• Toni90d
    1.1k
    Ja se nadam da će ovo klub demantirati ili bar objaviti da je iznos za koji je prodan puno veći. Jer za taj mizerni novac, za reprezentativca 3. ekipe svijeta, rasprodajes i ugled kluba, šta će biti sljedeće? Baturina za 15 milijuna €?
  • Jaro
    9k
    vele neki da treba sconto "velikim" klubovima oa tako reputacija raste...
  • Toni90d
    1.1k

Cijena je 50 milijuna €, sa scontom radi imena, sve skupa 25 milijuna, bolji sconto ne mogu dobiti.
  • Vedraca
    87
    Ako je Istina da Sucic donosi "Samo" 14 milja onda Marica treba odma izbaciti!!! 14+Bonus+15/20% ce neki rec da sasvim OK ....Ali Dinamo ima buducega novoga Broza u to sam siguran. Hrvatski reprezentativac, igro u LP pruzio dobre Igre u Repki i u LP za Dinamo. I onda pristanes na 14mio€. Dinamo mora pocet, da ovakve Igrace.... ispod 20mio nesmije prodat!

Sto je najgore....Na ljeto bez Sucica i Baturine (pitaj boga za kolko ce njega prodat) Mi pocinjemo opet mukotrpan Prjelazni rok s nasim SD Maricem.....mogu mislit sta Nas sve ceka ....jaoooj boze
  • Crni86
    7.6k
    S obzirom na komentar pape, ja se nadam u odluku IO-a da odbije ovaj transfer. Po meni je to jedino razumno za a reprezentativca koji je u tim utakmicama igrao itekako znacajnu ulogu, igrao znacajnu ulogu u ligi prvaka i ima sve karakteristike modernog veznjaka. Jednostavno za sve to puno pre malo je 14 milijuna eura + bonusi.
  • Jaro
    9k
    a kad gledas da je svima alibi za losu igru jebena europa, onda ce bit super, oslabljeni na ljeto(uz ova "pojacanja" koja se dovode), ispadanje rano iz europe i koncentracija na HNL - top!
  • Orc123
    10.2k
    sumnjam da su svi igraca toliko glupi pa ga prate na tom laznom peofilu!
  • ElDorado
    1.6k
    Najjača mi je spika "nezadovoljan igrač" ili "inzistirao je na transferu". Pa kaj smo mi? Kustošija ili dobrotvorna zadruga? Imaš ugovor i igraš dok klub ne zadovolji ponuđena odšteta ili dok te klub treba
  • emilperska
    8.2k
    Ja se uzdam u IO. Oni su i zadnji put stopirali..

Tada je bilo 9+1, a Sučić nije bio repstativac..
    Sada je 14+2, a Sučić je ne repstativac nego starter u repstaciji..

Uzdam se u razum IO-a..
  • Paggini
    36.7k
    Ali kada cemo unovciti taj renome? I ako ga nakon Modrica, Kovacica, Gvardiola, Broza, Eduarda, Lovrena, itd nismo dovoljno dignuli, onda necemo ni sad.Pacho

Kad HNL postane kvalitetna liga.

Jbg, iz naše perspektive, Sučić je igračina koja vrijedi 25 milijuna eura, ali iz perspektive Intera, to je igrač sa godinu i po jedne od najgorih Liga europe, par dobrih utakmica za repku u Ligi nacija i par dobrih utakmica u LP.

Nije da opravdavam ovaj transfer niti da mi paše iznos, ali jebiga i to je perspektiva koja se treba gledati kad pričamo o transferima.

Bilo kako bilo, nadam se da će IO stopirati, ako već prodajemo kad ne trebamo prodavati, onda nek odriješe kesu.
  • emilperska
    8.2k
    par dobrih utakmica za repku u Ligi nacija i par dobrih utakmica u LP.Paggini

Rekao bi Tuđman na Rivi 1995..

"Šta mi preostaje još da vam obećam?"
  • Droljo
    11.8k
    Jel tko poznaje tog marića? Jel moguće da je on tovar koji nas buši iznutra? Nema šanse da je toliko nesposoban. I da je ima tamo još ljudi okolo koji bi mu rekli alo frende koj ti je...
  • NKDZ86
    2.8k
    ispod 20 mil. e. dečko dragi nejdes nigdje. a bati ispod 35 mil e. točka amen doviđenja ciao
  • rokikaciga
    270
    Jbg, iz naše perspektive, Sučić je igračina koja vrijedi 25 milijuna eura, ali iz perspektive Intera, to je igrač sa godinu i po jedne od najgorih Liga europe, par dobrih utakmica za repku u Ligi nacija i par dobrih utakmica u LP.Paggini

I ova cijena (kao i većina njih) je na konto Dinamove reputacije.

Osobno mislim da je preniska cijena.
  • dzis
    953
    14 mil za danasnje transfere je nista. Zadnji vezni sa takvim osjecajem za igru i trkom danas vrijede puno vise. Ali ipak je ovo bio prvi "veci" Maricev deal,tako da nismo mogli puno vise niti ocekivati (barem ja nisam).
    Ponavljam ,zalosno je da se ljudi na takvim pozicijama uce na dinamu. Zanima me koliko bi npr jedan Boto izvukao za ovaj posao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions