• ElDorado
    1.9k
    on je imal klauzulu
  • Izet Hajrović
    3.8k
    Hajduk je imao 40% od transfera tako da su na taj način prebili. Ako već idemo po Belcara, ne bih išao preko 1.5 mil.
  • GeneralNapoleon
    749
    S obzirom da Misica ocito nema mijesec i pol mi druge opcije osik dovest nekoga nemamo. S time da nemamo ni SDa sumnjam da ce to bit netko van HNLa.
  • Paggini
    38.3k
    Sumnjam da Varaždin traži neku astronomsku cifru, vjerojatno oko 2 milijuna eura.Keyser Soze

Bez uvrede Belcaru koji mi je drag, ali 2 miljke za njega je astronomska cifra.
  • ElDorado
    1.9k
    Opet se mora reći da nas je Marić fino usosio. Mi si stvarno to vise nikad ne smijemo priuštiti. Sad izbora nemamo i normalno da Varaždin koristi situaciju. Šuti i plati. Glupo je uopće dalje filozofirati. U transferima nema čekanja i ‘na ljeto ćemo’.
  • Enco
    54

Pa imamo skaute, valjda Dabac i ekipa imaju nekoga u bliljeznici . Mada i ja mislim da će biti igrač iz hnl-a
  • Omake
    5.7k
    slažem se. Da se ovaj transfer radio u 12. mjesecu, kada Belcar nije potpisao novi ugovor i kada nama nije gorilo pod nogama, bilo bi bliže 1 mil. Ovako će vjerojatno biti bliže 2 mil.
  • Keyser Soze
    12.4k
    Ne bi ni ja dao toliko, ali Varaždin zna da nam gori i oni tu imaju pole position. Tko nam je kriv kad smo se sami doveli u ovu situaciju, plati i gotovo, boljeg sad nećeš naći.
  • GeneralNapoleon
    749
    Pa imamo skauteEnco

Ah sta da ti kazem...
  • Tongo Doumbia
    5.6k
    Svaki klub koristi situaciju. Mi bi ju koristili i za Baturinu jer si tepamo da vrijedi 25 milijuna. Ljudi će izvisiti cijenu i smatraju da on vrijedi te novce. Import - export.

Btw, nije li zonaškim krugovima kolala legendarna “niko nebu dao za Pašalića prek tri milke, ne vredi tu lovu”? Pa za koji mjesec Paškafonda ode za 5 milijuna, koliko su i tražili svo vrijeme. Rekli smo da je Marić razlog škrtarenja i govnanja, klub sada ima priliku to lagano demantirati, tko god bude pregovarač.
  • Izet Hajrović
    3.8k
    Najveći je problem što se nije dovelo lijevog beka. Da smo ga doveli, onda bi Franjić bio zamjena za Mišića i ne bi nitko mogao ništa prigovoriti po pitanju pozicijski dovedenih pojačanja. Doduše, Franjić je sad ozlijeđen, ali na to se ne može toliko utjecati kod transfera, ali svejedno bi on trebao biti zdrav za Rijeku i Hajduk. Ovako se sada mora ishitreno u dovođenje i možda preplaćivanje igrača iz Marićeve bilježnice kojeg je možda planirao bolje skautirati do ljeta.
  • IceMan
    2.5k
    Ma mislim da se s cifrom od npr. 1,7 miljuna nebre promašiti.

Mlad je, U21 reprenzetativac, u dobroj je formi i drži konce igre jednog solidnog HNL prvoligaša. Uz igrače i Dinamovu kvalitetu nadam se da će napredovat. Trebao bi.

U najgorem slučaju vratit ćemo dobiveno, jedino se nadam ako ga već dovodimo da će onda i igrat nešto, da je u planovima nekakvim dugoročnim.
  • GeneralNapoleon
    749

Kak je u21 reprezentativa kad ima 23 godine?

Mislim da do 2 milje u ovom trenutku moramo ici makar sam poprilicno siguran da nema preprodajni potencijal.

Al trebas i takve igrace kojima je gornji limit Dinamo da budu kostur ekipe nekoliko godina.
  • Haza
    8.2k
    Nek prodaju Belcara za onoliko za koliko su prodali tovarima svog najboljeg igraca.NitkoBitan

Šego je prodan za 600 tis eura na 12 rata.
    Ali, naglasak je da je Varaždin imao samo 40 posto prava na igrača, tako da realno oni su za 40 posto prava na Šegu dobili 600 tis eura. Nisu tovari dobili neki popust...
    Moj dojam je da smo ponudili 1 mil eura za Belcara, a oni traže 2 mil eura.
    Sad sam pitao jednog u klubu kakva je situacija, javim uskoro odgovor.
  • IceMan
    2.5k

Tako što je 19.11.2024. odigrao utakmicu protiv Gruzije.

Ili se od prije 3 mjeseca ne prizna?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.