• tp1997
    766
    A onda dolazimo i do tog 'transfera' Petroviča. Za kojeg je Rijeka 'odbila' dva milijuna eura. I to baš kad je zgotovila transfer Galešića u Dinamo. Da, baš ima smisla Dinamu prodati igrača koji će sigurno postati hrvatski reprezentativac, koji ima neizmjerno puno prostora za napredak, koji puca slobodne udarce, koji ima odlike lidera i koji je sigurno zanimljiv na tržištima kao što su Njemačka i Austrija, ali zato 26-godišnjeg veznjaka, koji je u prošlosti imao velikih problema s ozljedama i kakvog profilno zaista ne bi smio biti problem zamijeniti, odlučiti zadržati na Kvarneru za milijun eura manje. I to od kluba koji 'nema veze' s Rijekom.

Inače, kolikogod vas uvjeravali u suprotno, iz dobro upućenih izvora obaviješteni smo kako Niki Galešiću, za razliku od nekih prije njega (Lešković, Gavranović), Dinamo nije bio 'prvi pick', već je on primarno gledao prema onom tržištu s kojim njegova agencija uglavnom surađuje. I odakle ona dolazi.

(...)

Čuli smo (i vidjeli) da je Galešić ovog četvrtka trenirao s Rijekom, ali ovog petka ga više nismo vidjeli na Kvarneru. Nema veze, to je normalno, klubovi će svašta provlačiti i pričati, ali jedina prava istina je da je Galešić ovog kraj radnog tjedna dočekao u Maksimirskoj 128. I da je on tamo jer je Dinamo to tako htio.

Iz Sučićevog članka na Germanijaku. Inače se suzdržavam od komentiranja novinarskih napisa, ali ovo je baš gadljivo.
  • Haza
    7.3k
    Onuachu bi nam došao ko budali šamar, ali to je nerealan transfer. On je idealan profil napadača za nas, on bi u pola sezone u HNL ladno utrpao 10 plus golova, ali treba biti realan, on i da ga Southampton pusti nekome na posudbu, će imati barem 10 ponuda top klubova za njega.
    Mi da se odlučimo za Matanovića, i njega bi teško doveli, a on je nekoliko razina ispod...
  • Peškaman
    5.7k

Baš me čudi što nije ništa pisao kad su htjeli Selahija dati Južnjacima za 700k €.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Cekaj, znaci ne vuce konce Misko nego Dinamo. Imamo filijalu, a ni ne znamo za to!! :rofl:
  • Haza
    7.3k
    Baš me čudi što nije ništa pisao kad su htjeli Selahija dati Južnjacima za 700k €Peškaman

Nisu im ga htjeli dati, već Selahi ima izlaznu klauzulu od 1.2 mil eura, tko to plati ima igrača.
  • dbut
    85

Ma stari moj nema uvrijeđenih, samo ti piši kakav god info imaš makar ne ispadne točno.... Samo kažem da sam par puta naletio na inicijale pa... Ako je ispalo da sam taman potrefio onda sorry!

Al vidim da pol foruma ima potrebu te branit, puno viteza na bijelom konju imaš :rofl:
  • ElDorado
    1.2k
    Nije mi bas bistro zake tovari hoce zadnjog veznog teorecki ih imaju hrpu tj svi njihovi vezni su zadnji vezni. Sa Franjicem nama Selahi zapravo ne treba.
  • Paggini
    32.4k
    Sa Franjicem nama Selahi zapravo ne treba.ElDorado

Ovo i ja mislim nekako, ali je pitanje koji je plan za Franjica. Ako je šestica, najbolja je šestica u HNLu, rekao bih, no svejedno mislim da bi trebalo zakaparit Selahija za ljeto kad bude išao za dž.
  • Izet Hajrović
    3.1k
    Ako je šestica, najbolja je šestica u HNLu, rekao bih,Paggini

Ima potencijala biti, trebamo tek vidjeti kakav će biti. Ako ostvari taj potencijal, onda nam Selahi definitivno ne treba niti na ljeto, bit će tu onda Franjić, Mišić i Pavić, radije bih na ljeto tražio ozbiljniju osmicu ili desetku, ali sve to ovisi o prodajama Baturine i Sučića i razvoju Kačavende, Stojkovića, Solde, Vrbančića.
  • Time
    963
    Ako Taylor potpise hoce li biti najvrijedniji igrac(7 mil. eura po TM) koji je dosao u Dinamo ?
  • Mandelinho
    496
    Ja bi oko Franjica gradio Dinamo iducih 7-8 sezona i zahvalio se Misicu
  • Paggini
    32.4k

Da, mislim da je Tonel bio 4.5m kad je dolazio. KTC ako se ne varam isto tu negdje?
  • Haza
    7.3k
    ali je pitanje koji je plan za Franjica. Ako je šestica, najbolja je šestica u HNLu, rekao bihPaggini

Franjić u HNL ima maks 3 tekme na šestici, tako da je to dosta hrabar zaključak;)
  • Izet Hajrović
    3.1k
    20 prema TM, kroz cijelu karijeru 54, više nego na svim ostalim pozicijama zajedno. Nadam se da ga dovode primarno kao šesticu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions