• Miro Vugrinec
    7.1k
    Prijelazni rok prilazi kraju, ali moram ponovit jednu stvar koju sam već par puta pisao jer se još nije ništa promjenilo po tom pitanju. Petar Sucic i Martin Baturina su i dalje na starim ugovorima. Još im ništa novo nije niti ponuđeno.

Nije da su prosjaci i da nemaju za gace na štapu, ali ima igrača koji imaju po 3 puta veća primanja, a i od Pere na desetke puta. Da dode neka ponuda do kraja prijelaznog roka ua njih dvojicu i da odluče tražiti transfer vjerojatno bi ih dobar dio popljuvao, a klub ih svrstava po plaći među rezerve.
    Tako da mislim da uprava tu mora reagirati i dečkima dati koliko zasluzuju, a to je biti pri vrhu piramide platnog razreda jer to i pokazuje neku hijerarhiju u momčadi
  • rakurs
    707
    Ne znam hoće li nam previše značiti na kraju, ali Feyenoord je napokon riješio ovo s maksimalnim igračima na posudbi. Do sada je neki Walemark bio na posudbi u Lechu, a ovi su ga sada otkupili tako da Nizozemci sada ostaju na pet posuđenih igrača prema ona dva kriterija, ne znam koji su točno. Pišem ovo jer baš pratim u zadnje vrijeme, onaj Kasanwirjo nije vraćen s posudbe u Rangersima tako da ovo sada napokon otvara put za Ivanušeca.

Naravno, ako se nešto u međuvremenu nije promijenilo u trokutu Feyenoord-Ivanušec-Dinamo. Tek sada sam skužio koliko sam posljednjih tjedana naučio o Feyenoordu :rofl: nadam se da neće biti uzaludno :sweat:
  • Paggini
    36.1k
    Imaju ugovore do 2028. I 2027. ako se ne varam, zašto bi se išlo u obnovu? Pogotovo ako imaju 30% od transfera, što je kod Baturine više-manje potvrđeno, a kod Sučića se nagađa.

Nekako sumnjam da bi se odrekli tog postotka da idućih šest mjeseci koliko će vjerojatno ostati imaju nešto veću plaću.

Neću baš naricati za plaćama igrača koji će dobiti 7 do 10 milijuna od transfera. :) ili tko god drugi će dobit, jel, ali ista je poanta.
  • Miro Vugrinec
    7.1k
    Pogotovo ako imaju 30% od transfera, što je kod Baturine više-manje potvrđeno, a kod Sučića se nagađa.Paggini

Ocemo u janje da nema nijedan ništa od navedenog?
  • NitkoBitan
    22.2k
    Tako da mislim da uprava tu mora reagirati i dečkima dati koliko zasluzuju, a to je biti pri vrhu piramide platnog razreda jer to i pokazuje neku hijerarhiju u momčadiMiro Vugrinec

Gle, imaju vazeci ugovor jos ohoho. Dinamu znaci svaki euro, Dinamo zaposljava valjda oko 200 ljudi... Najbolje da podignemo ugovor igracima za koje se ionako zna da ce otic te za koje se zna da ce tijekom karijere zaradit za buducih 5 generacija. To se zove bacanje novaca u vjetar i ne znam tko se tako ponasa u privatnom sektoru.
  • miro
    5.4k
    kažeš da igrači nemaju, ali imaju li njihovi manageri?
  • Paggini
    36.1k
    Ocemo u janje da nema nijedan ništa od navedenog?Miro Vugrinec

Pa i da nemaju, što nitko od nas ne zna sa sigurnošću, na ugovoru su još 2, odnosno 3 godine? Čemu novi ugovori?

Ionako idu na ljeto, jedan sigurno, obojica vjerojatno.

A ni ne vidim da njihovi menadzeri cmolje po medijima sa plaćenim člancima da se njihove klijente "ne poštuje u Dinamu".

A čim nema prevelikog nezadovoljstva i cmoljenja, neka logika mi nalaže da ima još nešto u pozadini. Saznat će se sve to dosta brzo ionako.
  • hardek
    3.9k
    Već sam pisao o ovome. Najveći problem kojeg ljudi ne vide je taj da se hvalimo sa proizvodnjom igrača, sa 17,18 godina kad najperspektivniji igraci potpisuju nove ugovore dajemo im 3,4 tisuće eura mjesečno uz obećanje da će se ugovor i primanja povećati kada bude prvotimac. Da bi onda 2 reprezentativca u klubu imala najmanja primanja.

I opet ću ponoviti, nema veze do kada imaju ugovore, doslovno prepiši datum ugovora i sve stavke i daj im plaću koju zaslužuju. Takve stvari podižu pregovaračku moć na kraju krajeva i igrač se možda odluči ostati još pola godine zbog tako nečeg. Ne mora značiti ali barem si ispoštovao svoj dio dogovora.
  • Beowulf112
    370
    Treba novi ugovor obojici...dinamo mora ispast gospodski klub..vazan je taj imidz prema vani...tako i real je mogao dani carvajalu ne produzit nakon teske ozljede ligamenata ali su ispali gospoda i ponudili kapetanu dodatnu godinu ugovora...a ovdje cak nije ni toliko radikalna situacija
  • Paggini
    36.1k

Stari, obojica idu na ljeto. Čemu novi ugovori? Kakva gospodština? Ovo je posao.

Da damo i Ristovskom novi trogodišnji ugovor i još bude bolji od prijašnjeg? Ipak je napravio u Dinamu više od Sučića, šta ne?
  • Ivdzo11
    5.5k
    Ja sam isto načuo za Sucica da nije istina za tih 30%, tako da relax
  • NitkoBitan
    22.2k
    Kada se iti jedan igrac ponio gospodski prema klubu? Ne znam jel itko ikad sam trazio smanjenje ugovora zbog slabijih performansi ili ozljede. Pa i sad imamo igrace u klubu koji znaju da nisu razina Dinama ali kradu Bogu dane ovdje znajuci da fina placica sjeda kakvu nece imat nigdje drugdje.

Zagorac, Peric, Bockaj i da ne nabrajam dalje.

Meni bi vise znacilo da klub daje neke bonuse radnoj zajednici cijem prosjecnom djelatniku visi kredit za vratom nego nekom nogometasu koji ce tijekom karijere zaradit za iducih 5 zivota (malo sam i rekao).
  • Praskaton
    3.3k
    Stari, obojica idu na ljetoPaggini

Zasto si tako siguran? Čemu prodaja oba igrača? Uz ulazak u Lp prodaja Baturine i manje bitnih igraca bit ce dovoljna za zatvorit budzet.
    Postoje li ikakve ambicije onda moramo zadržat kvalitetu.

Necemo vjecno zivit na generaciji Ktc,Petko,Misic
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions