• Dinamosaur
    1.9k
    ako je samo to onda nema straha. Glavno da nije gubio vrijeme zbog razno raznih ozljeda
  • Noel
    8.5k
    Nisam baš skroz za Belcara bio. Odličan je igrač ali mi je uvijek izgledao možda malo pre sporo i tromo za moderni nogomet. Ako je istina dobrodošao i daj Bog da se varam i da će dećec bit bomba. U svakom slučaju znamo kaj dobivamo za razliku od loše skautiranih stranaca. Ima odličnu loptu,miran na lopti često ima lagano rješenje kad je pritisnut. Pokazao je to protiv nas i protiv tovara prošlo kolo. Nek bude novi Mišić.
  • sanjinlego
    3.6k
    IMG-2437.jpg

Mali Belcar;)
  • Jurki
    15.5k
    Pitanje za upucenije forumase.. dal sa Belcarom dolazi i Rakitic, ak mu je ovaj slucajno ostal u zadnjem dzepu od subote tj ak ga nije poslal hp expressom nazad za Split?
  • IceMan
    2.5k
    Koja je cifra sad relevantna?

Između 1,5 i 2 miliona?

Inače, Belcar je veliki Dinamovac… to znam :up:
  • Mr Anderson
    10.6k
    Kako mozes ovako nesto bubnut kad je bas protiv nas odigrao kao da je dosao igrac iz top klubova liga petice?!Dinamosaur

Igrao je protiv nas jako dobro, sad protiv tovara još i bolje. Znači puno kad se igrač ističe protiv najjačih. Zagovarao sam ga prije, očito je i struka u klubu ga isto primjetila. Ne znam jeli još Marić započeo pregovore ili su tek sad krenuli. Bio bih i za Selahija, ali ako se bira između njih dvojice onda uvijek prije Belcar.
  • ElDorado
    1.9k
    Ak je Maric vodio pregovore dosao bi sljedece ljeto. Voda nam je u usima. Za subotu smo ostali na tri veznjaka.
  • KaJJe
    361

Sljedece ljeto, na posudbu. :sweat:
  • cibona
    4.5k
    Dolazak Belcara mogao bi značajnije promijeniti sliku ovog prijelaznog roka koji je ispod svih očekivanja.

Belcar definitivno ima mjesta u Dinamu, izvrsna je zamjena za Mišića, a ja ga vidim i kao standardnog prvotimca.
  • Keyser Soze
    12.4k
    Ako je istina da Mišića nema bar mjesec i pol dana, daj Varaždinu šta traži i dovodi Belcara momentalno.
  • Praskaton
    3.5k
    Ne znam radije sam za nekoga ko može igrat šesticu,bit agresivniji jer toga nam fali.Ono što nam donosi Belcar je nešto slično što već imamo u Bulatu po mom mišljenju.

Pogotovo u tom sustavu 4-1-4-1 nam je potreban drugačiji tip igrača od Mišića.On se ozlijedi i mi dovodimo igrača sličnih karakteristika.Ok vatrogasno je rjesenje al još jedan pokazatelj kako smo loše kadrovirani.

Ukoliko dođe puno sreća,jos ako je dinamovac kao što govorite dodatan plus.
  • rakurs
    751
    Ako je istina da Mišića nema bar mjesec i pol danaKeyser Soze

Priče po kuloarima ili je negdje izašlo?

EDIT: Vidim sada na drugoj temi. Sranje.
  • Paggini
    38.3k
    Belčaracibona

Belčarcibona

Jel ovo novi Gkokgxa?
  • skener
    1.7k
    Ako je suditi po komentarima velike većine može se zaključiti da dolaskom Belcara smo riješili tu poziciju idućih 5 godina.

A opet, ni najmanje se ne bi čudio da od istih ljudi za 3 mjeseca krene priča da ga treba pokloniti nekome.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.