• Paggini
    32.4k
    tako da je to dosta hrabar zaključak;)Haza

Nije mama kukavicu rodila!!!
  • Orc123
    9.7k
    ktc je bio na 4mil.....na4 je bio i Mika, ronel na 3,5......mislim da svi ostali daleko od toga....ocekujem da cemo i sa napadacem debelo probiti te brojke, naravno i sa Taylorom....
  • Maki85
    117
    Razbahatili su se na najjače od kad su Frigana utrpali za dobre pare. Ne samo oni, svi HNL klubovi lijepo trže zadnjih par godina. Imam osjećaj da uskoro tome dolazi kraj, čim malo padnu rezutlati i ugled reprezentacije, onda će se trebat dokazat u Europi da si dignu cijenu, a to već ide malo teže.
  • Haza
    7.3k
    20 prema TM, kroz cijelu karijeru 54, više nego na svim ostalim pozicijama zajedno. Nadam se da ga dovode primarno kao šesticu.Izet Hajrović

Sad sam i ja išao pogledati, da više je tekmi igrao na šestici, ali ja ga najviše u Dinamu pamtim na LB.
    Volio bi ga vidjeti na šestici, ali dojma sam da će nakon odlaska Ogiware više u početku biti na LB.
  • E46
    975
    Odakle ti ta informacija, ja se tome nadam vise od lijevog beka i napadača.
  • E46
    975
    Nije sigurno najbolja sestica, bolji je Selahi. Jbt pa nije Franjic nista posebno, 5 utakmica za wolsfburg pod Kovacem, 20 utakmiva za Darmstadt jako upitno, i nije se uspio u ukrajini nametnut. Selahi svaki put kad je igro protiv Dinama pojeo je Dinamov vezni red.
  • Apostol
    22
    ne treba zaboraviti legemdarnog Wilsona Eduarda isto je bio tako 4,5 čini mi se. I poslije nas lijepu karijeru napravio. Sjećamo se prečke čini mi se protiv celtica u gostima
  • diebalo77
    248
    Plavi agent objavio možda nešto za lindon
  • Ijayi Atiemwen
    1.6k
    Ma on više pogađa nego što objavljuje
  • Bosskovitz
    13.5k

4.5M - Balaban & Tonel
    4M - Mykhaylichenko & KTC
    3.5M - Henriquez, Eduardo, RPG
    3.4M - Bišćan
    3M - Šutalo, Nevistić, Fernandes, Mišić, Perković, Machado, Ristovski, Rukavina, Drmić, Torrente, Gavranović
    2.5M - Moubandje, Cleyton, Šimunić, Alispahić, Marić, Ademi, Kovač, Kačavenda, Ljubičić, Bočkaj, Majer, Slepička, Pjaca, Pinto
  • Paggini
    32.4k
    5 utakmica za wolsfburg pod Kovacem, 20 utakmiva za Darmstadt jako upitno, i nije se uspio u ukrajini nametnut.E46

Hehe a tom logikom kako je Selahi bolji koji je pola polusezone grijao klupu Rijeke hihi.

Ma provociram ja malo jer ne znam u kakvoj je formi nas Bartol, ali drag mi je bio u Dinamu, a nije ni iskasapljen ozljedama, nije star, 24 godine. Kud ces bolje
  • Kristijan992
    398
    Galešić zapratio Bošnira, još samo Dinamo hahahhah
  • Kristijan992
    398
    na instagramu su objavili s nekoliko profila...ili je neki trač ili ima nešto, ne znam...
  • ElDorado
    1.2k
    objavio je dobrodoslicu Franjicu kolko vidim.
  • Pulfer
    135
    A mozda za Xoxhu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions