• miro
    6.5k
    Ukoliko Ristovski i Moharrami odlaze, pa valjda je mali Mikić zaslužio šansu biti taj uz RPG-a. Nadam se i da će Zvone malo promijenit tu priču s Rijekom. Nemam ništa protiv da surađujemo, ali ako ih već krcamo dobrim i vrlo dobrim igračima, onda mi moramo diktirat tempo i uvjete.
  • Dani Olmić
    1.5k
    Zaboravio si da vjerovatno dolazi Valincic
  • Jaro
    10.1k
    do kad traje mikiću ugovor uopće?
  • Dinamosaur
    2.2k
    danas u SN pisu da su mu na zimu dali ugovor na 6mj
  • Jaro
    10.1k
    Mislim da se radi o tome da je potpisan ugovor do 10.01.2026. koji se automatski produžuje na X godina ukoliko do 10.01.26.

ovakva je neka prica bila... Odigrao nije nista od tada (par minuta) - e sad kolko je potrebno za automatsko produzenje, nemam pojma...
  • Orc123
    11.7k
    Pustiti Mikica bi stvarno bilo suludo!
  • emreli21
    358
    ne mozemo ga "pustiti" kad ulazi u zadnjih 6 mjeseci ugovora. žao mi je tog dečka, u Dinamu su ga prevarili već 10 puta, obećavali sve i svašta.
  • marcio amoroso
    41.9k
    Ubijate sa tim Mikićem. Kladim se da ga pola od vas nije gledalo uživo za juniore, a ostatak je u najbolju ruku pogledao 3 tekme juniorske lige prvaka.
    Po vama je kombinacija Carvajala i prime Danija Alvesa.

@emreli21žao ti dečka? Zato što sa tek napunjenih 18 godina nije standardni prvotimac prve momčadi ili što bar nema 20 nastupa u sezoni?

Ma daj me nemojte!
  • emreli21
    358
    ma ne, nemoj krivo shvatit. gledao sam ga jako puno puta, iznenadio bi se. bio je najbolji sa 16 godina na zimskim pripremama u rovinju, pa sa 17 na ljetnim pripremama u austriji, svi ga hvalili, letio je terenom. I onda prije njega igraju igrači (Ristovski, Moharrami) za koje se znalo da idu. I sad si izgubio potencijalno kvalitetnog beka zbog manjka minuta, a siguran sam da ne bi dinamo bio ništa lošiji ni da je on igrao. eto toliko, zao mi ga je samo u tom smislu.
  • sarenicvjetic
    103
    Zašto nitko od klinaca nije? Zašto nismo prvi ako smo tak dobri?
    Zašto smo 4 trenera promjenili? 2 SD-a?
    Otišao je podpredsjednik,odlazi predsjednik začas.
    Zato jer se nakon svega i dalje nezna kojim smjerom idemo!!
  • marcio amoroso
    41.9k
    Šta su ti klinci izdominirali svoju ligu pa zaslužuju prvu momčad. Njima je lokomotiva uzela naslov, a gubili su od Rudeša i Ždralova.
  • Laugreano
    4.1k
    Pripreme u Rovinju u blatu do koljena su mu highligt karijere. Radi toga je zaduzio dinamo i nebi mu trebalo stvarat probleme ako zeli ici.
    Pa decko ni u juniorima nije dominirao.
  • emreli21
    358
    onda najbolje ne gurat niti jednog klinca dok svi ne budu prvaci. evo primjerice, sljedeće sezone (po meni) neki jakirović mora imat minimalno 10-12 nastupa u prvoj hnl. mora. ako s njim ne možes doma dobiti rudeš, HD, šibenik, opatiju ili vukovar, onda su krivi svi drugi, a ne ti klinci. A ako hoces na svojoj djevi zaradit, onda ih moras sto ranije gurat u vatru.
  • sarenicvjetic
    103
    nisam znao da se uspjeh temelji na pojedincima,eto baturina ne vrijedi 10 milja jer nismo prvi,teorija ti je bezveze.
  • marcio amoroso
    41.9k

Ja uopće ne mislim da ne treba gurati niti jednog klinca, samo se čudim da netko tko je tek napunio 18 godina i ne ubija, ponavljam ne ubija niti u svojoj konkurenciji postavlja neke zahtjeve, a još mi je smjesnije da se na to ulove forum stručnjaci koji ga uopće nisu gledali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.