• ŽacZgb
    89

Ja da u Varaždinu odlučujem o transferu Belcara i prišao mi je Dinamo kojem se potrgao Mišić na duže vrijeme,ima par dana do kraja prijelaznog roka i znam da im gori.
    A zaradili su od LP dobru lovu,dok je meni godišnji proračun 4m€.

Naravno da bi tražio 2m€ za igrača koji po TM vrijedi 800k€,pa se nađemo na nekoj cifri prijvatljivoj za obje strane.

Ja ga na njihovom mjestu za 1m€ dao ne bi.

I ne znam kakve veze ima Varaždin,Rijeka i ostali klubovi od kojih mi kupujemo sa našom “retardiranom” prodajom Sučića u Inter za puno manje novaca nego kaj smo trebali izvući jer je tu uključen renome + još moramo biti sretni jer je mogao u Como na ljeto za duplo manje?!?
  • Neron53
    1.2k
    Jel tko prati Šunjica? Jel igra dobro?
  • Mali Zeus
    15.9k
    ne most ti ovo nekima objasniti.
  • don
    10.9k
    Selahi je za Klasu bolji igrac klauzula 1,3milOrc123

a evo klubovi jedan iza drugog se trgaju ko će platit tu klauzulu pa je još u Rijeci. Ako je tako dobar igrač, pa neko bi platia to, plus ne moraš pregovarat sa Rijekom zbog klauzule. Ali očito da negdi postoji problem koji mi obični smrtnici ne vidimo za razliku od ljudi kojima je to posa.
  • Mali Zeus
    15.9k
    sve neki računovođe.
  • GeneralNapoleon
    749
    igrač vridi onoliko koliko ga njegov klub cijenidon

Ja sam mislio da igrac vrijedi koliko se nudi za njega :lol:

Inace slazem se sa onima koji kazu da ga treba i preplatit za 500k ako nema druge. Nama 6ica treba i sta je tu je.

Sto se Solde tice. On ne moze bit 6ica. Ima 68% tocnost dodavanja. Takav igrac nama ne moze drzat 6icu koja bi trebala nasoj igri davat ritma.
  • veselko tenžera
    4k
    Ja da u Varaždinu odlučujem o transferu Belcara i prišao mi je Dinamo kojem se potrgao Mišić na duže vrijeme,ima par dana do kraja prijelaznog rokaŽacZgb

Da sam u ovoj situaciji, dao bih ga Dinamu besplatno, još bih posudio Mikića, Perkovića i Pavića i dao im punu minutažu do kraja prvenstva. Ne znam što ovi iz VŽ glume.
  • Orc123
    10.5k
    da mnogi ce se tuc da plate klauzulu ako ga mogu dobit besplatno na ljeto....stvar je da nama treba sad a kvalitetan je igrac i jedini od ove trojice mpze upast u prvih 11....
  • don
    10.9k
    Ja sam mislio da igrac vrijedi koliko se nudi za njega :lol:GeneralNapoleon

pa vridi toliko klubu koji ga kupuje, ali u ovom slučaju, Varaždinu, vridi više na terenu a i financijski od onog šta kupac nudi. Jednostavno.
  • ŽacZgb
    89

Još i pokrio plaću svim posuđenima :lol:
  • Jaki991
    262
    Do kada mozemo soldu uzet za milju eura,jos samo ovaj prijelazni rok?
  • ŽacZgb
    89

Ugovor je Selahiju isticao i prošlo ljeto,pa je produžio sa Rijekom jer praktički nije imao ponuda.
    Točnije,imao je jednu ponudu od zadrugara,ali se očito ponuda “japanke i jogurt” nije svidjela njemu i njegovom manageru.
  • Jurki
    15.5k

Ocito Selahi ima problem van terena.. jer kak to da ni ugovor nije uspel potpisati za ljeto kao fraj igrac?
    Jbg sami smo si krivi za ovu situaciju.
    I naravno da ce se probati ovo iskoristiti.
    Iskreno boli me kurac za 500 keka ako nam to povecava sansu za titulu i ligu prvaka..

Nek ovo bude dobra skola svima u klubu da se ubuduce ne zaposljavaju sportski direktori koji ne mogu realno raditi u Nk Špickovina vec sportski direktori koji i znaju neki kurac o nogometu.

Kak se ono veli.. plati kad si glup.
  • San Lorenzo
    18.5k
    Varaždin mora uračunati da prodaje igrača u veliki klub i dati nam popust, pored toga, možda Belcar bude razočaran ako ga ne puste.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.