• sarenicvjetic
    122
    decec igra beka,ne igra veznog!
    Od kad si navikao da ti desni bek sudjeluje u golovima i qsistencijama? Nikad!
    Kolko ti je RPG zabio il asistirao,a plaćaš ga 500-600k godišnje?
    Daj molim te saberi se
  • austrijanac
    7.5k
    Vama Marcio 7. put govori kako momak se ne ističe ni u svojoj generaciji te samim time se nema što prodavat preko novina, a vi spominjete Kovačića.

Postoji više razloga zašto Mikić nema više minuta, a zadnji razlog je taj što su seniori/juniori imali slabu sezonu.

Ne nasjedajte na natpise, "možda" (čitaj sigurno) malom fali dosta stvari za seniorski nogomet - koje eventualno druga momčad može ispravit.
  • Zagi
    10.6k
    Pa decko ni u juniorima nije dominirao.Laugreano

Mhm, osim protiv Juventusa, Man utd i takvih klubića.
  • sarenicvjetic
    122
    njegova igra nema veze sa ne igranjem u seniorima.
    Ne igra jer se ganja titula 2 godine a ne zato jer ne može.
    Uz to su promjenjena 4 trenera..čemu vise sumnjati u maloga?
  • austrijanac
    7.5k

U krivu si, čitaj sa razumjevanjem.

Ganjanje titule nije glavni razlog zašto mali igra.
  • sarenicvjetic
    122
    To je naruceni članak menadera..nije to izjava kluba
  • hardek
    5.1k
    Moje mišljenje je da mali Mikić novi ugovor potpisat neće a na posudbu ga ne možeš poslat jer mu je ugovor kratak. Jedino što mi trenutno možemo a i to moramo što prije poslati ga negdje besplatno uz buy back klauzulu.
  • GOAT
    3.3k
    Moze u juniorima dominirati koliko ga je volja, neki su osvojili i ligu prvaka pa nisu zaigrali sekunde seniorskog nogometa. Ima 18 godina a ne 38 stigne se jos vratiti u Dinamo i napraviti karijeru san snova
  • Crni86
    12.4k
    Mislite da mali ne bi igrao kada bi bio najbolji na toj poziciji? Neka ide, ako ne zeli biti ovdje samo neka izvoli, vidli smo brojne talente koji su se proveselili odlaskom iz dinama u ranim godinama.

Ja sam siguran da ako Zvone procijeni da je za seniore mali biti u rosteru. A vjerujem isto tako da Zvone ima oko i nije budala.
  • Jay
    2k
    Vise mi je i tog malog preko glave, ima vise placenih clanaka o tome kako odlazi nego seniorskih minuta.
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Ja mislim da je Skegro digao živac Zvoni, ovako kada bi gledao što je najrealniji scenarij
  • deda
    38.5k
    Ne bi se usudio procjenjivati potencijal maloga, ali simptomatično da je njegovo prezime u 90% rasprava na Zoni oko mladih igrača i otprilike 95% rasprava oko nezadovoljstva igrača u Dinamu. Želim mu sve najbolje, da ostane u Dinamu i postane top bek.
  • hardek
    5.1k
    Nije upitno da li je trenutno najbolji nego da li za godinu dana kontinuiranog igranja može biti najbolji. Nije ni Sučić odmah bio najbolji na svojoj poziciji pa je kroz godinu i po dana stasao u reprezentativca sa transferom od 15+ milja eura.

Nažalost sad se već skupio dobar broj promašaja što se mladih igrača tiče: Crnac, Valinčić, Jagušić, Janković evo i Rozić.
  • Jurki
    18.3k
    danas je normalno da bekovi sudjeluju u napadackim akcijama.. a to kaj je nasa momcad razjebana ko Bugarska skupstina je drugi par rukava.
    Nije ni cudo onda da su nam bekovi sterilni kad nam je kompletna momcad bezidejna i spora ko blato.
    Kaj se malog Mikica tice.. decku trebaju minute seniorskog nogometa.. ne garbage time vec ozbiljna minutaza. A to moze dobiti jedino u dvojci.
  • Crni86
    12.4k
    da li za godinu dana kontinuiranog igranja može biti najboljihardek

Ponavljam vjerujem u Zvonu i njegovu procijenu kakva god ona da bude.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.