• crophantom
    609
    Da se u nogometu može gledati samo ovak po statistikama iz FMa Sucic+Baturina>Stojkovic+Ljubicic, PSG bi bio prvak Europe u svojoj Neymar, Messi epohi.
    Pa sad igraju bolje.

Sucic je teška klasa, baš igrac po mom gustu on će falili, ali meni osobno po tome kak mislim da će izgledati na terenu, Stojke (samo da još malo neke svoje mišiće sredi) i Ljubicic zvuče bolje od toga kaj smo gledali 90 posto vremena ove sezone.
    Baturina + Sucic imaju veći peak, kad ti se poklopi neka tekma u LP da oba imaju svoj dan, ali u 36 kola HNLa biram ovo dvoje, bar ovak na prvu loptu.
  • Crni86
    10.8k
    Nasa momcad je igrala nogomet iz 90-ih. Stoji i dodaji, bez kretanja sa i bez lopte.

Vidljivo je vec po prvim igracima koji se spominju da Boban zeli trku, dinamiku, kretnje. Mozes ti danas biti pele ali ako nema trke uzalud vam trud sviraci, neces biti dobar bez obzira na takent. Kaj mislite zas je Pero nas najbolji igrac zadnjih 10 tekmi? Ili zasto je to stojke bio? Jer decki rade sa i bez lopte, koliko trkova bez lopte, odvlacenja i sl. Jedino tako i mozes biti opasan, ovako kad ti veznjaci/krila stoje i traze loptu u noge (1na 1 ne mogu nikog proc jos uz to) vidli smo kako nas se lako zatvori protiv lokse i varazdina.

A onda se pitajte zas smo primili 90% golova i odgovor je opet ta usrana trka… Zgledamo ko dom penzionera. Nit se trci naprijed, nit se trci nazad. Pitanje je kaj se radi onda uopce na terenu i di se stignu oznojit.
  • Paggini
    51k
    Ovaj npr za šesticu.Laugreano

Dovoljno mi je vidjeti frizuru da znam da je igračina
  • Laugreano
    4.1k
    Postonjski za sirotinju :D
  • Enco
    345
    Zaboravljate da dolazi sad uskoro Dinamo2. Pa nek za pocetak odigraju sezonu seniorsku u drugom rangu HNL-a. Pa da vidimo od cega su satkani ti nasi talenti

Upravo tako. Pustimo mi agente i njihova mišljenja koja plasiraju kroz plaćanje članke .Teren je jedino mjerilo, neka prvo pokažu da vrijede, da rade razliku u drugoj, a prva onda sigurno neće pobjeći.
  • Mlađi referent
    12.8k
    Koliko se sjećam Medića kad su ga još najavljivali kao anonimusa, tad je priča bila da je dobar u pas igri, ako ne griješim. Sumnjam uopće da bi došao do Ajaxa da nisu to isto zaključili. Statistika koliko vidimo to ne podržava baš potpuno kad se gleda kaj je odigrao, ali vidi se da je na lopti slobodan. Vjerojatno negdje čuči potencijal da ga se još oslobodi.

Fizički impresivan, nešto sitno iznad prosjeka stopera po top speedu, ali u toj kategoriji.

I dalje mislim da bi nam tu falio ljevak na stoperskoj poziciji. Uz postepeno uvođenje Jakira, volio bih kad bi vidili kakve su nam opcije s Perkovićem jer pretpostavljam da neki veći trošak nije tu planiran.
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Jao ko će dočekat transfer rok, želim čistku veću nego što je i Staljin napravio! :rofl:
  • Peškaman
    7k
    Medić stoper, Ljubičić veznjak, Lisica krilo, Valinčić desni bek.
    Živo me zanima što ćemo iskombinirati za lijevog beka, koga ćemo dovesti, što se planira s Franjićem, je li realno i koliko povratak Sose, Štefulj/Bočkaj kao back-up rješenje uz smanjenje ugovora.

Baš nas čeka zanimljivo razdoblje, preslagivanje kadra, pogotovo ako Rijeka uzme kup pa samim tim odemo direktno u EL.
  • Haza
    9.1k
    Ja se stvarno nadam da moj post nije prouzročio 5 medijskih natpisa na temu Jakova Medića, ako je, onda stvarno moram rezati postove.
    Generalno očekujem prijelazni rok kao 2018. godine, kad su nam došli gladni, nabrijani i mladi igrač, koji su prije svega i motorički odgovarali modernom nogometu. Nećemo ove godine igrati LP, logično je da će biti i skromniji proračun za odštete, ali dobro smo krenuli, igrači koje gledamo imaju smisla i logike.
    Lisica i Valinčić se trenutno pregovaraju u paketu, razloge ipak neću napisati na forum. Kad sam napisao da nemamo konkurenciju, pritom sam mislio da smo igračima na prvom mjestu, te da smo njima odabir broj 1, a meni je to recimo jako bitna stavka, da igrač ima veliku želju doći kod nas...
  • GeneralNapoleon
    1.6k

Ak je spor onda se mogu slozit. Makar nismo imali puno prilika gledat duo Torrente-Galesic. I Peric je bio spor pa je bio odlican meni.
    Takoder je Torrente uz to sto je spor uzasan na lopti pa je duplo hendikepiran za nas stil igre.

Ali kolko je sad Medic stvarno spor, ne znam. Evo Omake kaze da je mozda brzi i od KTCa. A KTC je ubiti brz, makar se provlacilo stalno da je spor (trci misticnih 34km/h).

Tak da od domacih dostupnih opcija mi se cini barem solidnom. Naravno i ja bih radije Erlica i Pogracica ali vjerojatno to nemremo iskesirat. Zadnjih par rokova smo redovno uspjeli sjebat dovodenje svih solidnih domace stopera, pa sada jedino ostaje jos Medic. Ak nije astronomska cifra meni bi to bio ok posao.
  • GOAT
    2.7k
    ma samo ti piši o transferima a tko bude htio klikove taj će svakako izmisljati razne transfere
  • Kujtim Shalla
    5k
    brat moj sve to upucuje na proljev i prskanje ,nedaj se
  • Mathiasovi Chageri
    5.3k
    Nećemo ove godine igrati LP, logično je da će biti i skromniji proračun za odštete, ali dobro smo krenuli, igrači koje gledamo imaju smisla i logike.Haza

Slažem se, ali će se ako Rijeka osvoji Kup igrati EL, koja će ove sezone biti poprilično jaka. Postoji velika mogućnost da će u 4. potu EL biti Bologna i Stuttgart, ekipe koje su bile u LP kao i mi ove sezone, a s njima u istom potu Crystal Palace i Celta Vigo.

Nadam se da ćemo imati rekonstrukciju veću nego 2018. i da će se dovesti prava pojačanja, a ne HNL prinove, ali se bojim prevelikog rezanja, jer bi se moglo dogoditi da dobijemo porcije i u dosta jakoj EL, pa se onda dodatno navijači okrenu protiv uprave. Imam osjećaj da dosta navijača misli da ako nije LP, već EL, da su to bezvezna natjecanja gdje će se moći uigravati Jakir i Mikić, a ne da ćemo pišati krv za svaki bod.
  • Fan
    1.1k
    Neva, Galešić, RPG, Mišić, Stojković, Pjaca i Petković bi trebali bit standardni prvotimci Dinama sljedeću sezonu. S tim da Mišić, Pjaca i Petko polako ali sigurno postaju izraubani igrači i na nijednog više ne treba računat da će biti fit/u formi veći dio sezone.

Tko dolazi/bi mogao doći? Ljubičić (prvih 11), Mudražija (zamjena), Lisica (zamjena), Valinčić (zamjena), Soldo (zamjena), Medić (prvih 11).

Dakle, 6 igrača za prvih 11 i 3 izraubana.

Za prvih 11 nam treba lijevi bočni, prava šestica (osim ako mislimo igrat sa dvije osmice, tada Ljubičić i Mišić vjerojatno mogu izgurat sezonu, uz solidna pokrivanja igrača tipa Soldo i Kača), desno krilo, dok nam za pravu konkurenciju na poziciji treba lijevo krilo i špica.

Šteta što je Perković na posudbi do siječnja sljedeće godine, mislim da bi Boban ozbiljno računao na njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.