• hardek
    5.2k
    Pa nisam ni mislio da je Osijek tu nešto kriv, već da se neće desit slična situacija opet :lol:
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Ja se nadam.da će i Cannavaro nekog dovest iz Italije. Možda neku 6 icu ,da povuče te veze ako ih ima
  • rokikaciga
    3k
    Ne. Trener treba trenirati i reći "treba mi igrač na x poziciji sa odlikama a,b,c,d" i onda SD dovodi igrače. Dosta je da trener dovodi svoje pulene.
  • Yovitssa
    904
    Možda gamer FM-a progovara iz mene, ali ne znam zakaj se igračima koje posuđujemo po HNL-u ne ugradi klauzula "ne može igrati protiv Dinama". Još od Rijekine titule mi to pada na pamet, Franko nas je ubijao, a bio je naš igrač...
    Tako i sad kod Perkovića - može posudba, ali protiv nas nema pravo nastupa. Jest da je branić, ali neka bude na klupi.
  • Jurki
    18.5k
    Franko nas je ubijao, a bio je naš igrač...Yovitssa

Franko je bil veca glupost Nečastivog, a bome lista tih gluposti je impresivna.. em smo ga platili 700 tis tovarima kad ovi nisu imali ni za čačkalice.. umjesto da smo pustili da se štakori sami podave u svojim govnima.
    I od tog igraca nismo imali apsolutno nikakve koristi.. upravo suprotno, protiv nas je bil redovito najbolji.
  • Borovljanin
    245
    Kakva je situacija s Kristijanom Bistrovićem? Može li se njega za đ uzeti na ljeto kao zamjenu za Mišića na šestici? Sjećam ga se od prije par godina da je igrao Seriju A i Eredevise. U najboljim je igračkim godinama, što u prijevodu znači da ga ne trebaš “čekati”, nego bi mogao biti instant pojačanje u vezi.
  • Mr Anderson
    12.9k

Zašto bi bacali pare na Bistrovića kad za tu rolu imamo Pavića koji će biti bolji od njega.
  • prefontaine
    2.9k
    OliverasuIzet Hajrović

Jel taj lik zbilja postoji?
  • Borovljanin
    245

Ha, Ademi neće biti ništa mlađi za šest mjeseci. Rog mi nije taj (a i nije službeno nas igrač). Moguć je odlazak i Sušića. Tako da na pozicijama 6 i 8 ostaju samo Mišić, Kačavenda i mladi Pavić. Mogli bi podebljat malo tu liniju.
  • dinamo vitez
    677
    Ovo s Oliverasom me podsjeća na situaciju sa Gabrielom Magalhaesom - posudili ga, ne damo mu da igra da mu spustimo cijenu otkupa, klub nas odbije i postane svjetska zvijezda kod drugih. :sweat:
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    Prijelazni rok prilazi kraju, ali moram ponovit jednu stvar koju sam već par puta pisao jer se još nije ništa promjenilo po tom pitanju. Petar Sucic i Martin Baturina su i dalje na starim ugovorima. Još im ništa novo nije niti ponuđeno.

Nije da su prosjaci i da nemaju za gace na štapu, ali ima igrača koji imaju po 3 puta veća primanja, a i od Pere na desetke puta. Da dode neka ponuda do kraja prijelaznog roka ua njih dvojicu i da odluče tražiti transfer vjerojatno bi ih dobar dio popljuvao, a klub ih svrstava po plaći među rezerve.
    Tako da mislim da uprava tu mora reagirati i dečkima dati koliko zasluzuju, a to je biti pri vrhu piramide platnog razreda jer to i pokazuje neku hijerarhiju u momčadi
  • rakurs
    1.6k
    Ne znam hoće li nam previše značiti na kraju, ali Feyenoord je napokon riješio ovo s maksimalnim igračima na posudbi. Do sada je neki Walemark bio na posudbi u Lechu, a ovi su ga sada otkupili tako da Nizozemci sada ostaju na pet posuđenih igrača prema ona dva kriterija, ne znam koji su točno. Pišem ovo jer baš pratim u zadnje vrijeme, onaj Kasanwirjo nije vraćen s posudbe u Rangersima tako da ovo sada napokon otvara put za Ivanušeca.

Naravno, ako se nešto u međuvremenu nije promijenilo u trokutu Feyenoord-Ivanušec-Dinamo. Tek sada sam skužio koliko sam posljednjih tjedana naučio o Feyenoordu :rofl: nadam se da neće biti uzaludno :sweat:
  • Paggini
    59.5k
    Imaju ugovore do 2028. I 2027. ako se ne varam, zašto bi se išlo u obnovu? Pogotovo ako imaju 30% od transfera, što je kod Baturine više-manje potvrđeno, a kod Sučića se nagađa.

Nekako sumnjam da bi se odrekli tog postotka da idućih šest mjeseci koliko će vjerojatno ostati imaju nešto veću plaću.

Neću baš naricati za plaćama igrača koji će dobiti 7 do 10 milijuna od transfera. :) ili tko god drugi će dobit, jel, ali ista je poanta.
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    Pogotovo ako imaju 30% od transfera, što je kod Baturine više-manje potvrđeno, a kod Sučića se nagađa.Paggini

Ocemo u janje da nema nijedan ništa od navedenog?
  • NitkoBitan
    29.1k
    Tako da mislim da uprava tu mora reagirati i dečkima dati koliko zasluzuju, a to je biti pri vrhu piramide platnog razreda jer to i pokazuje neku hijerarhiju u momčadiMiro Vugrinec

Gle, imaju vazeci ugovor jos ohoho. Dinamu znaci svaki euro, Dinamo zaposljava valjda oko 200 ljudi... Najbolje da podignemo ugovor igracima za koje se ionako zna da ce otic te za koje se zna da ce tijekom karijere zaradit za buducih 5 generacija. To se zove bacanje novaca u vjetar i ne znam tko se tako ponasa u privatnom sektoru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.