• Facke
    5.1k
    Ja ne kuzim upise s stavem "na kaj je forum spal".
    Prve tu na forumu ima jake pune sjajnih ljudi. A druga stvar je kaj ocekivati. Ja to gledam ovak. Nova era je pocela pocetkom ove sezone. I dobili sme dosta nemira v zadnjih meseci. Od pocetka sezone smo u 6/7 meseci smenili dva trenera i sportskuga direktora. Kaj nikak nije dobre. Sad treba najti sposobnoga coveka za poziciju SDa. El smo zadnjih par let dosta lutali na trzistu. I mene je cist normalna stvar da ljudi sad tu na forumu budu male zesci i nemirni. Ste nebi bil. Za mene je nas klub trenutne dosta nemiren. Kaj nikak nije dobre. Nit za klub, niti za momcad , isto to vredi za navijace. S tim nemirem si same stetime.
  • Hebimir Strašni
    46
    Koliko vidim Mersinaj iz Lokse u Osijek. Meni to "smrdi" na to da će netko od naših stopera tamo na posudbu (Perković,Jakirović ...) pošto njima fali stopera.
  • Facke
    5.1k

Pitanje el oceju potpisati dva stopera.
  • Sajla
    7.1k
    Hebimir valjda misli da kad Mersinaj ode, otvara se mjesto u Loksi za nekog našeg prekobrojnog stopera. u Loksi su već Vrba, Živković i Vasilj, to bi bio četvrti naš igrač tamo.
  • Facke
    5.1k

A to ima logike. Krive sam ga onda skuzil. Pitanje je el to i igrac oce.
  • Zagi
    9.2k
    Vasilj,Sajla

Nije tu bila rasprava o potpisivanju pa raskidanju ugovora sa Vasiljem?
    Pod koga se on vodi?
  • Sajla
    7.1k
    imaš pravo, smetnuo sam to s uma..
  • bbbb
    16
    Vasilj je Lokomotivin igrac
  • NVKOD
    2.9k
    Mierez: “S Dinamom je sve bilo dogovoreno! A onda se Osijek nije javio“

"Nema tu tajne, svi znaju da je Dinamo došao po mene. Željeli su me kupiti i zadnji put je to bilo jako blizu. Osijek je prihvatio ponudu i rekli su mi: Puštamo te! Ali poslije, ne znam što se dogodilo. Čekali smo ljude iz Osijeka da to završimo, no oni se nisu pojavili. Zvao sam ih u ured, da vidim što se događa, međutim, nitko se nije javio. Htio sam da dođu i kažu mogu li ići ili ne. Bila je to teška situacija za mene, jer svi znaju da je Dinamo klub, u kojem možeš pokazati svoje kvalitete, igraš u Ligi prvaka, možeš se natjecati s velikim momčadima. Poput Milana, recimo. I možeš pokazati koliko vrijediš. Bilo mi je teško, čekao sam u hotelu, čekao da dođu ljudi iz Osijeka i kažu 'Da' ili 'Ne', a oni uopće nisu došli.", ispričao je Mierez.

Dođi Mierez u Dinamo da puniš šarane i vratiš im za njihovo ponašanje!
  • ElDorado
    1.9k
    Nadam se da je s ovim završilo naše poslovanje s njima. Tužno je da smo nakon ovoga dali tamo Čavlinu na milost i nemilost
  • Hebimir Strašni
    46

Ako su pametni i ako bi takva opcija postojala mislim da bi bili ludi da to odbiju. U Loksi bi skoro sigurno igrali,a kod nas nažalost kako stvari stoje nebudu vidjeli minuta ovu polusezonu.
  • IvO67
    17

problemi su samo zbog jedne osobe, Vlade Čohara
    lik je neviđena lažovčina, manipulator i ljiga
    dok je on u klubu, s njima nikakvog posla
  • Nogo
    5.4k

Ovo je baš preloše ispalo. Mislim da bi nam Mierez bio kec na desetku!
    Osijeku treba zatvoriti sva vrata.
    Uzeti im za 1m eura nazad Soldu i prodati ga bilo gdje ili posuditi. Da ne pričam da niti pod razno posuditi Perkovića.
    Baš su se jadno ponjeli prema nama!
  • NVKOD
    2.9k
    Mislim da bi nam Mierez bio kec na desetku!Nogo

Baš sam vadio statistiku duela između Kulenovića, Miereza i Kanga pa tko želi može detaljnije pogledati: https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/594008

Spoiler alert: Mierez je u duelima barem dva koplja iznad Kuleta i Kange i to u svim pogledima.
  • Zagi
    9.2k
    Ma golim okom je vidljivo da je Mierez daleko najbolji od tog trojca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.