• Zagi
    9.2k
    ako klub ima sistem rada u kojem je sve poslozeno.. mozes ti i izvana dopeljati odlicne igrace.. samo ih treba imati tko naci i vidjeti.Jurki

Govorim o trenutnom stanju. Jednom kada budemo bar krenuli tim putem možemo o tome pričati.
    Kaj bi bilo kad bi bilo, nekom drugom prilikom.
  • rokikaciga
    417
    E pa o tome pričam. Domaći dečko koji zna kaj je plavi dres i koji bu grizao bi trebao biti prioritet nad nekim anonimus strancima. Iznimka su kapitalci kao KTC, Tonel i slični. Stranac mora biti 2x bolji igrač od domaćeg da prismrdi uopće Dinamu.

A to dal bu igrač grizao ili ne - ostaje na struci. Ali mora se znati da se prvo gleda u domaći bazen igrača a tek onda po nekim drugim ligama, otpatcima drugih klubova itd.
  • Jurki
    15.4k
    Nikad se nece pogoditi sa svakim igracem i to je iluzorno i ocekivati.....Orc123

Pa to ne uspiju ni sportski direktori Reala, Barce, Citija koji imaju takav skauting network da se smrznes. Uvek ce se negde zajebati.. to je normalno.. al nije normalno da ti godinu i pol ne rijesis goruca pitanja u prvoj momcadi koja vidi svaki prosjecni nogometni pratitelj.
    Nije problem zajebati, problem je kaj Maric nije bil svjestan te greske ili tu gresku zbog svog ega nije htel videti.
    Pa jebemu ako vidim da mi momcad šteka na LB, nemam zamjene za Misica, prodal sam trecu spicu.. onda ta sranja moram ispraviti.
    Kangu nebi zavrsil, da nije bilo pritiska iz Uprave da se pokrene.
  • Orc123
    10.5k
    tocno to sam i napisao. Nije dobio otkaz radi cinjenja nego radi ne cinjenja....
  • Kastrator iz zasjede
    42
    Daj ne muljaj,kad vas se cita - imas osj da se moli Boga dok se gleda tekma da mamaee,kanga,cordoba,mbuku zahebu nes.Totalna histerija. Ovo oko Mamaee je zalosno vise citat,kolika mrznja kod nekih oko tog decka,targetiran od prvog dana bez ikake osnove.Cudno da puko vef nije.Sad isti napadi bez doze realnosti i dobrih zelja na Kangu.Lik odigro 2 tekme pogodio 2 stative i lopta na liniji da svemirska tehnologija jedna moze u trag.Uz to svako zlonamjeran jedino ne vidi da se bolje otvara,da jak,da zna spustit loptu,podvalit..upgrade iz aviona.Cordoba solidno krenuo,bez prilagodbe pa se ozljedio,iza toga ponajbolji igrac na pripremama,pocme sezone ali baklje pale lomace se ne gase.Mrznja a ne realnost vodi igru. Ti igraci su zrtve i nista drugo.Zrtve novinara i zrtve ovakih kaki su tu po topicu.Da sam stranac dobro bi razmislio nakon ovog sveg zadnje vrijeme dal uopce doc u klub gdje nemas isti status kao domaci odma u startu,nego se izivljava na tebi.
  • Kastrator iz zasjede
    42
    I to poseno da sam tamnoput bi razmislio.Tu ocito kvote imamo.1 simpaticno,2 problem,3 rusi klub.Drugog objasnjenja za ovaj HUNT nema
  • Praskaton
    3.5k

Ti si prespavao kad se kritiziralo Spiku,Bockaja,Stefulja,Bulata,Sutala itd itd.
    Ne pricaj gluposti.

Nema toga igrača koji nije dobio kritiku netko vise netko manje.
  • Kastrator iz zasjede
    42
    Nije ovo kritika ovo je namjerno zanemarivanje svega dobrog kod nabrojanih,pumpanje loseg i lov na igrace od trenutka potpisa ili prije.A briga me,uvjeravajte se vi da imate kriticke rasprave ali sve se vraca na isto a to je lov na istih par.
  • Mr Anderson
    10.6k
    I to poseno da sam tamnoput bi razmislio.Tu ocito kvote imamo.1 simpaticno,2 problem,3 rusi klub.Drugog objasnjenja za ovaj HUNT nemaKastrator iz zasjede

Ne znam iz koje si ti basne ispao, ali ovdje se nikpg ne vrijeđa niti kritizira radi boje kože nego isključivo radi onog što pokažu na terenu. Kritizira se bijelce, crnce, azijate kad osigraju loše.Theophile i Gabriel su isto crnci pa ih se rijetko kritizira za razliku od nekih drugih poput Mmaea. Razmisli malo prije nego što počneš trovati forum.
  • Kastrator iz zasjede
    42
    Ktc i rpg prvi usli u kvotu ocito haha.Skidajte vi glave i radite kaos po novinarskom huskanju i dalje.
  • Orc123
    10.5k
    nasao si za igraca od 4mil eura koji je otišao za đabe? Nemoj me jebat, tko normalan je mislio da nece o tome napisat ni slova!?
    I dalje to ne mijenja cinjenicu da je npr. Max mozda igrac sa najgorim tretmnom ikad u medijima, a slozit cemo se da to nije zavrijedio.
    Mozda bi bolja bila usporedba s Perkovicem....jel si mozda nasao u naletio na koji clanak gdje novine seru po njemu jer nije opravdao ulozeno, a to je 2 mil eura? Mislim da nisi jer ga nema.
    Max je placen manje, ucinkom su tu negdje pa usporedi tretman u novinama.

I molim te, ja spominjao rasizam? Cak sam i napisao da odbijam vjerovati da to postoji u 21. Stoljecu, pogotovo u nogometu iako svi znamo da postoji ali odbijam vjerovati da toga ima u Dinamu.

Diskriminacija? To sam napisao i to postoji, citaj komentare ttzv. Nogometnih strucnjaka, botova u komentarima na inst, face, člancima, pa cak i nekolicina ovdje na zoni...jednih te istih....ja sigueno na to necu zasutjeti. Toliko me poznajes!
  • Krizy
    52.2k
    nasao si za igraca od 4mil eura koji je otišao za đabe? Nemoj me jebat, tko normalan je mislio da nece o tome napisat ni slova!?Orc123

Pa ti si pitao za njih i kada sam ti našao članke pitaš zašto za njih? Svašta :rofl:

jel si igdje vidio naslov u stampi da je problem sto se spickala lova na Bockaja, Sutala, Perkovica ili slicno? To su cinjenice! Ili si vidio da naslovi vrište kako smo kangu platili s placama 5mil eura iako svi navedeni dođu na isto +-....ro nikad nitko nije prikazivao transfer s placama ali eto nasi novinari morali napraviti pricu!Orc123

Dogovori se sa sobom i odi pratit Sheriff, oni imaju 90% stranaca.
  • Orc123
    10.5k
    gle, nemoj me provocirati...da si tisucu out moderator ovdje...ja s tobom peoblema nemam!

Dinamo pratim od rođenja, tj. Od kad znam za sebe, volim ga vise od svega i pratit cu ga do smrti bez obzira jel ce za njega igrati Juraj ili George!
  • vjeko1701
    12.2k
    Bilo bi svima pametno da ne dovode politiku na temu o transferima Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.