• GeneralNapoleon
    749

Ne pratim, pitam samo :lol:

Mislim ak tak kazes zvuci kao da ima u21 ali ima vec 23. Nije sad to vise tolko mlado.
  • CastAway1986
    2.6k
    Belcar je već sad jako dobar igrač koji u Dinamu može samo još više napredovati!
    Za one koje su skeptični prema tome da li će se poslije Varaždina uklopiti u našu ekipu sjetite se samo Sučića kako se uklopio nakon Zrinjskog !
    Po meni bi ovo bio odličan transfer !
  • Paggini
    38.3k
    Btw, nije li zonaškim krugovima kolala legendarna “niko nebu dao za Pašalića prek tri milke, ne vredi tu lovu”? Pa za koji mjesec Paškafonda ode za 5 milijuna, koliko su i tražili svo vrijemeTongo Doumbia

MLS transfere ne treba shvaćati ozbiljno, dali su i za Biuka svojevremeno 7 milijuna eura, pa ajd mi reci da je ikad vrijedio te novce.

Nama Pašalić nikad ne bi vrijedio 5 milijuna eura za taj output koji je u Rijeci davao, gdje je i Menalo grmio svojevremeno.

2 milijuna je poprilična cifra za Belcara, al brijem da će se naći na 1.3 milijuna ili nešto. Pogotovo ako igrač želi ići, jel.
  • Droljo
    12.1k
    Ak nas Varaždin lihvari odjebat ih i nikad više ništa sa njima kao i sa osijekom. Dokle jebote? Trebat će nekoga na posudbu ili nešto...
    Nek uzmu milju i 20% od prodaje. Nek riskiraju sa nama a ne samo mi.
  • Mihaljević
    11.6k
    Belcar ima 23 godine i više ga se ne smije gledati kao mladog igrača, niti ga smiju gledati kao igrača od kojeg očekuješ profit u budućnosti. To je igrač koji ako ne dolazi kao instant pojačanje ni ne treba ga dovoditi, a posebno ne za 2M€.
  • Brusa
    2.3k
    Jel Belcar bar nečim zadužio Varaždin? To bi nam išlo u korist :eyes:
  • Dinamosaur
    1.9k
    ko da Bananu cujem. I Galešić je slićnih godina pa kakve veze?
    Mozda ode vec sa 24-25 van..
    Glupost
  • Tongo Doumbia
    5.6k
    Ne pričam čak ni o MLS transferima ili onim europskim, nego o konačnici u kojoj je Damir Mišković ostvario cilj, a ne kamatario Dinamo, kako mu se često voli nadjenuti.

I za ovu priču se vadi kontekst toga da se potežu paralele “Bečka gospoda - Gusari s juga”, odnosno, da budem precizniji, kako je Hajduk dobio Šegu za to i to, bez da se uđe u srž toga kakav su deal imali.

Da skratim udaranje po tipkovnici, smatram da nitko protiv nas nije u svjetskoj uroti, nego traže za sebe i klub najbolju opciju. Vjerujem da će Varaždin za istu lovu prodati Belcara Dinamu, Genoi ili Rijeci. Samo je stvar tko će ga uzeti.

Ako je Dinamu skup, super, oslonite se na popularne unutarnje rezerve. Pavić, Kačavenda, Rog, Ademi. Sumnjam da ih je pretjerano briga za to u Baroknom gradu, jebi ga.
  • Mali Zeus
    15.9k
    te priče o lihvarenju su mi uvijek smiješne, nije isto kad dođe dinamo ili neki drugi klub, a klubovi koji prodaju znaju u kojoj smo situaciji, uostalom dinamo ne ide po iste igrače kao drugi klubovi pa naravno da će oni koji prodaju gledati da što bolje prođu u cijeloj priči.
  • Jurki
    15.5k
    Belcar ima 23 godine i više ga se ne smije gledati kao mladog igrača, niti ga smiju gledati kao igrača od kojeg očekuješ profit u budućnostiMihaljević

Nemam apsolutno nist protiv da Belcar ode iz Dinama za manje nego kaj ga bumo platili.. al da u Dinamu ostavi veliki pečat.
    Dal bi i u tom slucaju bil los transfer?
    Da kod nas osvoji 8 naslova prvaka npr?
    Jbg pa treba prvenstveno gledati igracki doprinos, pa tek onda financijski.
    Ak bu dobar.. zaradit ce on te pare nama kroz nastupe u Europi...
  • Orc123
    10.5k
    Znaci Sego, njihov daleko najbolji igrac vrijedi malo preko 1mil eura a kolko sam ja cuo oni za Belcara traze 2mil eura...ajd ti sad meni reci jel nas svi smatraju za budale ili su svi u boljim odnosima s Hajdukom!? Dobro Varazdinska Uprava i naginje Hajduku, to se i vidi jer uzimaju redovito njihove igrace. Svaka cast Belcaru ali tu se vise ne placa goli talent jer on ima 23 godine, jednu sezonu iza sebe....dovoljno je rec da je najveci izlazni transfer Vž 1mil eura.....ovo je lihvarenje ako traze toliki novac!
  • ŽacZgb
    88

Kad krenu kvalifikacije za prvenstvo U21,igrač mora imati 21 godinu ili manje… Onda igra sve dok je repka u kvalifikacijama/turniru. Da smo išli na Euro U21,Belcar bi imao skoro 24 godine,ali bi imao pravo nastupa :smile:
  • Orc123
    10.5k
    oni su najbolje 2 igrace prodali za 1mil eura.....o cemu pricamo....znaci po kojoj logici Belcar vrijedi 2mil eura? Ili je to samo zato sto ga mi zelimo?ro je lihvarenje...
  • emilperska
    8.4k
    Bez uvrede Belcaru koji mi je drag, ali 2 miljke za njega je astronomska cifra.Paggini

Cijene su eskalirale. Inflacija graniči s hiperinflacijom.
    2 mil za dobrog HNL veznjaka, čestog startera U21 repstacije nije puno..

To što smo mi za SDa imali početnika i što smo Sučića prodali za manje para nego Benkovića 2018. je naš problem, a ne problem fake Varteksa.

Svi dižu cijene kod izlaznih transfera samo smo mi zapeli u 2007. + Špikića i Bulata poklanjamo na posudbe bez obveze otkupa..

2mil EUR u 2025. nije puno..

To je rang cijene 1,2-1,4 mil u glavino doba..
    Ako cemo imati mentalni sklop da su ulazne i izlazne cijene kao 2007. Klubu se dugoročno ne piše dobro..
  • Mali Zeus
    15.9k
    koja 2 igrača kome? Vjerujem da će se klubovi naći u sredini.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.