• Kujtim Shalla
    4k
    Prije je bilo nemoguće doći do posla novinaru. Samo za pogrešnu i neprovjerene informaciju se gubio posao. Kad nešto pročitate to je bilo tako, nema druge. A sad može bilo ko da piše šta mi je volja. Prepiše bukvalno. Ja sam odrastao na sportskim novostima. Starom kupovao na kiosku i jedva čekao pročitati sve u vezi sporta dinama ,još sa osam godina. Živio za to kad dodjem jednom godišnje u hr na odmor da sjedim u borcu ,čitam sportske iz kavu. I tako godinama
    Ali od kako sam na zoni i shvatio preko vas neke stvari ja to govno ne čitam već drugu godinu . Tolika je hajka na dinamo da to nisu istine. Sorry tema transferi , za Belcara šta god da ispadne , dnovinari će kontrirati. Da ga sutra dovedemo Jel ima pravo igrati odmah protiv Gorice ?
  • Paggini
    38.3k
    a u isto vrijeme im nije puno bilo 2M za Beyata koji nema 20 utakmica u karijeri bilo gdje u EuropiCastAway1986

A gle, Beyat ima 19 godina, Belcar ima 23, trebaš i to uzet u obzir.
  • emreli21
    179
    ima pravo igrati odmah, ali neće doći odmah sutra :)
  • Kujtim Shalla
    4k
    prijelazno je do nedelje zar ne ? Treba nam već za Goricu,ali ako se Ademi oporavi,kača možemo se pokrpati. Ima i rog do duše
  • CastAway1986
    2.6k
    ma znam da ima ali nama u ovoj situaciji igrač od 19 godina nije potreban nego malo iskusniji koji pritom igra na deficitarnoj poziciji..Da se razumijemo Beyat kao igrač mi se jako sviđa ali nije potreban bio trenutno
  • Orc123
    10.5k
    ovo je islo mene....providan si....nitko nije spominjao nikakvih 2mil eura za Beyata....to definitivno nije novac za koji bi ga ja zelio vidjet u klubu...jedino sam spomenuo da je ro igrac koji je mogao biti buducnost. Beyat kao prvo ima 19 god a Belcar ima 23.....u Beyatu placas i sam potencijal, a cinjenica je da ni jedan ni drugi ne vrijede 2mil eura. Isto tako je cinjenica da ce Istra uvijek dobiti veci novac nego Varazdin za svojeg igraca.....ne trebam ti objasnjavati zasto, valjda mozes zakljuciti sam......
  • emreli21
    179
    varazdin ga hoce imati jos za vikend protiv belupa u svakom slučaju.
  • don
    10.9k
    u svakom slučaju ga neće imat protiv Belupa
  • Pacho
    192
    Koga briga na kraju dana da li cemo platiti par stotina tisuca eura vise kad nam visi potencijalnih 40M eura od LP.
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Tih 40 mil. ce postat kao Vuskovic kod tovara. Franjic, Galesic, Kanga su dosli za lizu.
  • GeneralNapoleon
    749

Jel to insajderska ili pretpostavka?
  • don
    10.9k
    nema šanse da on ka igrač drugog kluba nastupi za Varaždin u nedilju, em jer ga trener ne bi stavlja, em on ne bi želio. A ako se nije rišilo do u nedilju, neće ni posli budući da se u ponoć taj dan završava prijelazni rok.
  • vlatkomarkovic
    330
    Pa ne vidim zakaj ljudi nisu zadovoljni s Belcarom. Normalno da je panic buy i da ćemo ga preplatiti jer Bogu Hvala bivši sportski direktor je bio nesposobniji od prosječnog radnika HŽa. Mislim i dalje bi radije 3 panici buya nego da mi netko priča o opcijama od A do F, o skautiranju neistraženih tržišta, o reputaciji drugih klubova, o tome kako ima jasnu sliku kakvog trenera traži pa mu da otkaz nakon 2 mjeseca, o tome kako jeftini stranci su oni koji će činiti razliku u HNLu itd. Tako je kako je, Mara nas je uvalio u ovu situaciju, sad se vadi. To moramo preplatiti, ali biti prvak ipak garantira neke novce. Bolje da sada potrošimo previše nego da se lupamo po glavi u svibnju, jer ne biti prvak je najveći minus u blagajni. Nadam se da će Manenica ili tko god platiti koliko god treba za Belcara i da neće stati samo s njim. Realno iz moje perspektive trebao je i ranije on ili bilotko drugi uzeti stvari u svoje ruke.
  • Kujtim Shalla
    4k
    Meni je neopisivo drago da manenica i klub odmah nakon ozljede mišića ,kog ni je jako žao ,er nam je bitan i jedan od najboljih igrača , reagira u kratkom roku i pokušava riješiti problem. Danas a ne sutra . Ono što smo svi vidjeli davno da je potrebno. I to budi optimizam da će sve biti dobro. Klub funkcionira sve bolje. Učimo na greškama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.