• Orc123
    10.5k
    Belgijska liga i Hnl su dva svijeta razlicita, mozemo se sloziti? Ovaj Hnl da nema Dinama bi bio na razini Bosanske lige ili u najboljem slucaju na razini Slovenske lige i to ako, jer uredno ispadamo od amatera.
  • scooniepenn
    3.9k

Vec nakon 10 postova lupetas na najjace. Jesi ti gledao ova dva njegova nastupa ili si radio nesto drugo za vrijeme utakmice? Covjek je tek stigao, pogodio 3 stative, gredu, ponisten mu gol. Za mene i da su mu 2 od ove 4 sanse usla ne bi mijenjalo na stvari da ima sve odlike pravog centarfora koji nam je nasusno trebao. Pogledaj mu gradjenje, pogledaj duele, pogledaj kako prima ledjima i odgadja za suigrace, pogledaj kako se krece bez lopte, kako napada dubinu i na kraju krajeva stalno odvlacenje stopera. Evo i jucer kod gola Baturine, covjek povlaci dva stopera prema prvoj stativi koju napada, nije zabio, ali zato na drugoj Baturina ostaje sam. Meni je jasno da poneki od vas povrsno prate i razumiju nogomet, ali ovakvo nepoznavanje fundamenata je frapantno.
  • CastAway1986
    2.6k
    Da dva su različita svijeta ali ne mora značiti da će trpati i HNL-u! Imaš primjer Franje Ivanovica , zabija više u Belgiji nego kad je bio u Rijeci , imaš Boska Sutala koji se sasvim dobro snašao tamo! Belgijski klubovi redovno lose prolaze protiv Dinama.Opet ponavljam osobno ništa protiv Kange , sigurno da mu treba taj jedan gol da skine teret s leđa i vjerujem da će ga krenuti , na kraju krajeva svi volimo i navijamo za ovaj klub nebitno tko god iskoci samo nek naslov dođe ondje gdje mu je mjesto..
  • Orc123
    10.5k
    zanimljivo je koliko su ljudi zlobni. Znaci uredno im smetaju Mmae, Kanga, Mbuku ali im je uredu da su se dovodili Bockaj, koji btw. Skuplji od svih stranaca s placom osim od Kange i Mmaea, s tim da smo ga platili 3 mil eura, nije vam problem da smo kupili Boska Sutala za 4mil eura i popusili te iste novce, nije vam peoblem Perkovic koji placen 2mil eura a ne igra uopce, ocito s razlogom, nije Vam problem štefulj kojeg btw. Jos placamo, Nevistic kojeg smo platili 3mil eura a sad ga nema nigdje,da ne nabrajam dalje, ali su peoblem igraci koji su btw. Standardni u prvih 11, ili rubno standardni...... Ta propala hnl pojacanja ne spominje nitko....tak je, trebamo nastaviti preplacivati pa nek nam se i dalje smiju svi u facu. Promasili su se neki igraci ali tu se radi od toga fama. Maxa se ismijava a ima izlaznu klauzulu od 3mil eura a Spika 1mil eura ali Max je sranje, Špika je strašan!

Kako mrzim te diskriminacije na svim razinama...jadno.....koje smo mi milijune sjebali na hnl pojacanja ali peoblem su Max, Kanga koji je tu 2tjedna i Mmae koji nije bio po ukusu Bjelice. TOP!
  • Hectorharatti
    299
    govori lik koj drzi spikica na profilnoj
  • Ludovic IX
    8k
    Koliko neznalaca ovdje. Nije maric kr8v što je doveo igrače koje je doveo jer ne potpisuje on ugovore sa njima i nije njegova zadnja. On može biti kriv zbog igrača koje nije uspio dovesti.

Drugo, kanga će bit match winner nama ove sezone..
  • Jurki
    15.5k
    Nije maric kr8v što je doveo igrače koje je doveo jer ne potpisuje on ugovore sa njima i nije njegova zadnjaLudovic IX

A tko onda dovodi igrace? Ak on nije radil taj posao.. ne razmem iz kojeg je razloga uopce i bil u klubu?
    Klub potpisuje igrace, ali igrace koje najde sportski sektor i veli evo dogovoril sam tog i tog igraca i bit ce pojacanje.
    Pa nije Manenica skautiral i skeniral trziste.
  • miro
    5.6k
    Je, da barem da imamo 9 stranaca u prvih 11 :roll:

I nije to nikakav rasizam, nego temelj Dinama - nabolji domaći i onda ostali

Najbolje da netko tu mrzi KTCa ili RPGa, fakat ste profulali s rasizmom
  • Sbkbbb
    242
    rasizmam je crnca nazvati crncem?
  • Orc123
    10.5k
    jel si igdje vidio naslov u stampi da je problem sto se spickala lova na Bockaja, Sutala, Perkovica ili slicno? To su cinjenice! Ili si vidio da naslovi vrište kako smo kangu platili s placama 5mil eura iako svi navedeni dođu na isto +-....ro nikad nitko nije prikazivao transfer s placama ali eto nasi novinari morali napraviti pricu!

Ili vidis da konstanto se pljuje po Maxu iako ima vecu izlaznu klauzulu od npr. spikica? Nikome nije problem da Perkovic ne igra uopce, ocito s razlogom ali je problem Mbukunili Cordoba koji btw. Placen isto ko u i Perkovic...za mene je to Diskriminacija, necu ici tako daleko i reci da je rasizam jer odbijam vjerovati da to jos postoji u svijetu kojem zivimo!

I ne, ne volim vise strance...obozavam Petka, Batija, Misica, pohvalio jucer i Galesica za Izvedbu, zagovarao dugo Stojkovica itd itd...

Ovaj animozitet prema strancima sire mediji i onda jedni te isti na ovom forumu koji jedva cekaju da iskoce i da poseru svakog stranca u ekipi!

Ni jedan europski klub ne radi ozbiljene rezultate bez stranaca, necemo ni mi i nismo ih ni do sad! Dinamo nije vise lokalni klubić vec je globalni i jebe mi se jel igrac stranac ili domaci....treba razvijati vlastite igrace iz skole i dopunjavat ih kvalitetom!
  • miro
    5.6k
    Ma sve 5, ja ne hejtam strance (osim možda Mmaea, ali i to samo zbog pristupa, kojli mi je neprihvatljiv)

Mi ne smijemo krenut putem AEKa, Paoka, Zvezde, Qarabaga i ostalih. Okosnica mora bit domaća, ili ćemo izgub identitet, eto, tako ja gledam na to
  • Orc123
    10.5k
    pa to ce i ostati, bas kao sto je i sad#
  • miro
    5.6k
    pa dosta će ovisiti o sljedećem SD i kako će mu biti prezetirana očekivanja Uprave
  • Crni86
    8k
    Mi ne smijemo krenut putem AEKa, Paoka, Zvezde, Qarabaga i ostalih.miro

Mi nikad necemo ni moc poci tim putem jer cemo mi uvijek biti vezani uz stvaranje igraca kako bi mogli prezivjeti. Nabrojane boli briga za stvaranje igraca kada imaju svoje financijere koji ih guraju.
  • Orc123
    10.5k
    gle sve to stoji ali mi cemo uvijek imati vise domacih nego stranih igraca ali omjer koji imamo sad uopce nije problem. Siguran sam da ce se ta praksa nastaviti......
    Mi cemo uvijek razvijatinsvoje igrace tako da nikad necemo biti Tueci ili Grci i slicni....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.