna od rijetkih svijetlih tocaka po kojem se sralo u trenutku kad je igra Ajaxa bila tragikomicna pa je on valjda trebao krpati propuste preostale trojke u obrani.scooniepenn

A ne bih se baš složio nužno, panjina je možda preteška riječ, ali stvarno je imao Mmaee blackoute dosta često, pogotovo kad je Medić znao s loptom otići 50 metara prema protivnickom golu, izgubiti je pa Šutalo ostane sam na vjetrometini i jbg onda.

Bilo kako bilo, uspoređivati njega prošle i ove sezone je nebo i zemlja, osobno mišljenje.
  • scooniepenn
    4.5k

Nisam ja ni rekao da je to bilo savrseno od samog pocetka, ali stojim pri tome da je primaran razlog bila opca konfuzija. Vec u drugom dijelu sezone Sutalo je postao kljucan igrac, sto je u ovoj sezoni samo potvrdio. Medic je em igrao minimalno, em mene u to malo vremena nicime nije uvjerio da tu ima nesto za prvih 11 Dinama. Ono sto sam napisao za brzinu KTC-a u odnosu na Medica se vidi nakon samo jedne odgledane utakmice Medica. Sve u svemu, od svih igraca koji se spominju Ljubicic je za mene jedina ozbiljna figura, koju i vidim kao pojacanje za prvih 11. Sve ovo ostalo u situaciji u kojoj smo trenutno donosi samo jos vecu nesigurnost i zabrinutost.
  • CastAway1986
    2.9k
    Medić je za ove naše koje imamo u klubu i više nego dobar stoper i vjerujem da bi se odlično uklopio..Ono što ne mogu prežaliti je Mauro Perkovic za kojeg vjerujem da ima mjesta u klubu i da mu se trebalo malo više vjerovati na poziciji stopera..
    Boban ide u smanjenje plaća tako da se ne trebaju očekivati neki veliki novci za odštete a da ne spominjem koliko mu je Maric ostavio posla sa svojim promašajima..
  • scooniepenn
    4.5k
    Nama treba 1. stoper koji je odlican, a ne i vise nego dobar. Medic to jednostavno nije, a ako krecemo u izgradnju brze i motoricnije ekipe onda njegovo dovodjenje tek nema nikakvog smisla. Sve u svemu, ovo sto se spominje je jako tanko.
  • NitkoBitan
    26.8k
    Mateo Lisica je ove sezone u par deka sa Pjacom kojeg zovemo nasim najboljim krilom, a Lisica je 10 godina mladi, ima potencijal napredovanja i daljnje prodaje...

Pjaca jedan gol i jednu asistenciju vise, tu su po uspjesnim driblinzima a Lisica ima vise kreiranih prilika i defanzivno je aktivniji sto je vrlo bitno za naglasit.

Jedan nas kosta kao sv. Petra kajgana a drugi neka bagatela... Jedan nase najbolje krilo koje moramo zadrzat i kojeg zovemo nositeljem a nezadovoljni "smo" dolaskom drugog koji ima prakticki isti ucinak i bolji utjecaj na igru, pa ovog nema u 3pm. Nije mi dobro, odoh spavat.
  • Dani Olmić
    1.5k
    Nešta citam da Rijeka zeli dovest Mikića u svoje redove. Nadam se da ga nasi nece njima dat. To bi opet bio „poklon“ Rijeci.
    Moze jedino ako se u tom paketu dogovori Fruk.
  • Ivdzo11
    6.4k

Fruk ide za 8+ mil.... Od toga Rijeka samo 25-30%, Fiorentina 50%....

Nerealno je Fruka spominjati...
  • Dani Olmić
    1.5k
    ma ok, sve pet - ali onda nasi nebi trebali njima dat Mikica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.