• Paggini
    31.8k

Što se ovdje vrti:

Galesic
    Franjic
    Taylor
    Haller
    Selahi?
    Gospon kojeg je Haza spomenuo
    Beyatt
    Ugovor Mikiću

Ako se ovo ostvari, na papiru ne znam tko bi imao itijednu zamjerku na odrađen rok.

Mislim, znam ustvari...

Uz to, možda je prerano još ali treba vidjeti i da se riješimo par pojedinaca.

Hoxha mislim da nikom ne bi falio previše, Betis i Rijeka je dovoljno da budem zahvalan, ali ako uspijemo dobiti šta smo uložili win-win, plus je reprezentativac.

Moharrami ipak ima neki pedigre iranskog reprezentativca, volio bih da ode za neke novce, dobije pljesak.

Bočkaj obnoviti kontakte koji su ga ljetos tražili, vidjeti šta je šta.

Perić ne znam koja je situacija, sumnjam da će naći klub koji bi ga uzeo, pa barem da se vidi da netko preuzme na posudbu ala Bulat.

Ristovski, ne znam jel ima smisla, ako mu se neće obnavljati ugovor, neka on i Ademi dobiju oproštaj (daj Bože) na trgu u svibnju.

Klince koji su spremni svakako poslati na posudbu, ovaj potez s Pavićem bi mogao biti izvrstan.
  • PlaviDuh
    96
    Vratite Gabriela Vidovića slijepci
  • ElDorado
    1.2k
    Olivari veli da postoje tri opcije za lijevog beka (nisu barisic i civic)
  • K3p
    183
    Ja se nadam da se zajebavaš? Kaj će bit ljevi bek ili zadnji vezni :rofl:
  • Miro Vugrinec
    6.4k
    Navodno je Cordoba jako problematičan, ne samo na treninzima, nego van treninga, prehrana, trenira privatno itd. Ona priča da ga Gorica želi na posudbu je bila točna.
    Uz sve, Bjelica ga je htio izbaciti iz ekipe, ali Uprava mu to nije dala, sad, možda je i Bjelica tu glumio prevelikog mangupa...
    Haza

Sve 5 majstore, Al ne znam čemu izmišljanje infa. Cordoba apsolutno nije problematičan, isto tako Bjelica ga nije htio izbacit iz ekipe i to moram demantirat također. Jednom je samo došao na sastanak 5 sekundi kasnije i to je sve od problema. Ajde napisao si i NAVODNO da se ogradiš, ali ciste fake info na koje se ljudi pale. Bilo je već par postova na koje sam ti mislio reagirat, ali ne želim zbog mira na forumu. Ali ovih par stvari definitivno nije istina
  • Paggini
    31.8k

Ako je ikad postojao članak koji je nastao nakon posta na Zoni, evo tog članka.

Ovim putem šaljem pozdrave studošu koji čita Zonu i kojeg su natjerali da radi za Novu godinu i da štanca članke, uz tebe smo brate!
  • Haza
    7.3k
    Ali ovih par stvari definitivno nije istinaMiro Vugrinec

Info mi je od člana Uprave kluba koji je to prenio Nenadu Črnku. Tko je tebi info ako se smije znati?
    Nakon toga je Črnko prenio klubu da ako ga Dinamo želi posuditi da je on spreman pokriti 50 posto plaće.
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Ono kad je aktualan prijelazni rok i uđeš na zoninu temu transferi a tamo piše
    Latest by Miro Vugrinec 2m
    Bolji osjećaj nego kad forumaši izvlače slike kćeri aktualnog trenera Dinama.
  • JMastermind
    238
    Insajderski ratovi.

jon-stewart-eat.gif
  • Daliban
    3.8k
    Potpišite Dahla ako imate pameti. Taylor nije igrač za Dinamo. Treba nam i još jedan stoper ozbiljniij od Galešića, ne vjerujem da Galešić rješava problem defanzivne tranzicije. Ako je Galešić velika želja kluba, super, ali treba nam i jedan brži stoper.

Ne sviđa mi se ideja posuđivanja Pavića Šibeniku, ali ako nema boljih opcija u HNL-u onda okej. Općenito trebamo prestati posuđivati klince krš klubovima koji ne igraju nogomet, teško je tamo dobiti kvalitetne razvojne minute.
  • E46
    934
    Po cemu sad Taylor nije igrac za Dinamo, nevjerojatno kako sve kontra i s nicim nisi zadovoljan.
  • Daliban
    3.8k
    Po cemu sad Taylor nije igrac za Dinamo, nevjerojatno kako sve kontra i s nicim nisi zadovoljan.E46

Vi ste kao napaljeni tinejdžeri, na sve vam se kurac diže. Čak i na Franjića.
  • vjeko1701
    11.2k
    Vi ste kao napaljeni tinejdžeri, na sve vam se kurac diže. Čak i na Franjića.Daliban

:meh:

Moram nešto napisati?
  • JMastermind
    238
    ban zbog homofobije? Ako moj spolni organ reagira na Franjića, to je između njih dvojice. :nerd:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions