• rokikaciga
    273
    Mislim da se ne lažemo, mali jako dobro igra na posudbi, puni naslovnice, hajp je i dalje tu.
  • Captain America
    19.4k
    ali iz perspektive Intera, to je igrač sa godinu i po jedne od najgorih Liga europe, par dobrih utakmica za repku u Ligi nacija i par dobrih utakmica u LP.

Nije da opravdavam ovaj transfer niti da mi paše iznos, ali jebiga i to je perspektiva koja se treba gledati kad pričamo o transferima.
    Paggini

Kako je onda Šutalo prodan prije godinu i pol za 20+ milijuna, a imao je sličan status u reprezentaciji i nastupe u europskim kupovima kao Sučić. Kako je za Gvardiola dogovoren onakav transfer, a ni Dalić možda nije znao da postoji u trenutku transfera? Kako se za Pjacu mogao dogovoriti ogroman transfer, a Dinamo tada nije bio ni blizu ozbiljan europski klub kao što je to danas.

Ovaj transfer je rasprodaja ugleda kluba i otvoren poziv jačim igračima da se dođu poslužiti jer su cijene top proizvoda na razini Žabca.
  • Niko1986
    739
    Do čega smo došli da nam peti najveći transfer u povijesti kluba nije prihvatljiva cifra za igrača koji iza sebe ima jedva godinu dana vrlo dobrog nogometa.
  • austrijanac
    5.4k

Do rasprodaje ugleda kluba! Sramota!
    Buše nas Možemovci i Franjo Tuđman!

Divni navijači Dinama...
  • dd29
    643

vušković je supertalent na svjetskoj razini i uspoređivat njegov transfer i sučićev nema nikakvog smisla
    dečko je sa 17 godina praktički najbolji strijelac svoje ekipe u jednoj jakoj ligi poput belgijske i to sve kao STOPER!
    zar je tako teško priznati da i rivali mogu stvorit igrača
    6 golova zabio stoper od 17 g u belgijskoj ligi, to nigdje više na svijetu nema
    za usporedbu baturina je zabio 2 u hnl-u na polušpici, a ako uzmemo i cijelu prošlu sezonu onda je zabio ukupno 7

vušković je generacijski talent i daj Bože da ispuni potencijal poput našeg Joška da ih godinama gledamo u reprezentaciji
  • Zg123
    955
    Meni je vise fascinantno kako je Hajduk uspio uvaljat Biuka za 8 milki, a i za onog Amera su imali ponudu tog ranga a njih dvojica su jedne od vecih prevara u hnlu.
  • Niko1986
    739
    Igrači koji su iz Dinama prodavani za cifru veću od transfera Sučića:

Joško Gvardiol - Trenutačno top 3 obrambena svijeta

Dani Olmo - Čovjek je bio španjolski reprezentativac dok je igrao u Dinamu

Marko Pjaca - Imao nestvarne brojke, ozlijedio se pa ne znamo kako bi ispalo

Luka Modrić - Luka Modrić

Josip Šutalo - Igrao na Svjetskom prvenstvu kao igrač Dinama

Svi mi želimo više i bolje, ali toliko se zgražati nad 16 milijuna eura za igrača koji ima godinu dana u prvoj postavi Dinama mi je nejasno.
  • Paggini
    36.7k
    Kako je onda Šutalo prodan prije godinu i pol za 20+ milijuna, a imao je sličan status u reprezentaciji i nastupe u europskim kupovima kao Sučić.Captain America

Šutalo je igrao na svjetskom prvenstvu, te je odigrao puno više tekmi za repku od Sucica u Ligi nacija. Igrao je i Ligu prvaka, godinu prije i Europsku ligu. Dosta više fantastičnih relevantnih nastupa od Sucica.

Kako je za Gvardiola dogovoren onakav transfer, a ni Dalić možda nije znao da postoji u trenutku transfera?Captain America

Slično kao i Sutalo, bio je klinac i nositelj obrane ekipe koja je odigrala fenomenalan dvomeč sa Villarealom, nositelj ekipe koja je ispala u juniorskoj LP od Benfice, i odigrao je euro 2021. prije transfera, to si zaboravio spomenuti? A i sucic sad ima 21 godinu, a Gvardiol je tada imao 19, pa uzmi i godine u obzir.
  • Orc123
    10.2k
    Mi ko da smo cijepljeni od realnosti...
  • Doktor Kunić
    4.4k
    Uspoređivati gvardiola i olma sa sučićem nije zdrav razum
  • Dzoni
    1k

I bilo bi da igramo u zapravo normalnoj ligi, a ne u ovoj WC školjki od lige, ovako je to blizu maksimumu što možemo izvuć od ikoga
  • miro
    5.5k
    Nadao sam se da je mali pametniji, ali sve mi je bilo jasnog nakon "slučajnog susreta na parkingu".
    Ako dečko želi ić, nek ide. Više će on izgubit time nego Dinamo. Samo u tom slučaju ga ne želim gledat u igri prije malog Pavića
  • FrenchMontana
    843
    Abdukodir Khusanov, covjek Uzbek (!), igra stopera, nakon 24 nastupa za seniore Lensa prodan u Man City za 40m eura.

Petar Sucic, vezni igrac vec standardan u jednoj od najboljih reprezentacija svijeta i dokazan na najvecoj sceni u LP, prodaje se za 14m.

Make it make sense.
  • ElDorado
    1.6k
    Meni nije problem lovice za Sučića, više mi je problem zašto ga se u ovom trenutku prodaje?!
  • Omake
    5.4k

Khusanov je najbolji stoper ligue 1 u

Broj dobivenih duela na tlu
    Broj dobivenih zračnih duela
    Postotak dobivenih duela na tlu
    Postotak dobivenih zračnih duela u zraku
    presječim loptama

Iznad prosječan je u

Progresivnim dodavanjima
    Progresivne carry
    Očekivane Asistencije

Sučić nije niti najbolji niti elitan niti u jednoj kategoriji u HNLu, uz to su mu se defenzivne akcije skoro prepolovile ove sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions