• Orc123
    10.5k
    Sego i Nekic......prodani za 1mil eura....zasto inflacija nije uracunata i svim ostalim klubovima nego samo kad mi kupujemo u hnl ...
  • Jurki
    15.5k
    Šego je imal klauzulu da 40% transfera ide Hajduku.. i vjerojatno nekakvi buyback.
    Tak da ta dva transfera treba gledati zasebno.. i tovari su u tom slucaju skompenzirali/prebili tu razliku.
    Ali za ovu situaciju (ne gledam financije) je iskljucivo kriv ex sd koji 5 jebenih mjeseci nije videl da nama treba jos jedna sestica.
    I da, stvarno koji kurac je on gledal utakmice pa da nije videl da nam treba razbijac u ekipi?

Nama sad gori pod petama.. jbg to je biznis.

Edit: oh no shit Sherlock (ne ti) nego Maric.. pa pricamo o tom def veznom jos od ljeta.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Haza je objasnio deal za Šegu.
    Ne postoji neka zavjera iza svega toga. Varazdin vidi u kojoj smo situaciji, ne gledaju oni sve isto.
  • Jay
    462
    Milijun eura i nek si biraju hoće posudbu Pavića ili Ćutuka do kraja sezone
  • Kujtim Shalla
    4k
    Meni je Belcar ok igrač ono nekoliko puta što sam imao priliku ga gledati i kako čujem ovdje od struke ,ljudi koji se razumiju i prate HNL. Ali, ako ne želimo da nas se ucjenjuje,da ne preplačujemo igrače u HNL protiv čega se svi borimo ,onda stvarno mislim da je 2 milje ako je istina da traže previše . Još imamo mogućnosti pojačati se iz mls ,norveške,švedske ,poljske ,češke ,švice ,Brazila. Znam jbg da je cajt loš ,da nam je lakši HNL jer je malo vremena ostalo. A vjerovatno ćemo izgubiti puno vremena na pregovorima. Ali u buduće čvrst stav. I nema više pomagati i posudjivati. Jebeš i Osijek i rijeku i sve ostale. Samo sebe gledati
  • CUCAK
    318
    puno je 2M za Belcara, al smo ovo ljeto uredno pisali kako za Perkovića treba dobiti bar 7M
  • CastAway1986
    2.6k
    1.5M max za Belcara po meni je ok !Mislim da bi se brzo uklopio jer je na toj poziciji upgrade na Pavica i Ademija u ovoj fazi karijere !
  • Orc123
    10.5k
    Perkovic je mlađi, igra u Dinamu, tad je i igrao dosta, polivalentan igrac.....
    I na kraju se ispostavilo da nemremo dobiti vise od 2 do 3mil s bonusima.....

1mil eura plus neki bonus ili postotak i to je realna cijena...sve ostalo je ono sto smo radili dugi niz godina....preplacivali po hnl i zato nas svi vuku za nos ali bas svaki put....
  • El Madrigal
    96

Ako su tovarima prodali Šegu za duplo manje od traženog, onda će i s nama naći zajednički jezik. 1,3 milje im je previše, ali dinamo ne treba dati više od toga.
  • skener
    1.7k
    Da prodamo nekog našeg juniora za 2mil išao bi napad na upravo zašto poklanja našu djecu

Istovremeno za igrača koji bi nama trebao biti pojačanje je lihvarenje kada njegov klub traži 2mil
  • Orc123
    10.5k
    rekordan transfer Dinama je 34 milijuna eura.

Rekordan transfer Varazdina je 1mil eura.

Jel ti sad malo jasnije? Dinamo, jedna od najboljih skola u europi, klub igra LP.....
    I Belcar vise nije daroviti klinac da placas sirovi potencijal...
  • CUCAK
    318
    pa logično je da ako kupuješ zadnji dan zimskog prijelaznog roka, i to kupuješ jer ti se ozlijedio jedan od motora momčadi, da ćeš morati preplatiti, nema drugog načina... ali po meni 1.5M u ovakvoj situaciji mi je sasvim ok, kupiti moramo, kupujemo jer bi se trebao brzo uklopiti i čini se fit za to što nam treba
  • Jurki
    15.5k
    vec je bilo napisano.. Šego nije prodan za duplo manje vec su tovari imali postotak i vjerojatno buyback opciju.. i jos su im pod racun uvalili Antunovica. Iz tog razloga je manja cifra.
    S obzirom da kmecadija nema para.. oni su se odrekli postotka, a Varazdin je za tolko manje imal potrazivanja.. prebili su postotak.
  • IceMan
    2.5k
    Dečki, najte me krivo shvatiiti, al v Dinamu mora igrat bar jedan zagorec ili međimurec.

Sad kad nemamo nijedno… idealna je prilika da uzmemo Belcara i ispunimo kvotu :lol:
  • Enco
    55
    Da smo krenuli po njega pred deset dana, a trebalo je i prije cijena bi bila max. 1 mil. Mi smo krenuli sad kada gori i Varaždin lupa cijenu.
    Još dugo ćemo se vaditi iz g.... bivšeg sd
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.